Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rengetegen véreznének el, de nem is gondolom hogy ez baj, ezért fejlődött a technika hogy a hozzám hasonlók is tudjanak jó képeket csinálni.
Mondtam már, de próbálj gyógytornát rá. Használ, megerősíti a gerincet tartó izmokat, nem meggyógyít de nagyon sokt tud javítani a helyzeten.
Nem a magasságommal van gond (177 cm, 90 kg - el vagyok hízva rendesen), hanem a porckorongsérvemmel, és úgy általában a fizikai erőnlétemmel (középsúlyos szívbetegség): a mai motoroknak a vezető üléstől hátrafelé meredeken emelkedik az egész hátsó traktusa, én ha azon megpróbálom átemelni a lábamat, akkor azonnal becsípődök, és már borítom is magamra a vasat. A DL ülése "jó helyen" lenne, leérne róla mindkét lábam, csak éppen ha egyedül, mondjuk Erdély legeldugottabb részein takarózom be vele felszálláskor / leszálláskor, akkor mit csinálok?
Bogyóbá is elbírt volna vele 30 évesen még azután is hogy megcsinált 2 néger ribit
Mennyi magas és kiló vagy? Nehogy már felad, én 170 cm és 58 kg kb, ha én elbírok vele, te is
Szép képek csak sok esetben a hdr annyira "túl van tolva" hogy többnyire természetellenes hatása van

Amúgy megnéznék pár profinak mondott fotóst egy régi slr géppel mennyi jó képet csinálna egy 24es csíkból
Na akkor csinálj.
Neked végülis van hozzá géped. 5expos “hdr”-ből rakhatja össze a timelapset? Nagyon tetszik, fogok is csinálni az iphone-al!)
Valaki nagyon szeretné, hogy figyelembe vegyem! Öreg, sajnos el kell keserítselek neked marad kőbánya!
Ilyen képeket én is csinálok, szóval láttam már jobbat, sokkal jobbat! Ebben nincs semmi extra.
Az ő tehetseget mar rolytosra hasznaltak a capellaban.
Mondom hogy egy meleg aktivista.
http://youtu.be/goQMXfiS-dA

Tessék értelem, hajrá! Na ez már profi fotós. Ilyen tehetségért bármikor odaadnám a fél karodat.
Zene, ha már értelem nincs itt! Hello!
http://youtu.be/W5j89pdFG98
A kínai cbr-ed futóműve is egy hintaló kategória
Pedig az endúrósoknak az a jó futómű
Az anális szexhez való síkosító, nem?
Meg nem csinálja a motort az biztos .
mire NEM jo a szadó
Nincs az a ríder aki nem kapcsolt likat, meg fog is...
Xado neki és sokkal precízebb lenne a váltás!
jah,az scproject nem piskota,egyszer tuti lukat valtott.
Tud,csak miattad ment at hogy megjegyezhessed.
Direkt nem tud? Bámulatos :-)
Haladósan nyomják, majd eccer el kotta lesz mint nemrég cimborám kitört egy bal első kereket, de szerencsére megúszta könnyűvel.
b@szott jó hangja van