Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom már Te is el vagy kurvulva Baz+Indiában meg egyéb ázsiai-afrikai helyeken KRESZ sincs-és kihaltak az emberek? A lófaszt!Inkább szaporodnak
Igazat szólsz Zsótti! Azt a sok elrohadt bitófát majd szépen memorizáljuk oszt Afrika.
Sajnos nekem a "gyorshajtás" a vesszőparipám... A táblákról+ne is beszéljünk,volt már itt is vitatéma régebben. A lényeg:hogy nálunk mindent túlbiztosítanak-szerintem ez még komcsi berögződés Elég sokat vezetek,és mindig figyelem ezeket a szar sebességkorlátozásokat. Az kurva élet,hogy a kitett értéknél mindenhol lehetne menni legalább 20km/h-val többel-BIZTONSÁGOSAN! Szóval maradok a régebbi magánvéleményemnél:-mennyenek e kurva annyukba! De csak 50-nel!
Szia Jocó! De mindenki követett már el hasonlót más egyéb formán...
Nem kell keresgélni ki a hülye, bemutatkoznak anélkül is!! Tegnap olyan helyen , ahol 60-as tábla kint volt, ellibbentek vagy 130-al! Nincs messze sz autópálya nem értem miért nem ott villognak?! Na de ők tudják, vagy nem tudják mit csinálnak!
Mintha nem lennének minden motoron láthatóak a rendszámok. Szóval nem hiszem, hogy "véletlen" hülyeségről volna szó.
Nincs olyan aki néha ne csinált volna felelőtlen hülyeségeket... Szevasz.
Vagány? Egy csomó önelégült kretén pojáca.
Csodálkozom, hogy az oroszoknál ilyen esetben nem használhatnak a rendőrök lőfegyvert a "leszoktatásra". Már bocsi....
Egy kis tavaszi kedvcsináló... Oroszország,a szabályok Mekkája
http://youtu.be/p_--fN-yyfY
Sok? Bogyo akihez nemszoltam soha, pocses aki probalkozott oltani de nem ment, cefi ugyanez. Es elktotrotty aki leciganyozott majd letiltott...
Sajnalom az ilyen szellemi serult embereket, nekik nem valo egy webes csevego felulet.
Levike,gondolom azért blokkol titeket sok ember
Nem tudom, nekünk nincs ilyen az ablakon.
Vagy egy függvény...
Ex? Ez egy felszereltségi szint?
Ex...na
Már nem az!
A vízilabda edző...
De ez tudja a nevét! Mert mondja, hogy Kemény.
Nem érdekel valakit profilkép?
Csak érdeklődésképp... A biztosítónál is ilyen hangnemet ütöttél meg? Mert akkor nem kell csodálkozni...
ne szresszeld magad norbus ez csak az internet, szedj kis vernyomascsokkentot ha nem birod :D hat nevet rajtad az egesz uzenofal :D
Na,most azért,mert van hozzá közöm
Most miért szólsz bele?
Elvileg,de Ő sosem fog megváltozni,és nem kezd(itt)új életet!
Tulajdonképp a csíra egy új élet kezdete, úgyhogy lehet, hogy az egész tényleg csak félreértés és dicséred