sokkal kényelmesebb
mondjuk most fél nap alatt megvan a heti betevő, de ezt már kezdem unni
valami kényelmes hely a cél az sem baj ha nincs nagy pénz, de ezek a buzi maszekok meg akarják szakítani az embert
ma targoncáztam egy keveset pár nagyobb tartályt arrébb kellett tenni
ezek a robbanómotoros ketyerék mekkora fosok már a villanyoshoz képest, viszed oldalra a villát még negyedgázon is majd lefullad az erőlködéstől
majd lefagyott a tököm azon a műbőr ülésen, pedig kb 2 órát voltam rajta és már nem fagyott meg a kifolyt víz a betonon
fasz kivan hogy ennyit kell szenvedni pár királyos papírpénzért
Persze minden megromlik egyszer
Csak nem mindegy hogy 14es mustból van erjesztve vagy 24esből az a bor, van kivétel pl az illatos szőlőket nem lehet túlérlelni mert veszít az illat anyagból
Nyugaton azért is tekerős az üveg mert bénák kibontani de lehet buzik is és nem tudnak egy üveggel meginni és előny hogy vissza tudja zárni
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága, és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt reátok.
Unix egy volt amit visszamondtak mégse küldték, 3-4 hét mire lesz) bárdiban csak első van, nincs is ezzel baj csak dec.19-én lejár a műszaki na meg 10-ére van időpontom akkora kell vinnem szerelőmhöz vizsgáztatni. Ha volna idő le sem tojnám, hogy gatyamadzag tartja.
Egyik haver abból él évek óta hogy hűtő köpenyt hegeszt a tartályokra plusz ilyen tartalyokat készít
Javarészt azért kell hűteni hogy az a 8-9 fokos bor (hugy ) ne romoljon meg
Komolyan mondom ezektől jobbat csináltam amikor a seprőre ráindítottunk még egyszer
Cimbora apja mindig azt mondta az a jó bor amiből nem romlik meg egy héten a konyha asztalon fel üveg
Szóval ami pezseg meg habzik meg tököm tudja mit csinál az nem bor az csak azért van hogy a buzi Hipsztereknek el lehessen adni egy jó reklámmal
Nézd lehet így is!
Rohadjon meg minden borász mert egy fillérbaszó köcsög az összes!
Valahol meg is értem az ellenérzéseket mert jó néhány kalmárlelkű tetű váltotta aprópénzre a szakma becsületét!
Viszont szerencsére jó néhány lelkes és elhivatott borász is ténykedik hazánkban és készítenek ígen kiválló borokat!
Ennek a reduktív dolognak meg nézz utána mert az első mondatod értelmezhetetlen,majd rájösz miért,meg arra is ,hogy pl. az így készített rosét,irsait miért kell csavaros kupakkal ellátni!
mondjuk most fél nap alatt megvan a heti betevő, de ezt már kezdem unni
valami kényelmes hely a cél az sem baj ha nincs nagy pénz, de ezek a buzi maszekok meg akarják szakítani az embert