Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban, a leírtak alapján egy Xjr1300, Cb1300, Bandit 1250 lenne neki az ideális. Nem rángatnak, nyugodt, nagy mamutok, sok-sok nyomatékkal.
mert veszek egy 2017-2018-asat akkor
Gondolod, hogy egy 55 le-s majd elég lesz a 2000m fölötti hágókon?
A 600-as négyhengeres, ami neked van, pont a másik véglet. Négyhengeresből 750-nél kisebbet nem vennék ha nem vagyok mazochista.
Próbálj ki egyszer egy rendes ezrest (vagy nagyobbat) és meglátod, hogy a forgós motorokban is lehet elég nyomaték.

A CBR-en próbáltam áttételt hosszabbítani, mondván minek forog annyira. Odáig jutottam, hogy 1-esben már nehéz vele elindulni, de 6-osban semmi különbség, ugyanolyan gőzerővel húz... 3000-től kb. mindenre elég az ereje. És ez egy 3x éves konstukció....
Ha nem zavar a leszabályozás, akkor a CB1300 is barátod lehet. Eszméletlen játékos kis gép, és nyomatékos is.
Nagy tempókat nem megyek vele, csak nézegetem mire, hogyan reagál. Utazgatni 100-140 között bóklászok csak vele, a kanyarok és a kigyorsítások sokkal jobban érdekelnek, mint az agyatlan egyenesben száguldás.
Város meg szigorú 50-60, ujjam a féken.
Csak okosan, tiszteld a gázkart.
Az enyém 1-2-ben szépen eldorombol 2-3 ezren is a városban, de mikor kiérek és elrúgom, akkor nagyon hirtelen megjön az ereje, hideg aszfalton már néha megrázta a popóját, ahogy megjött a nyomaték, meg is lepett.
De pont ezt a vadságot kerestem.
https://totalbike.hu/hirek/2018/10/04/megvaditotta_a_triumph_a_900-as_retro_motorjait/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Nesze, már a pici is 64 Le lett :-) Szóval én elkezdek gyűjteni rá :-)
Így van 4ezertől kisimulnak a ráncai.
4000 alatt nem szeret lenni, de 4000-től 8000-ig mindent tud, amit kell.
Szinte minden sportosabb nem csopper V2 ilyen.
Próbáltam...egy régebbi modelt (Touno). Egy háklis, lánccal csapkodó ideges szerkezet volt. Nehéz vele menni, mert alul használhatatlan...
Etetik egymást, már benézni sem jó ide, ha hetero vagy!
Két év múlva sajnos még nem leszek akkora úr, hogy átvehessem. Miért adod el, ha ennyire jó gép?
két év múlva eladó lesz...
Mint régebben is írtam, a K1600 Gt nekem az álom gép, főleg, hogy kevesebbet eszik mint a mostani 1000-esem.
..............pestiesen szólva a tököm nem kéne?
ahhoz képest, hogy csak egy fél blokk van benne, egész jó
Ott a pont.
Motorikusan és futóműre is top az a gép. Már csak egy rendes kerek lámpa kellene rá plexivel!

... meg a Busánál is.... az is rajta van egy képzeletbeli bakancslistán nálam.
sajnálom, hogy elkeserítelek.... nagy átlagban 5,2L
Anti bá, mennyit eszik a Busa? Az összeset?
Ne mond már, hogy az 1.6-os so6 eljár 6 liter alatt...
Meg kell egy hordó olaj.
ha sietek, nekem is felmegy 5,4-re
A megoldás kézenfekvő : Hayabusa
A street 765 pont ezért jó.A teljesítmény és nyomaték 8-9000 ig mindenhol megvan,12000 meg még rátesz.