Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem az az idétlen bosozoku vagy milyen japán motor építési stílus? Szerintem azért akarták megállítani, hogy egy ilyen építéssel ne égesse magát...
Egyszer elmagyarázták, hogy miért fúúúúdejó ez a bosozoku, de egyszerűen az európai szemem nem tudja azokat az idétlen tákolmányokat bevenni.
Semelyik nem meri fellökni?
https://www.facebook.com/sinng...[0]=68.ARCV88D6a0zGTDjHOCHGhZyuaoVDE3e6r-9AbN1q5i_LGAgbJ3_-WfSm80EvBWMhhNZPIBpA-s0ZyqIV2Armb_Gqfc64DUP7FEQ5MEHjdad0Rj_8zAf-eStFrOndl7Nss5z2N-skioHBsGSFcdjQI9_Nl6egLRHNr9i5aevgd8-QaY42fbePn-VoDbHApo5RIiJbufYjQ1Ku1Q7w4facvd1KHdlfybU4vP2mF4Rp&__tn__=FC-R
ami nem hús az csak köret
Lehet,Szar és kész.
Ezt ismerem ugyanaz a bele mint a 620nak
Lehet vékonyabb a kapocs mint a sin amin megy lefelé aztán sokszor 2 kapocs van kinyomva aztán akad
A gép sax 400-as.
Az full fos kínai szar mind
Nekem valami sax620 van még a vasúttól hoztam anno ott is használtam vagy 10 évet de azóta is hibátlan működik
Az full fos kínai szar mind
Nekem valami sax620 van még a vasúttól hoztam anno ott is használtam vagy 10 évet de azóta is hibátlan működik
Valami maped standard.
Mert sóher vagy
Többfelé kapocs létezik van keményebb és puhább is plusz a hossz is változhat
Ja és a tűzőgép se mindegy
Régen a sax elég jó volt mostanában nem tudom milyen
Ez Simontornya innen még velencei tó
Jojó !
Kézbefogós,csak szorítani kell.....................
Nem vagyok kecske.
Akkor meg na csapkodd úgy - csak gyengéden, mintha lovat b@sznál!
Volt hozzá káposzta saláta...:-)
A bútoripari az nem hajtja vissza a kapcsot az iratba.
Mivel bútoripari.
Nekem meg iratok tűzésére kell.
Bizony...a félúton...de az ingatlanos mese azért meredek, mert egy ingatlanosnak tudnia kell, hol nem köpik le a bantuk, mert egy sincs és hol járhat a gyerek jó iskolába..ha én ezt tudtam hülye vasutasként, akkor erre képesnek kellene lennie egy ingatlanosnak is, hogy kiválasszon egy lakható, élhető, jó környéket...
Én egyedül a keresztbordákat utálom itthon. Magyar ember magyar utat keresztborda nélkül nem tud megépíteni, az szentségtörés lenne.
Jó itthon eszem ágában sincs elköltözni másik országba. Mennyen aki akar.....
Mi lenne ha nem a filléres irattűző kapcsot használnád, hanem a bele való bútoriparit?
A legnagyobb gondom magyarországgal hogy fos minőségű irattűző kapcsokat lehet csak mindenhol kapni.
Kétpercenként ragad be a tűzőgépem.

És hogy azt a clam meleg aktivistát még nem verte bucira a diktatúra titkosrendőrsége minimum 3x.