Gondolod, hogy egy 55 le-s majd elég lesz a 2000m fölötti hágókon?
A 600-as négyhengeres, ami neked van, pont a másik véglet. Négyhengeresből 750-nél kisebbet nem vennék ha nem vagyok mazochista.
Próbálj ki egyszer egy rendes ezrest (vagy nagyobbat) és meglátod, hogy a forgós motorokban is lehet elég nyomaték.
A CBR-en próbáltam áttételt hosszabbítani, mondván minek forog annyira. Odáig jutottam, hogy 1-esben már nehéz vele elindulni, de 6-osban semmi különbség, ugyanolyan gőzerővel húz... 3000-től kb. mindenre elég az ereje. És ez egy 3x éves konstukció....
Ha nem zavar a leszabályozás, akkor a CB1300 is barátod lehet. Eszméletlen játékos kis gép, és nyomatékos is.
Nagy tempókat nem megyek vele, csak nézegetem mire, hogyan reagál. Utazgatni 100-140 között bóklászok csak vele, a kanyarok és a kigyorsítások sokkal jobban érdekelnek, mint az agyatlan egyenesben száguldás.
Város meg szigorú 50-60, ujjam a féken.
Az enyém 1-2-ben szépen eldorombol 2-3 ezren is a városban, de mikor kiérek és elrúgom, akkor nagyon hirtelen megjön az ereje, hideg aszfalton már néha megrázta a popóját, ahogy megjött a nyomaték, meg is lepett.
De pont ezt a vadságot kerestem.
https://totalbike.hu/hirek/2018/10/04/megvaditotta_a_triumph_a_900-as_retro_motorjait/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Nesze, már a pici is 64 Le lett :-) Szóval én elkezdek gyűjteni rá :-)
A 600-as négyhengeres, ami neked van, pont a másik véglet. Négyhengeresből 750-nél kisebbet nem vennék ha nem vagyok mazochista.
Próbálj ki egyszer egy rendes ezrest (vagy nagyobbat) és meglátod, hogy a forgós motorokban is lehet elég nyomaték.
A CBR-en próbáltam áttételt hosszabbítani, mondván minek forog annyira. Odáig jutottam, hogy 1-esben már nehéz vele elindulni, de 6-osban semmi különbség, ugyanolyan gőzerővel húz... 3000-től kb. mindenre elég az ereje. És ez egy 3x éves konstukció....
Ha nem zavar a leszabályozás, akkor a CB1300 is barátod lehet. Eszméletlen játékos kis gép, és nyomatékos is.
Város meg szigorú 50-60, ujjam a féken.
De pont ezt a vadságot kerestem.
Nesze, már a pici is 64 Le lett :-) Szóval én elkezdek gyűjteni rá :-)
Motorikusan és futóműre is top az a gép. Már csak egy rendes kerek lámpa kellene rá plexivel!
... meg a Busánál is.... az is rajta van egy képzeletbeli bakancslistán nálam.