Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapsot érdemel.
Nem! Viszont ügyes! Látunk már ilyenből esést, sőt kevesebből is, ugye Olivér?
Azt is felvinném!
Elég gyakorlottnak látszik... Még azt a földbe szúrt nagy cigarettát se találta el...
Igy szokta mikor nem ul ki elegge
Miért,autópályán a 130 mi?Az nem is vicc,hanem röhej... 50éve 120.... Fejlődtünk kemény 10km/órát....
Látom itt vannak a SzabályManek..... Lakott területen 1-2 helyt felvihetnék 70-re a határt és egy szavam nem lenne. Kint viszont a 90 egy vicc, az lehetne 120. Ezzel kiegyeznék.
Nekem megvolt 40-esnél a 217. Ha lúd, legyen kovér. Ezután sem fogok lassaban járni és nem bántam meg semmit. Az álszentek dumája csak rizsa.
Akkor ezért van lankadó is.
Azt legalább be tudta vezetni....ha már a lankadt pöcsét nem sikerült
Ez a zebránál megállás nekem is csípi a szemem, biztos a nője akit dugásra használt, az találta ki a szerencsétlennek! És döntési helyzetben volt és bevezette. Könnyebb lefékezni egy 50-70 kilós embernek magát mint 1 , vagy 30 tonnát! De ez van!
Márt fent a telómon ez a kép "puskának".
Az egyik lakott területen van, ahol egy db ház sincs!! A másik -nál lehet menni 90-el!
Sose volt balesetem....(koccanás,de az se az én hibámból)apám teherautó sofőr volt,több mint 1millió km-t vezetett balesetmentesen.A garázsban ott vannak az emlékplakettek felszögezve. Tőle tanultam vezetni.De nem is ez a lényeg...Mondhatják az okosok:szerencsém volt....mind1is.
De most a szabályokról volt szó. Most ne is a sebességkorlátozást nézzük....ott van a zebránál való megállás,átengedni a gyalogost....nem hiszem,hogy épeszű ember nem veszi észre,hogy ez mekkora faszság. És mennyi baleset volt már emiatt....A közút elsősorban a járműveké.Ez olyan,mintha vasúti átjáróban a vonat állna meg az autóknak.... De hagyjuk is... Azért mert 1-2balfasz meghoz egy ésszerűtlen szabályt miért kell 1milliónak szopni miatta? De aki meghozta,az tuti nem tartja be Persze én sem....
Biztos lesz majd statisztika a működtetés közben. Tarifák lesznek nem gyengék, úgyhogy jó lesz figyelni.
Amerre az ember gurul a leggyakrabban az pillanatok alatt rögzül majd fejbe, ami meg nem ismerős azt meg meglesed indulás előtt a tervezett útvonalon és környékén.
Le is lassít már most is a nép, pedig még nincs élesítve! Itt felénk van kettő is!
Ha ilyen jól tudod a dolgokat, érdekelne miért nem Te vagy az ilyen sebességhatárokat felülbíráló "bizottságokban?! És mióta vezetsz baleset nélkül? Tudod, ha van egy olyan dolog, ami le van láncolva akkor nem azért van mert nem lehet ellopni , hanem nem szabad!
Három fiatal motoros ismerősömet kísértem utolsó útjára, amit már nem motorral tettek meg! Nem örültem neki!
Szerintem meg jobb mert ez ellen jobban tudsz védekezni mint a bujkálós 3omlábúakkal szemben.
Pedig még csak most kezdődik a kutyavilág. Hamarosan élesedik a véda. Utána lehet majd vakarózni.
Sokan megvetnek ezért(bár nem érdekel,mert van aki meg tisztel )de fiatalabb koromban mikor még lázadóbb voltam a köcsög,értelmetlen és ésszerűtlen szabályok miatt-a rendszámomat 2csavar fogta,amin hollander volt És elég gyakran a hátizsákban hordtam Sose kaptak el....de valamit törlesztettem... Megy egy időben rendőr feleségét dugtam... Biztos a pokolba kerülök....de ott is lesz ismerős
Rengeteg olyan peremkerület van ahol simán lehetne 70-80al guruni, akár több sávon amit még csak alacsonyabb rendű út sem keresztez...
Az a baj,hogy ha gyorshajtásról van szó,akkor mindenki a végletekben gondolkodik. Én se azt mondom,hogy menjünk a városban 150nel... Hanem hogy ne kelljen már 40nel menni ott,ahol pl.60nal is lehet BIZTONSÁGOSAN menni.
Nekem is volt már 70esnél 170en