Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó karikának tűnik, hajrá!
Valami ilyesmire gondolok: https://goo.gl/maps/BbgLNt5SX1p
Szombaton - ha bejön az ígért szép idő - meg akarom kerülni a Balatont, persze nem a part mentén. 450-460 km. Remélem, a derekam bírni fogja.
Menni kell motorozni mindjárt pocsék lesz az idő .
Cihopata!
Akkor problem solved.
Van
Jövő héten avval mászom meg a Bihar csúcsot
Vegyél egy ötvenes robogót - ha még nem volna.
45 év de legalább 70 évnyi szopással áldtak meg az égiek
Szóval igen, teljes mélyponton vagyok így nem tervezek sok mindent
Egy gátőrház és egy korlátlan peca lehetőség lebeg öreg szemeim előtt .
De csak ha meghal a puska mert addig nem menne ez a remete élet
Ha használatból eredő kosz van rajta, az más, de bazki itt álló helyben lesz olyan, mintha kint hagytam volna a sivatagban 1 hónapra. Biztos szereti majd a finom szemű homokot a lánc meg úgy minden.
Már múlt héten megrendeltem rá a mindenálló ponyvát, nagy lakatot, mindent, de a kesztyű, amit vele rendeltem nem volt készleten, ezért az egész motyó csak holnapra érkezik ide, szóval eső után köpönyeg, cseszhetem már.
Nem utcán van, felülről fedett, oldalról nyitott "kocsiszín" szerűség alatt és sajnos máshova nem tudom elrakni, ez van.
Lehet nekem is az kéne akkor
A Kupecnek mindig jó napja van - ha van elég pálinkája.
Az mindig jó dolog

lesz az még merő sár meg hó is
A mester alkotott egy jó videót.
MT09.
Fikázás lényege.A blokk öntvény egyben van a henger perselyekkel.És 60e után lehet kidobni.A régiek meg milyen jók,mer ezt kitalálták 10 éve.

Azt az apró tényt kifelejti hogy az összes 600-as CBR-CB-CBF 94-2005-6 környékéig ugyanazzal a blokkal csinálják amiben fixen benne van a persely.Csak fúrni lehet ha kikopik.
Míg a triumphnál lehet perselyt cserélni.

Szóval fikázás élből helyett inkább tájékozódni kéne.

Na megyek nézem tovább.
Cserelje a faszom, drágább már mint bármelyik...
jó lesz akko' az 1.2-es
És??! Nincs kereke annak a motornak, hogy odább told onnan, oda ahol már nincs por ??!
Nekem már volt dolgom vagy 40 éve hasonlóval ! Egy kis forgalmú vidéki úton egy új piros kocka Lada egy éles kanyarban át tért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a szembejövő Volga-val, és mindkét sofőr meghalt! A rendőr kért meg, hogy segítsek kivenni a halottakat az autóból, és az út szélére fektettük őket, hogy ne ülve merevedjenek meg!
Hotelek,szolgáltatások,felkapott éttermekben a kaja.
Magyarósi féle utazás blog jó drágán.

http://youtu.be/L-a0NYQm0Uw