Egy szezont lemotoroztam 600f el,simán megszokható,az volt gond mikor szültem a másikra és ugyannal a gazallasnal ki akart szaladni a ménes alolam.
Ezek a nem igazi triumphokban az a jó hogy tudnak tatas fagizosnezegetosen menni stresszmentes én,meg tudnak így is.
kb olyan a futóműve mint a nyuszimotornak
enyém se hintázik, ha betekerem fullra szinte olyan szar mint egy sportgépnek, de azért annál jobb
ha kitekerem fullra akkor átmegyek úgy egy fekvőrendőrön hogy alig moccan a kormány, igaz ekkor gyors tempóban némileg instabil ha kanyarodni kell
Ja, kettes hármas, de az folyamatosan. Kanyar előtt vissza kettő, majd a kis egyenesekben, hogy ne ordibáljon jöhet a három, néha négy...ordít alattad a motor egyfolytában...aztán mész 30-120 között....
Ezek a nem igazi triumphokban az a jó hogy tudnak tatas fagizosnezegetosen menni stresszmentes én,meg tudnak így is.
http://youtu.be/U-NC5dnB_YE
az előfeszítéshez kell körmös kulcs, de azt nem sűrűn állítja az ember
enyém se hintázik, ha betekerem fullra szinte olyan szar mint egy sportgépnek, de azért annál jobb
ha kitekerem fullra akkor átmegyek úgy egy fekvőrendőrön hogy alig moccan a kormány, igaz ekkor gyors tempóban némileg instabil ha kanyarodni kell
2 és inkább stelvio.1 esben a kotvany hondaval mentem a nockalmon.