Sajnos nekem a "gyorshajtás" a vesszőparipám... A táblákról+ne is beszéljünk,volt már itt is vitatéma régebben. A lényeg:hogy nálunk mindent túlbiztosítanak-szerintem ez még komcsi berögződés Elég sokat vezetek,és mindig figyelem ezeket a szar sebességkorlátozásokat. Az kurva élet,hogy a kitett értéknél mindenhol lehetne menni legalább 20km/h-val többel-BIZTONSÁGOSAN! Szóval maradok a régebbi magánvéleményemnél:-mennyenek e kurva annyukba! De csak 50-nel!
Nem kell keresgélni ki a hülye, bemutatkoznak anélkül is!! Tegnap olyan helyen , ahol 60-as tábla kint volt, ellibbentek vagy 130-al! Nincs messze sz autópálya nem értem miért nem ott villognak?! Na de ők tudják, vagy nem tudják mit csinálnak!
Vagány? Egy csomó önelégült kretén pojáca.
Csodálkozom, hogy az oroszoknál ilyen esetben nem használhatnak a rendőrök lőfegyvert a "leszoktatásra". Már bocsi....
Sok? Bogyo akihez nemszoltam soha, pocses aki probalkozott oltani de nem ment, cefi ugyanez. Es elktotrotty aki leciganyozott majd letiltott...
Sajnalom az ilyen szellemi serult embereket, nekik nem valo egy webes csevego felulet.
Csodálkozom, hogy az oroszoknál ilyen esetben nem használhatnak a rendőrök lőfegyvert a "leszoktatásra". Már bocsi....
http://youtu.be/p_--fN-yyfY
Sajnalom az ilyen szellemi serult embereket, nekik nem valo egy webes csevego felulet.