Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huzd be a felsotested a motormelle, konyokodet jobban hajlitsd be.

En félnék hogy elmegy az eleje :D
Ja, de én szeretek telecicomázni, meg motort szerelni, mert amúgy unnám magam
Persze, de én is azt szeretem, ha azon kívül, hogy jó, még szép is a motor (vagy autó, ház, stb). Van akinek ez nem fontos (pl Te), de azért sztem a legtöbb embernek számít, hogy szép is legyen. Ezért is gondolkodtam egy pályamotoron, mert azon nem zavarna, ha össze vissza törne az idom rajta, az célszárszám. Az utcaira viszont szeretek ránézni, meg ha már épp menni nem tudok vele, akkor örömet okoz ezzel is.
Nem értem ezt a szelfizést. Azért az X generáció is szereti ezt csinálni, sőt...
Ezért nem kell agyoncicomázni a motort. Nekem egy hetes volt, amikor elmentem egy beszoktató napra Kakucsra. Természetesen neki mentem valakinek hátulról, aki lassabb volt. Elrepedt a fejidom. A gyerek nyafogott, hogy neki meg a szép puccos rendszámtartója. Adtam neki pénzt, hogy kussoljon már el, az én idomom meg azóta is be van repedve.
Tavaly voltam Rodoszon, ott bérelni lehetett szelfibotot a kikötőben. 5-6 pár várt a sorára, hogy végre ők is a kezükbe vehessék a hőn áhított eszközt. Természetesen mind millenium generációs, középeurópai fiatal volt. A nyugateurópai társainak már mind volt saját, de egy cseh vagy lengyel tinédzsernek még ma is élményszámba ment hasonló. A 2000 éves város nem volt téma, az egyiket sem érdekelte.
Kispók blokkos motorral tuti kinézik a köreikből. múltkor már mintha TL-esekkel lógott volna nem tudom, nem voltam ott pont.
Nem tudom, hogy működik ez náluk..Tagok vannak? Beavatás? Mindegy is, de lóg velük. Ez nem biztos, hogy előny.
Akkor most kurva büszke vagyok, csak ne került volna ilyen sokba a mutatvány.
Olyat se csináltam még. Pedig motoron a szelfibot most divat.
Ő is sriders?
Ez a Joe is hogy eltűnt... Pedig régebben elemezgettük vele a váci kanyarokat
Én Ghost Ridernél leragadtam, utána nem nagyon néztem motoros videokat, mert inkább motoroztam
Aztán mostanában rohadtul ráérek meló közben, és hát valami el kell baszni az időt
Nightwolf jó gyerek lenne, csak tényleg a motor + az Sriders és hogy millenium generáció ezek elrontják az egészet.
Ezen kívül a szelfi az amit nem ajánlok. Olyan fejjel kár a félvezetőért.
Amekkora tempóban egy pilot megy Úgyse látszana csak egy elmosódott zöld sáv....
Régen voltak jók. Csak azokat még crazyJoe csinálta nem a CB500-as különítmény. A kassai gyerek a K4-el is jó volt (bár lehet, hogy Pozsony volt). Nyomott egy 180-as átlagot a körúton és csak akkor nem ment keresztbe, amikor keréken volt a motor. Mostanában csak nightwolf-tól érkezik hasonló. Csak nála rendkívül sokat ront az élményen, hogy kispolszki blokk van a motorjában.
Felrobbantaná az internetet!
Mondjuk azt nem csodálom
Ezt értem, de azért aki pillangónak áll ne csodálkozzon ha meg.... Nekem pl. eszembe sem jut onboardot készíteni.
Valószínű kényelmesebb a számítógépről a motorosokat baszogatni,mint pl.kimenni az erdőbe és elkapni a fatolvaj cigányokat....
Szánalmasan? Irigyet akartál írni!
Ezért felfog jelenteni!
Az a legjobb mikor felteszik, után elkapják őket és megy a sírás. Alapból nem értem az onboardokat, ők ezt visszanézik? Nem kurva unalmas? Mert azért nem egy ColumbiaGP-t látnak.