Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritkaság
"... Mindenki a maga sorsának kovácsa..." - lakatosa, hegesztője, fényezője, szerelője.
Látod??!!

Ennyi... ő egy kísérleti nyuszi is meg modell is, minden szirszar, ami létezik. Nincs kedvem másik útra menni,egyelőre. Majd lesz mellé egy r6 , majd...
Ezért nem csesztetlek vele.
Hasonlóan voltam én az öreg Hondámmal, csak az még szarul is nézett ki
Reálisan akkor kellett volna eladni alkatrésznek amikor az első 1000km használat után besült a főtengely, de ha nem javítgatom akkor most nem értenék mindenhez IS
Szted nem fontoltam meg a jelenlegi buli alatt? Szereztem egy jobb állást. Megoldottam.
Tudod, hogy mizu. Neked annyira nem kell mondanom. megértem am, jogosan írja, de ... ő ő, én meg én.
Véleményt azért formálhat, amit vagy megfontolsz de inkább nem
Egyetértek vele, túl sok energiát fordítasz egy öreg motor tökéletes állapotban tartására, amit napi használatban is amortizálsz, de nem foglak győzködni, mert idővel majd rájössz magadtól is, ahogy én is.
Tanulási folyamat része ez is
"8-10 évig csak használni és használni"- ezen azért jót röhögök minden tekintetben na mindegy, ma is lépjünk tovább ezen az egészen
Nem hiszem, hogy a sisakot onnan veszi, nem úgy ismerem.
Egyikünknek sem egyforma az értékrendje. Kinek mi a sok kevés, drága olcsó, megéri nem éri meg stb...
A TE tyúkszaros életed már minden tekintetben rendben van, hogy már a másik életével élethelyzeteivel foglalkozol? szeretettel
És ennek köszönhetően, hogy végigviszek dolgokat, milliónyi más lehetőségem akad mindig, ami másoknak abban a formában nem. Csak tudni kell a lehetőségeket kihasználni és észrevenni.
Fél éven belül

Nem kell segíteni, ha mégis, akkor úgy is kérek segítséget.

Ne akard ráerőszakolni a te saját elveid másra, mindenki más, nem biztos, hogy reális vagy jó, de ezek relatív dolgok. Kinek mi, hogy az élete, felfogása, útja, érdeke, döntése. Ezekbe nem illik beleszólni. Mindenki maga sorsának kovácsa.
Amúgy Szandira visszatérve...valamiért annyira szeretnék neki segíteni abban, hogy kilábaljon a motorba való földön túli beleszerelmesedésből és el tudja kezdeni picit jobban használati tárgyként kezelni, de nem megy.
Eszméletlen időt, energiát és összeget tol bele abba a motorba, pedig negyed ennyiből lehetne fullosan újjá építeni és utána 8-10 évig csak használni és használni.
Így nem fogja tudni érdemben élvezni és kihasználni a járművet, ha folyton körülötte legyeskedik és az apró karcokat figyelni és azon agyal, hogy mik hogyan kéne máshogy.
Egy éven belül megint le fogja bontani atomjaira és kezdődik elölről az egész.
Pár év múlva visszatekint és rádöbben, hogy egy kertvárosi sarok telek árát rálocsolta egy motorra, idegbajt fog kapni ha felméri ennek a súlyát.
A Lidl termék tesztere itt a Pocses Pityu, Ő mindent ismer onnan.
Igen, ezt tapasztaltam hogy a sötéten még a rászáradt vízcsepp is meglátszik, a fehér a legigénytelenebb szín. Nem véletlenül fehérek a céges kocsik többsége.
Hulyeseg.
Ezt meg az illetékesnek
http://totalbike.hu/hirek/2018/11/12/bekoltozott_a_google_es_a_gopro_a_triumph_muszerfalaba/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
hmmm NEM
Minden mai motor gyöngyház metál, még a snassz szinek is.
a bmw-n még a fehér is metál, úgyhogy nekem is ugrott a házi javítás... de az egyik autóm lakkfekete... nnna azon minden meglátszik, igazi szopás, még egy fekete nem lesz... de amikor fel van viaszolva carnauba viasszal, mégiscsak az a legszebb... de qrva sok munka, úgyhogy a következő vmi egyszerű színű lesz.....
Meg a használt5 ezerè.
De lehet spraybe töltetni is. :)