Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy műfaszként...
most má mehetek mindenhol 65-el,hogy tartsam a szavam
Egyik ismerősöm részegen azt mondta, hogy tamponként szeretne reinkarnálódni.
Az enyhe kifejezés, de ha elszabtad, akkor ennyi!
nem fogalmaztam túl pontoson látom má
Szóval akkor Te tartottál fel az M3-ason....
Én mindig 65-el megyek...,addig Nulla a bünti...,a kilométeróra is csal vagy 3-4-5-6-ot,kinek,hogy,úőgyhogy majd hetvennel lehet menni.
Ez igaz,pont jo modszer a tulnepesedes rendezeser,egy szabalyt kell csak betartani,kizarolg csak csaladosan szabad kozlekedni,gyorsabb a fogyas es nemfaj a csaladnak a kipurcanas.
Bonusz ha hisznek a reikarnacioban mit indiaba,akkor meg varjak is hogy bezugjanak egy szakadekban hisz jobb emberkent szuletnek ujja.
Ketto kozott mi az osszefugges ?
Ez nem jó példa volt.... A villanyszerelésnél ésszerű méretezések vannak....és ha agyonbasz valakit az áram akkor sem fogják+változtatni.
De itt ha+hal valaki egy kanyarban,mert birka volt mindjárt 40es tábla figyel....És szerintem az nem trehányság,ha valaki nem tart be egy ésszerűtlen szabályt...
az végig kisbetű b+
Nem-e-csekk
Nem lett belőle csekk.
Az mennyibe fájt?
Nekem az eredeti szakmám villanyszerelő, és ott az előírások szerint kell mindent csinálni! Különben baj lesz! Qrva nagy baj!
És aki egy dologban trehány az másban is! Nekem ez a meglátásom!
Mármint fotóval?
Mit akarsz?Nemrég változott meg a formátum... Nem fogják havonta változtatni
Hmmm,nem.
Azt hitted fog?
Nem valtozott itt semmi.
Neked ez már túl éles kanyar, ahogy a gumid is mutatja
Nem tudom mire gondolsz, én ralliztam már gyorsabban is át füvön Arról nem tehetek, hogy szétesett a gixer
Hát nem tudom. Arra a kanyarra besokallni. Az nem valami ügyes.
A "Best SAVE Ever", meg bullshit, simán csak mákja volt. És még büszke is magára.
Mi a helyzet?