Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahol még most is ez van. Ők a nyomorba, mi a jólétbe hülyülünk bele.
Tudtak a faszt,
mikor behozták a krumplit elültette a sültparaszt oszt a leveleit főzték meg ki is halt pár falu mire megmondták nekik hogy a földben a gumót főzd meg az jobb,A legtöbb ember számolni sem tudott csak gürcölni a földeken,meg megpusztulni 45 évesen,a gyári munka sem volt jobb,vagy említhetném a gyerekeket a bányákban.
Attól is csak szilikózist kaphattál nem műveltséget.
Így van...tele volt degenerálttal,mert belterjesen szaporodtak...
Csak akkor nem celebeknek hívták őket, hanem királyoknak, báróknak, stb...
Nem teljesen több száz éve is voltak fogyatékos társaságok, például a felsőbb körökben. olvass csak el néhány akkori társasági életről írodott könyvet. Pont olyan balfaszok voltak, mint ma
A vég kezdete....
Nem tudom, 20felett mar repul az ido
21 vagy?
Tévedsz! Tudtak gazdálkodni, értetek ahhoz amit csináltak. Ma azt hiszik, hogy értenek és jobbak, mint régen, de nem.
Ez nem az a hely ahol magazas lesz
Már a te generációd sem normális! A mobiltelefontól lett hülye és az internettől! Az okostelefon ezek kombinációja, a végső csapás kezdete!
Nem, csak boldogabb.
Hülye volt azelőtt is,most csak lustább.
Baszki, 21 vagy? ezentúl magáznod kéne
Nem az okostelefontol lett hulye az emberiseg. Nem csak az okostelefontol*. Nezd meg hogy az en generaciommeg nagyjabol normalis, de 2-3evvel fiatalabbak mar olyan butak hogy neha fáj.
Igen, de miután lett motorkerékpár onnantól kezdve hülye lett az emberiség?
Motor nelkul is eleg sokaig megvolt az emberiseg
Az nem sport!
Az emberiség elég sokáig megvolt nélküle és amióta van azóta sem azt látom, hogy ez jobb lenne nekünk.
Mellesleg vezetékes van! Piros!
Mi van avfr-ekkel ?
- vessző!
Remélem a Honda tényleg, hoz egy V4-gyest! Onnantól kezdve nem tudom mi lesz V4leonéval.
Szar erzes hogy okosabb nalad a telefonod ? :D

Telemeteiat tudnad nezni rajta...
Az is jó! Mondtam, csak ugye van akinek hiába.