Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már szombaton kinéztem a pannónia ringre, már voltak akik kenték neki rendesen. Meg is jött a kedvem
Mikor jössz ki? Én tervezem, hogy kimegyek, amint a hőmérséklet a nap végére is marad 20 fok körül, nem akarok hazafele ráfagyni a kormányra, makóról még tempósan is messze van
Nekem a régin volt az, hogy már sem elől sem hátul nem volt majré (na jó, talán elől volt 2-3 mm), aztán mégse ért le a térdem bármennyire nyújtózkodtam. Mondjuk annak kb 1 centit be volt engedve az eleje, kicsit más volt a geometria, mint a gyári beállítás. A mostani szerencsére a gyári értékeken van, kíváncsi leszek rá pályán milyen.
Napokban olvastam. Igazából az egyik hibám, hogy sokkal-sokkal jobban kiülhetnék, viszont a motor széles, nekem meg szanaszét begörcsöl a seggem ha jobban lógok. Kicsit nyújtanom kellene, vagy nem tudom, ha nő lennék biztosan jobban menne a terpesztés is
Szerencse, nem is erőltetem a dolgot. Inkább a motorozásra figyelek, és az élvezetekre
Főleg az E-ringen. F....om kivan má' azzal a pályával. Megfejthetetlen.
Ez a vonatkozó:
http://www.sportmotor.hu/album...
Én csak térdelve tudok pályán is elfogadható kanyarsebességet elérni, viszont amíg nem volt átalakítva a motor, addig nekem se ment. Osziéval én se tudnék. Ha már térdelve is leradírozod az elejét, akkor már mélyen vagy.
Mondjuk szerencsére a gyorsaságot nem térdkoptatásban mérik
Nekem abszolút nem megy a térdkoptató, olyan fakezű vagyok, mint Oszi. Kétszer ért le a térdünk a P. ringen, amikor eltaknyoltunk, de akkor legalább mindkét oldalon Az első gumit mondjuk így is peremre teszem, csak valahogy ez a lelógás dolog nem megy.
Nekem is szűk, mert kihíztam.
Én meg pl pont nagyon nehezen térdelek le, már szinte a lábtartó lent van mire elkezdi a koptató karcolti földet Szűk a gatya, nem tudom kinyitni a combom rendesen
Nem hiszem, hogy nagyobb nálam. Csak én nem szoktam ennyire kiülni, hogy ne ez legyen. Gyakori, miután leért a térdem még csukom vissza a motor alá. Nem vagy ok a mindenképpen letevős típus, gyakran direkt fel is veszem pl. euroring első tört balos. Mondjuk ott egyszer el fogok taknyolni, azt már érzem.
Mekkora egy ember ez, meg se dönti a motort, de leér a térde Ez nem lehet cápa, mert akkor nagy bajok vannak
Még nem! Ez csak az egyik rajongóm, konkrétan Cápa.
Latom te mar argentinaban vagy, raktak is fel egy kepet rolad a motogp.com-ra
Tovabb is mentem! Latod h leszalltam? Na ugye
Ezzel lehetett volna még tovább menni!
Mert itt mi mas lehetett a gond? tul erosen kormanyoztam?
http://www.sportmotor.hu/video...
Pont erre gondoltam!
Persze, azota mindig megnezem minden csavar rendesen meg van-e huzva
Tanultál is belőle? Jaj elnézést hülye kérdés volt.
Hétvégén nagydíj!
Sok(k) van....
Igaziként nem is jó?