Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenesen rettegek.
Csak tudnám, hogy mi az a "hajókól", mert akkor raknék be jó sokat, mert félsz tőlük
Igen, ez egy nagyon kreatív videós! Szerintem lenyomná HokivoodHondát!
"Ezzel egyetlen baj van a GuyGangel, hogy minden alkalommal csak megpróbálnak valami okot keresni, hogy beszólogathassanak. Csak itt találkoztam már ilyen köpedék emberrekkel, akinek a kötözködés a lételeme...vén idióták." Szívemből szóltál Laligátor!
Ki mondta, hogy baj?
Most miért baj, ha felpörgetem a nézettségét
Ááá nagy buzi vagy te Kupec
Jujjci, most mi lesz, nagy kereséssel rátaláltál a youtube videómra, amivel a versenyre neveztem, jajj nekem.
Digó döggel nincs távolság, májusban már csodás az idő, a friss áprilisi fogásokból meg jót lakomázunk.
Ha lesz rá lehetősèg megóggyuk.
Csak egy vén barmot, azért kacagok ilyen jót.
Kis kotorékom! Gondolom rókát találtál, azért vonyítasz ennyire
Lèpès kolbász nagyon jó!
remek dolog az
Ezért börtön jár!!!!!
Pocses ellen már tervezek egy szörnyű merényletet, fokhagymás balin szalonna ágyon, tepsiben sütve, mellette egy citrommal locsolt süllő és ha mindezt lefojtottuk valami jó sörrel-borral, akkor a kegyelem döfés paprikás lisztben forgatott, vajban-zsírban sütött törpeharcsa és keszeg lenne.
Szerintem hátborzongató...
Meg akarsz ölni????
Ha egy kis mustár van hozzá, az kész kínzás, jó borral lefojtani már már kegyetlenség.
Tömören ennyi
Csak puha kenyérrel tudom leerőszakolni.
Valld be, csak a hagymát és paprikát szereted, de sajnos kolbászban van, azt is meg kell enni érte.
Élni tudni kell!
Nem szeretem a kolbász, ezért pusztítom
Annyit tudok enni belőle, amennyi végigér
Jó is az, jön a tél, kell a kalória, nálunk is fel lesz dolgozva pár mázsa.