Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez részben igaz
a föld egy zárt rendszer, így ennyiből igazad van hogy a szén(elem) mennyisége nem tud igazán változni
csak az nem mindegy hol és milyen formában van
amíg a fa törzsében van a többsége addig nincs baj
Az okosok szerint ha szrnhidrogent egetsz egyre több van,ha Trump-ot kérdezed akkor nem.
Beballagok az erdeszethez,kifizettem,hozzák.
10 erdei,(tudom,atbasznak,de nem. ) kifizettem és elhozzák.
Felvagom,lessz 20 kob az nem 50e el van meg.valami 240 volt.
széndioxid mindig ugyanannyi van
felénk nincs szerelő
mondjuk csak görgőket akartam cserélni meg kiganézni a karbit és környékét, és a szétporladt szivacs helyére újat vágni
de pár rejtett hiba akadt a folyamat között
holnap felöltöztetem mert jól megy, aztán a malagutiba is vágok új szivacsot és evvel fel is lett készítve mindkét motor a hegyi menetre
ha mégholnap is ilyen hiperaktív leszek megmutatom őket a vadkerti fagyizónak
Lehet nem is bútorboltos vagy te, hanem valami politikus, ekkora baszom házad van, hogy hőszigeteléssel sem tudod kifűteni
Van fáradt olajam, locsold meg vele. Jobban is ég, meg dől a fekete korom a kéményen
Van rajta,ez van.
locsolgasd fáradt olajjal, aztán majd fog
itt az utcában egyik csávó olajos fűrészporral fűt, na az bassza a füstöt rendesen
Télen újra elohalaszom a raktárbol a strandkorlatkeket,és.............elviszem szerelohoz.
Nem kéne hőszigetelned?
Nekem simán az itonggal havi 20ezer a gázszámlám és csak azzal fűtök.
Másik hogy honnan a francból veszel fát? Mert nekem ilyen 50ezrekért akartak 1köböt adni, ez meg többe van mint a gáz és még dolgozhatok is vele.
8-12% víztartalma van.Gyari akác,
amúgy ez a minarelli blokkos yamaha csoda egy jószág akárhogy tekergetem a levegő csavart mindig ugyanúgy megy
fél fordulattól 3 fordulatig semmi változás
okosa japó mérnökök kiküszöbölték a felhasználói hibákat
A vasárnap olyan hogy 12 után kezdem 4-5 ig lassan vontatottan sok megálloval.
Nincs annyi.
És bár csak fustolne,van egy jooooooo szomszedom,de neeeeeem,nem füstöl a szemét.
Mármint nem szaporítja, ha mindig ültetsz helyettük új fákat.

Szomszédok meg örülhetnek a füstnek, bűznek koromnak. Tudom miről beszélek, egyet kivéve az összes szomszédom (vizes) fával meg szeméttel fűt. Imádom őket télen, ködös időben, főleg hogy mifelénk 60-100 négyszögölesek a telkek, szóval egymás segéébe érünk.
a fa tényleg nem
meg akkor a füst van hogy aki estefelé kintről bejön olyan büdös mintha cigány putriban lenne

5 vasárnap
akkor az 50 óra, mivel hétvége akkor túlóra és dupla pénz, szóval 100ezer, meg hetenete még 2 óra ez-az, napi 2 óra fűrés 20 héten át az egyből olyan kurva sok idő hogy már 500 ezeren túl vagy
Kb 5 vasárnap meg hetente egyszer behordom a következő hetit.Nem baszakszom sokat,viszont nem mindegy hogy 260 e az éves fűtés vagy 400.
Amúgy is környezetvédő vagyok,ez nem szaporítja a széndioxidot.
ebben nincs szerszám, csak a sok kicsi szarság ami leesett a plcról mindig hátul
a polc másik fele alá is terveztem, a salgo polc meg is van a sineket is elvágtam ( 10centivel hosszabb mint kellene) de egyenlőre még nem kellett
számold ki mennyit baszakodsz a fűtéssel
én pár hete bekapcsoltam a konvektorokat, aztán április-május felé kikapcsolom
az egyiknek ki kellett takarítani az alapjárati fúvókáját, mivel rutinios vagyok kb 10 perc volt
ha kiszámolod mennyit dolgozol vele megszorzod 1000forinttal duplájába van a fűtésed
Mobilnetje van,
Most van az MMM felvonulás? De akkor Clam miért itt bassza a rezet?
az van,viszont tényleg qurvanagy a ház 2,5 x nagyobbat futok ki ugyanannyival mint ini.
én ezt venném meg ha egy kicsit is kellene
https://www.uni-max.hu/mobil-r...
mostanában itthonra is mindent rozsdamentesből csinálok-csináltatok, azt legalább 1x kell és nincs rá többet gond
Na akkor most fogj egy darab polifomot, és kezd el kivágni mindennek a helyét így ahogy van
Az, de használható.