Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem igen, belőlük élek!
Megjöttél rajongóm? Olyan jól meg van az üzenőfal nélküled is Persze megint mi szóltunk hozzád
Igen, az még a másik, hogy mennyire szokott érdekelni mások véleménye.
Tudjuk, büszke is vagy rá!
Ezt lefordítom úgy, hogy az itteni többség is megértse! Beszari!
Ja, mert a kassai srácok sereghajók... Pont arról híresek.
Simán. Viszont csak nyáron, mivelhogy nemrégiben volt egy dupla térdficamom, így amíg nem lábalok ki a szarból, addig a tempóm elég nyugdijas. Igaz, így tudnám mire fogni, ha sereghajtó lennék.
Több lényege is van, de szerintem nagyon sok ember nem őszinte. Én az vagyok. Egy igazi türelmetlen, antiszociális, barátságtalan ember. De csak akkor, ha vezetek, amúgy nem. Ha van kedvem menni és valaki miatt nem tudok, akkor járműtől függetlenül az történik, hogy a vérnyomásom 4000 lesz azonnal. Az teljesen mindegy, hogy motorral vagyok úton, vagy pályán, hogy autóval, vagy netán gyalog és próbálok sietni a járdán. Bevásárlás is úgy megy, hogy a odarontok egy polchoz, de ha ott van valaki, akkor inkább veszek egy másik holmit, onnan, ahol egy másodpercig sem kell várni, mert azt nem birok. Emellett rendkívül labilis is az idegállapotom, elég jó a szókincsem és 120 kiló vagyok. Általában semmi jó nem származik abból, ha én megpróbálok tekintettel lenni másokra. Mindenképpen egészségkárosodással jár, aminek 100-ből 99-szer én vagyok az elszenvedője. Ezért van az is, hogy tudatosan kerülöm már az összes ilyen helyzetet. Ha mindenki megy motorozni egy helyre, akkor én biztos, hogy nem megyek!
Persze, én pont ezért nem érzem gáznak, hogy elcsúsztam, mert nem egy banális bénaságot csináltam, úgy gondolom. De azért idén nem bánnám, ha kimaradna
Ja és jó témák vannak, de hogy az öregeknek is kedvezzünk, süt a nap és szikrázik az ég.....
azért*
Tévedsz! Te millenium generáció vagy, ezért az egész.
Pályán az esés büszkeségre adhat okot szerintem. Persze csak egy bizonyos tempó fölött. Ha valaki azért esik el, mert átesik a motorján a boxban, az nem sorolható ide. Nekem még nem sikerült.
Na az ilyen hozzászólásokat öröm olvasni! Őszinte,nem nagyképű és jó a duma! Ez a lényege egy fórumnak!
Hát nem bánnám, ha egyszer mehetnék üres pályán.
Ilyeneket nem szabad itt elárulni, hogy el mertél pályán esni, mert jön mindjárt VKI aki szerint béna vagy, nem tudsz motorozni, minek neked az ezres, stb
Én azóta nem pályáztam, kíváncsi vagyok vissza fog-e vetni, bár nem hiszem az új motor inkább
OKé, majd megbeszéljük, hogy ki mikor megy pályára, és elkerüljük egymást
Bár lehet jó buli lenne.
Mondom, én más vagyok. Semmitől sem fosok. Fel is ökleltem már pár embert, annak rendje és módja szerint. Mindig csak lassabbakat persze.
Én még azért csiszolgatnék a tudásomon.
Itt a P.ringen 2:25 a választóvonal kezdő és haladó csoport között. namost én az első pályanapon mentem 2:24-2:27-et aztán azóta se fejlődtem, mert a második alkalommal összetörtem a motor oldalát amikor azt hittem már nagyon tudok Az visszavetett egy kicsti a tempómon.

Hát engem rohadtul frusztrál amikor kiszámíthatatlanul kalisztálnak előttem , és kitolnak a rázókőre A gyorsaknál meg attól fosok, hogy én kalisztálok, és egyszer csak eltolnak hátulról
Huhh se GP pilot se pogácsa................miez a haladás kérem
?
Ááá, ebben ddt500 tud segíteni. Ő írta jól körbe a lelki alapon nyugvó frusztráció hosszú távú következményeit. Nekem nincs ilyen problémám, az arroganciám ebben nagyon sokat segít. A pályanapon sok minden érdekel de az pont nem, hogy mit csinálnak a többiek. Az sem, hogy mit mond Chrobák, örülök ha nincs a közelemben, Én marha elégedett vagyok magammal és a tudásommal és baromira élvezek minden kanyart, aztán hogy ki milyen gyors az tök mindegy. Lassabbakból úgyis sokkal több van, de ez hat éves koromban is így volt biciklivel is, már megszoktam. Amikor először kimentem, be voltam szarva, hogy ki fognak küldeni, mert nem vagyok oda való. Fogalmam nem volt arról, hogy az átlag pályanapozó tempóját én háttal ülve is tudom, néztem mint a hal. A gyorsak tempóját meg sehogyan sem tudom, de nem is érdekel. Csak addig tetszik, amíg nem könyvből kell tanulni.
A Pannónia ringen 4 ember mehet hozzá egy nap. Lényegesen húzósabb egy pályanap oktatással, mint kakucson, de ugye nagy pálya, nagy élvezet
Minden egyes forintot megér. Én is menni fogok hozzá idén is, jó társaság volt tavaly, nem voltunk sokan (8 fő a létszám ha jól emlékszem), Jani jó fej azon kívül, hogy ügyes, ment előttünk, mögöttünk, mindenkinek elmondta miben kéne változtatni. Készült videó is, szóval sokkal többet adott, mint egy sima pályanap. Ahhoz képest meg tényleg elenyésző az a plusz összeg, amivel több.
Nekem egy célom van most, hogy ne a kezdő csoportban egerésszek, hanem a haladóba, de ott se úgy, hogy mindenki engem előz meg, mert kb a két csoport határán vagyok, és ez rohadt frusztráló. Egyikbe gyors vagyok, másikba lassú.
Majd egy Besztercebánya-TT-t azért nyomjunk.