Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem álltam én mellette sose, csak inkább ellened, de azóta rájöttem, hogy rajtad csak nevetni lehet tudod, nem viccesen, csak úgy szánalmasan
Jól van, ne rontsuk el ezt a mai kivételesen színvonalasabb üzenőfalat, szia!
Fogalmam sincs, de minden második szobafestő, meg klímaszerelő így néz ki.
Ezt "mi" már lenyomtuk 2008-ig, most "ti" jösztök. Rakták fel ide is az onboardokat, meg szervezték a nagy közös gurulásokat (gondolom facebookon is). Aztán valamiért csodálkoztak, hogy pont ott van tele rendőrrel.
Én idén nyomok egy hajnal-TT-t. Indulás pirkadatkor, érkezés mise idő előtt. Útvonal titok, időpont szintén. De majd mikor végeztem, azért be fogom dobni szervező jelleggel aztán elmegyek arra kocsival, megnézem hány kék ment ki.
Még mindig jobb, mintha fideszes lenne.
Ha én mondom kinevetsz, ha pedig Gáborka akkor pedig melléállunk és ő a faszagyerek!
1van kb. De az meg mszps én meg szélsőséges vagyok.... Viszont motorozás közben nem tudunk beszélgetni,gy nem veszünk össze. Az edzőteremben már volt úgy,hogy majdnem összeverekedtünk a politikán,a többiek meg rajtunk röhögtek
Léccci!
Ezért feljelenthetnélek!
De Neked biztos vannak pl. barátaid. Nekem az sincs.
Az a baj, hogy már minket is kezd fojtogatni a média . Eprestető ringről rendszeresen cikkeznek az újságok, Dargó vagy Szoroskő tele van rendőrökkel. Az on-board videók sem nagyon kedveznek ilyen szempontból.
Mostanában inkább lemegyek Dobsinára, ha van időm, vagy van még 1-2 eldugottabb hely, bár a miskolci srácok már kezdik felefedezni ezeket
Őt kérdeztem.
A gyógypedagógus, aki felakart jelenteni. Volt fent galériája is, egy szürke CBR600F-je van, hamis Yoshimura dobbal, bocsánat eredetivel. A ruhájáról is volt, ezt hozta a Jézuska címmel!
GyP-t kérdezd, ő emlegeti állandóan
Ez jó!Meg amúgy kb.egyeznek a paraméterek,csak én 80kiló vagyok,viszont agresszív Na meg én se bírok sorba állni...múltkor a hentesnél 4en voltak előttem és kimentem a város szélére egy kis boltba 1kiló karajt venni,mert ott sosincs senki Csekély 10km plusz... Na meg ugye a közlekedés....ha valakitől nem tudok haladni az kinyír...autópályán meg aztán....arról ne is beszéljünk. Szóval az tényleg jó szó,hogy antiszociális elemek vagyunk.Persze ezért sokan utálnak+lenéznek De ezzel meg úgy vagyok,mint a bakter a kőszáli sassal. A kőszáli sas kurvára magasan repül....a baktert meg ez kurvára nem érdekli
Neki a foglalkozása, neked meg az agyad GyP-s, szóval igen, az
Ki a tököm az a Gáborka, akiről mindig beszéltek?
Etikus GYP-zni?! Persze, ha Gáborka foglalkozására gondolsz, akkor az más!
Senkié sem. Szilárd meggyőződésem, hogy állat jól nyomom. Ha valaki hibámat rója fel, azzal csak felidegesít és a végén azért is azt csinálom. Valószínűleg emiatt szoktam rákaparni a rendőrökre is mindent ami van az úton, miután befejeztük a diskurzust. (Ami arról szól, hogy ő beszél én meg számolom, hány mondattani hibát vét. )
Bocsi, GyP!
Megint nem érted, semmi baj....
Neked csak GP Pilot! Megvan, de feltűnt, hogy nem azok írnak akik szoktak? VR46N szavait idézve, utaltál rám!
Főleg az ilyeneké