ez részben igaz
a föld egy zárt rendszer, így ennyiből igazad van hogy a szén(elem) mennyisége nem tud igazán változni
csak az nem mindegy hol és milyen formában van
amíg a fa törzsében van a többsége addig nincs baj
Beballagok az erdeszethez,kifizettem,hozzák.
10 erdei,(tudom,atbasznak,de nem. ) kifizettem és elhozzák.
Felvagom,lessz 20 kob az nem 50e el van meg.valami 240 volt.
felénk nincs szerelő
mondjuk csak görgőket akartam cserélni meg kiganézni a karbit és környékét, és a szétporladt szivacs helyére újat vágni
de pár rejtett hiba akadt a folyamat között
holnap felöltöztetem mert jól megy, aztán a malagutiba is vágok új szivacsot és evvel fel is lett készítve mindkét motor a hegyi menetre
ha mégholnap is ilyen hiperaktív leszek megmutatom őket a vadkerti fagyizónak
Nem kéne hőszigetelned?
Nekem simán az itonggal havi 20ezer a gázszámlám és csak azzal fűtök.
Másik hogy honnan a francból veszel fát? Mert nekem ilyen 50ezrekért akartak 1köböt adni, ez meg többe van mint a gáz és még dolgozhatok is vele.
amúgy ez a minarelli blokkos yamaha csoda egy jószág akárhogy tekergetem a levegő csavart mindig ugyanúgy megy
fél fordulattól 3 fordulatig semmi változás
okosa japó mérnökök kiküszöbölték a felhasználói hibákat
A vasárnap olyan hogy 12 után kezdem 4-5 ig lassan vontatottan sok megálloval.
Nincs annyi.
És bár csak fustolne,van egy jooooooo szomszedom,de neeeeeem,nem füstöl a szemét.
Mármint nem szaporítja, ha mindig ültetsz helyettük új fákat.
Szomszédok meg örülhetnek a füstnek, bűznek koromnak. Tudom miről beszélek, egyet kivéve az összes szomszédom (vizes) fával meg szeméttel fűt. Imádom őket télen, ködös időben, főleg hogy mifelénk 60-100 négyszögölesek a telkek, szóval egymás segéébe érünk.
a fa tényleg nem
meg akkor a füst van hogy aki estefelé kintről bejön olyan büdös mintha cigány putriban lenne
5 vasárnap
akkor az 50 óra, mivel hétvége akkor túlóra és dupla pénz, szóval 100ezer, meg hetenete még 2 óra ez-az, napi 2 óra fűrés 20 héten át az egyből olyan kurva sok idő hogy már 500 ezeren túl vagy
Kb 5 vasárnap meg hetente egyszer behordom a következő hetit.Nem baszakszom sokat,viszont nem mindegy hogy 260 e az éves fűtés vagy 400.
Amúgy is környezetvédő vagyok,ez nem szaporítja a széndioxidot.
ebben nincs szerszám, csak a sok kicsi szarság ami leesett a plcról mindig hátul
a polc másik fele alá is terveztem, a salgo polc meg is van a sineket is elvágtam ( 10centivel hosszabb mint kellene) de egyenlőre még nem kellett
számold ki mennyit baszakodsz a fűtéssel
én pár hete bekapcsoltam a konvektorokat, aztán április-május felé kikapcsolom
az egyiknek ki kellett takarítani az alapjárati fúvókáját, mivel rutinios vagyok kb 10 perc volt
ha kiszámolod mennyit dolgozol vele megszorzod 1000forinttal duplájába van a fűtésed
én ezt venném meg ha egy kicsit is kellene https://www.uni-max.hu/mobil-r...
mostanában itthonra is mindent rozsdamentesből csinálok-csináltatok, azt legalább 1x kell és nincs rá többet gond
a föld egy zárt rendszer, így ennyiből igazad van hogy a szén(elem) mennyisége nem tud igazán változni
csak az nem mindegy hol és milyen formában van
amíg a fa törzsében van a többsége addig nincs baj