volt er-5...
amikor a banditra felültem, gsr600 volt, hát az is izgalmasabb volt, mint a bandit. utána vettem x11-et, nem is lehet összehasonlítani....
ráültem, lecsavartam a gázt és azt hittem elromlott a motor.... mintha nem csináltam volna semmit.... a nyomatékkirály bandit biztos nagyon megbízható, meg minden, de én eret vágnék rajta, annyira semmilyen motor
Én Gladiuson tanultam - a motor jó, tényleg nem agresszív, viszont kis sebességnél, visszafordítókban (rutinpálya, nyolcasozás… ) nem létezik nála utálatosabb dög szerintem. Annál még egy csopper is jobban akar kanyarodni....
Amúgy egyszerű a képlet valami baromierős sor 4-est kell venni.Mondjuk Bking.
A bandit 1200-1250 sem rossz,de ott meg nem szabad alacsony fordulaton magas fokozaton erőltetni,a blokk birná,a váltót úgy megterheli hogy kéregleválás lesz a vége a fogaskerekeken.
Egy sor3-as Triumph azért minden, csak nem papás. De ha ennyire körül jártuk, akkor meg is van a két befutó, Monster és valami sor3-as Triumph, ezek a legjobb metszetek erre.
Igen. Az már valami...Eddig négyhengereseim voltak. A következő kevesebb lesz. Már csak azt nem tudom, hogy valami sportosabb legyen, mint a Monster, vagy papásabb mint a Triumph...
Pedig de,300-alatt csapkodta 8000 felett már csak hangja van.
Volt van V2,sor3 sor 4 motorom,mind 600-765-ig bezárólag.KB 25-30000 Km-es tapasztalat.
Az SV 650 kezdésre szinte lelőször go dolomitok.
Néha harcoltam vele rendesen a visszafordítókban.
Nem véletlen maradtam a sor3-nál.
Nem gondolom, tudom...A Hornetem sem lehet több 8000-es fordulat alatt. Már pedig felette csak akkor használom, ha nagyon muszáj.
Nagyobbat meg végképp nem akarok, hisz nincs szükségem teljesítményre. Nyomatékra van szükségem, alacsony fordulaton.
És 200kg-nál nehezebb motort sem szeretnék.
A Suzuki kis 650-es V2-je nem ilyen. 2000-es fordulattól csapkodás nélkül tol szépen. Ha lenne normális futómü és fék az új SV 650-en, azon is elgondolkodnék.
amikor a banditra felültem, gsr600 volt, hát az is izgalmasabb volt, mint a bandit. utána vettem x11-et, nem is lehet összehasonlítani....