ilyen még nem volt......
nem találom hol kell ezen a szaron a wifit bekapcsolni https://edigital.hu/notebook/h...
semmi gomb nincs neki......
mert ugye a w10-en van a tálcán gomb, de a w7-en ilyen "extra" nincs aztán a w7 kapásból bukó
a végén rá lesz kényszerítve az ember a sunyi w10re
Még egy uccsó ami vicc akar lenni:
Ferenc felkerül a mennybe mert egész életében megtartóztatta magát, nem paráználkodott, ivott, mindenkihez jó volt stb. és döbbenten látja, hogy Béla is ott lógázza a lábát egy felhőn miközben az arra járó angyaloknak alányúlkál, obszcén dolgokat mond tök részegen meg hasonlók és egész életében tivornya, rohadék volt mindenkivel stb., kérdezi a közelben lévő angyalt, hogy miképp is van ez?....a válasz: hja kérlek, Isten mindent megbocsájt......
fene sem tudja
lehet nem szeretet volt de akor is kedvelték egymást az emberek valamilyen szinten, persze mindig voltak köcsögbuziszemét emberek őket nem kedvelték
pl ha találtak egy elvesztett dolgot azért igyekeztek megtalálni a gazdáját ha valaki bajban volt szinte mindig kisegítették stbstb
szerintem ez is valami szeretet féle
most már ilyen nincs max tényleg csak a szomszédok között, bár anyámék korosztálya még nem veszítette el teljesen ezt a féle "szeretetet"
de pl bennem nyoma sincs, igaz én se nem utálok se nem kedvelek senkit sem, mondhatni kb leszarok mindenkit amíg engem békén hagy
jó persze a targoncások buzik, meg a bmw-s egyedek stbstb de ez nem olyan komoly dolog, eddig még az összeset élve hagytam
Rendben, aki valójában vagy azt nem lehet megsérteni, viszont én azt sem szeretném megbántani akinek a testruháját hordod mivel a szellemlétben nem biztos, hogy összefutunk így a valójában lényed messze eltávolodik az űrben tőlem míg a testruháddal bármikor szívesen összefutok és materiálisan beszélgethetnénk.
Hát nem sokkal jobb mint clam szövegelése. Az általad hangoztatott módszert alkalmazva kb. 3 perc alatt végiglapoztam a mai napot.......Kb. ugy van ahogy irtad, vagy pénz vagy agyi tevékenység csökkentett módban.......Az ilyesmiről azért jó hosszan és sokat beszélni, mert semmi egzakt nincs benne, nem erősithető és nem cáfolható meg egyszerű módon.
Amúgy úgy érzem kezdjük egy kissé túltolni ezt az egész miszticizmust, persze ha van rá igény akkor rajta, de nekem kissé sok, materializálódjunk, azt legalább meg tudjuk fogni.
Az összes szektánál kiderült a végén, hogy csak a léről volt szó, persze a honlapjaikon (vannak még ilyenek) bőven tiltakoznak a szekta megjelölés ellen és még véletlenül sem kerül a belépés ér az ott lét pénzbe....csak minden más, egy elhunyt rokon is benne volt pár éve egy ilyenben amit nem írnék le, hogy melyik mert a fene tudja, képesek perelni minden szarért főleg ha igaz, no a honlapról kiderült, hogy a belépőknek titkolniuk kell, hogy mihez csatlakoztak, a gyűléseken való részvétel ingyenes ellenben ahogy a fokozatokat elérik egyre több pénzbe kerül a megvilágosodáshoz vezető könyvek és táborok és a lényeg, mindvégig titkolózni kell viszont a nagyon jó ismerősöket be kell vonni és körülugrálni, hogy csatlakozzanak. A régi szektáknál is mindig kiderült, hogy a pénz a lényeg és az újaknál is ki fog.
Munka közben? ...én pár hete szabadidőmben amit nem a munkáltatóm fizet szintén végignéztem. Háááát minden tiszteletem, de nem derült ki semmi csak a köd lett sűrűbb......az a bajom, hogy nem szeretném megsérteni még véletlenül sem pedig eddig is ezt tettem és ezért nehéz bármit is mondani erről az egészről......a kutya még el van ásva, nem ugrott ki a nyúl a bokorból, a furmány csak eztán jön.......tehát még nem világos nekem a cél pedig van és majd kiderül....
Szeretet sosem volt falun sem csak érdekközösség mert egymásra voltak utalva és ez nem a rendszerváltással szűnt meg konkrétan hanem azzal, hogy kinyílt a világ a falun-tanyán élőknek is a járművek birtoklásával, már nem volt kunszt elmenni nagyvárosba vásárolni stb. ma meg ott az internet és így már simán élhetnek ugyanúgy egymással nem törődbe mint egy városi ember illetve a közvetlen szomszéddal még van valami, de nem úgy mint rég viszont a szeretet sosem öntött el senkit a többi falusi iránt.
nem találom hol kell ezen a szaron a wifit bekapcsolni
https://edigital.hu/notebook/h...
semmi gomb nincs neki......
mert ugye a w10-en van a tálcán gomb, de a w7-en ilyen "extra" nincs aztán a w7 kapásból bukó
a végén rá lesz kényszerítve az ember a sunyi w10re
Ferenc felkerül a mennybe mert egész életében megtartóztatta magát, nem paráználkodott, ivott, mindenkihez jó volt stb. és döbbenten látja, hogy Béla is ott lógázza a lábát egy felhőn miközben az arra járó angyaloknak alányúlkál, obszcén dolgokat mond tök részegen meg hasonlók és egész életében tivornya, rohadék volt mindenkivel stb., kérdezi a közelben lévő angyalt, hogy miképp is van ez?....a válasz: hja kérlek, Isten mindent megbocsájt......
lehet nem szeretet volt de akor is kedvelték egymást az emberek valamilyen szinten, persze mindig voltak köcsögbuziszemét emberek őket nem kedvelték
pl ha találtak egy elvesztett dolgot azért igyekeztek megtalálni a gazdáját ha valaki bajban volt szinte mindig kisegítették stbstb
szerintem ez is valami szeretet féle
most már ilyen nincs max tényleg csak a szomszédok között, bár anyámék korosztálya még nem veszítette el teljesen ezt a féle "szeretetet"
de pl bennem nyoma sincs, igaz én se nem utálok se nem kedvelek senkit sem, mondhatni kb leszarok mindenkit amíg engem békén hagy
jó persze a targoncások buzik, meg a bmw-s egyedek stbstb de ez nem olyan komoly dolog, eddig még az összeset élve hagytam
Szegény családja.
Már ha van neki