Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csak beleszóltál.Az egy dolog,hogy nyílvános fórum,de pl:Én sem szólok bele olyanba,amihez nincs közöm.Nem Te bosszantasz,hanem a hamiskártyás
Csíra,ha lenne vér a pucádban,akkor nem itt jártatnád a szád,de ugyanolyan szardarab vagy,mint a faroklevike
Fent vannak a színvonalat növelő videók, dolgom elvégeztetve! Sok locsolót nektek!
Még jó hogy! Az lenen csak ratyiság, számon kérni.
Igen! Maga Jeremy Burgess is nekem dolgozik!
Nem kértelek számon, csak kérdeztem, de ha már ez is felbosszant....
Mármint magadon kívül?
Értelmezni is tudok!
Olvasni és értelmezni nem ua
Nem tudom tudod-e, de ez egy nyilvános fórum!
Pájlöt! Nem pájlot!
Nem változtam semmit, csak felfigyeltek a tehetségemre!
Már miért haladná meg? Tudok olvasni, hangoskönyvet!
Na, ez meghaladja az értelmi képességeid, de minden királyságba kell egy udvari bolond
Nem bujkálok én, csak olyan szép vagyok, hogy erre nem készült fel még a GP világa! Nem akarom a Rossitól elvenni a szurkolókat.
Te,milyen jogon kérsz engem számon?Ha,valamelyik topicban jelen vagy,és társalogsz valakivel,akkor az teljesen normális,és elfogadható,hogy odapofátlankodok,és beleszólok abba,amihez nincsen közöm? A pofán verdesésnek meg oka van,de nem írok ide egy regényt,mert felesleges.Van itt egy-két tag,aki nem lát tovább az orránál,és még mindig viccesnek tartja a nagy pájlotot.Amíg nem lett debil,addig Én is csíptem,de arra a clamre már nem emlékszem.Így marad a pofon!
Nem tudom, mert bujkálsz a boxutcában, Te arctalan rém
Tudod a motoros összetartás a motoros törvénykönyv!
Norbika, hogy gondoltad a szájbaverést? Csak érdekel! Írd már le, hogy álmodtad meg. Mert biztos hónapok óta gondolkodsz ezen.
Ja és ezt a "járj utána" meg "olvass vissza"-t végképp nem értem... mi ez, történelem könyv? Szerintetek nem olvasom a fórumot?
Kistyutyi.....
Nekem nagy az arcom?
Szia tezsvírem!
Kistyutyi!
Pofán verdesni másokat itt csak Te akarsz......tudom, az én arcom nagy
Egy nyilvános fórumon számon kérni a másikon, hogy beleböfög.......tudom, az én arcom nagy
Isteneem de nevetsegesen buta vagy :D
Clam meg a péniszlevente,két teljesen egyforma ember.Talán ikrek
Ember,kicsit járj utána a dolgoknak mielőtt okoskodsz! Az általad is tisztelt,és nagyrabecsült pájlot igényli,hogy szájbaverjék,és előbb-utóbb megkapja Te,azon kevesek közé tartozol,akik kedvelik ezt a hazug parasztot.Izmozni?Te most próbálsz fenyegetni?
Videót csináljatok és természetesen legyen közben időjárásjelentés!