15 éve élek külföldön...rendszeresen előfordulok nagyobb pályaudvarokon, éjszaka is munkámból kifolyólag. Még olyan sem volt, hogy valaki csak úgy szimplán részegen beszólt volna. Még olyanra sem emlékszem, hogy rondán nézett volna valaki...persze látok furcsa alakokat, de vagyok annyira értelmes, hogy nem rettegek attól ha valaki máshogy néz ki...csak azért nem kell fosni, mert valaki pl motoros, vagy néger, vagy punk...
Kedvencem, amelyik szidja az egész országot és lakosságát, de orbánt kintről dicsőíti...
Mikor már nem tudok nevetni rajta, meg szoktam kérni, hogy kíméljen meg a hülyeségétől.
Ez legalább akkora barokkos túlzás, vagy kitaláció, mint amit eddig írtál...bárhol merek éjszaka sétálni, akár a gyerekeimmel is...én még nem találtam ilyen Nogo zónát sehol...
Egy ingatlanos hölgy nemrégiben költözött haza a csodás Németországból. Alapvetően, mint ingatlanost, ott sem fizették meg sokkal jobban, de azt mondja, hogy az egészen rémisztő, hogy míg gyerekként ő volt az egyedüli külföldi az általános iskolai osztályában, addig a gyereke egyedüli fehér gyerek volt nemrégiben és a Fekete-erdőben lévő kedvenc csónakázó tavukon burkába vagy mi a bánatos francba csomagolt arcok csónakáznak.
Már kisvárosokban sem mert 40 éves nő létére egyedül sétálni este, mert nem hall német szót jóformán.
Nekem rendszeresen osztják, hogy kint a szar is aranyból van és hogy mindenki hülye aki otthon marad. Csak mosolygok és dolgozok tovább, ilyen szemellenzős dumákkal nem tudok mit kezdeni.
A politikát meg hagyjuk, arra magasról teszek, undorodom az egész cirkusztól.
Nem állok neki megmagyarázni,szerintem felesleges.
Van módom árakat összehasonlítani a fejlett és olcsó nyugaton,még mindig nem értük el árban őket.
Maradjunk meg inkább a guszta BBQ képeknél és a neked tök tuti kintnél.
Én ilyent nem tapasztaltam...vannak dolgok amik megérdemlik, hogy szóvá tegye az ember, de ha neked pl az Orbán szidása egyenlő a hazád szidásával, akkor ott nálad van a probléma...
Ez a mogyoró ember tuti szed valamit. Mert nem hinném hogy alapból ilyen
Amúgy a videók egész jók a tartalom olyan amilyen de a késztermék egész egyben vannak, nekem tetszik ahogy felépíti és vágja őket
Mit jelent neked a visszafelé mutogatás? Nekem nincs jogom pl összehasonlítani az árakat? Az volt a téma, semmi másról nem volt szó...mondjuk én nem tudom még mit mondanak neked a hangok :-)
Ez azért mókás, tapasztalom, hogy minden "kint" élő magyar szidja és pocskondiázza a saját hazáját (politika függetlenül) és persze hülyének néz mindenkit, aki "otthon" dolgozik, él, nem rinyál.
Ha ezt szóvá teszik nekik, hogy miért szidnak mindenkit, akkor egyből csavarnak egyet a sztorin, hogy "bissztoss azééér, mer irigy, meg mer utája a kint élőket."
Sima matek összehasonlítani az USA árakat a magyarral...Egy nyugati, drága országhoz képest nem vészes, de a magyar árakhoz , bérekhez képest azért nem olcsó sem a szállás, sem az autóbérlés...belépőkről nem is beszélve...
Tökmindegy milyen a valuta és a saját pénznem.
Egy kitétel van..................
Jelzem halkan nem kéne az ekézés magyarország felé.Főleg kintről.
Örülj neki hogy neked jó ott.
Én meg hogy nekem jó itt.
Ezt a csávot showder klub helyett nézem, annyira hülyeségeket hord össze... azok meg nálunk sem olcsóbbak... itt sem kell a radisonban megszállni és mindennap a halaszbastyaban ebédelni vacsorázni
Azért oda kell repülni, meg vissza, valahol lakni, valamit enni, valamivel közlekedni...ott vannak ám távolságok..egyik másik állam nagyobb mint a teljes Közép-Európa...Ha három nem is kellene fejenként, de közel annyi..már persze, ha úgy mennél, hogy értelme legyen, láss is valamit...
Mikor már nem tudok nevetni rajta, meg szoktam kérni, hogy kíméljen meg a hülyeségétől.
Már kisvárosokban sem mert 40 éves nő létére egyedül sétálni este, mert nem hall német szót jóformán.
A politikát meg hagyjuk, arra magasról teszek, undorodom az egész cirkusztól.
Van módom árakat összehasonlítani a fejlett és olcsó nyugaton,még mindig nem értük el árban őket.
Maradjunk meg inkább a guszta BBQ képeknél és a neked tök tuti kintnél.
Amúgy a videók egész jók a tartalom olyan amilyen de a késztermék egész egyben vannak, nekem tetszik ahogy felépíti és vágja őket
Ha ezt szóvá teszik nekik, hogy miért szidnak mindenkit, akkor egyből csavarnak egyet a sztorin, hogy "bissztoss azééér, mer irigy, meg mer utája a kint élőket."
Sőt én minnél több magyart szeretnék külföldön látni.
Egy kitétel van..................
Jelzem halkan nem kéne az ekézés magyarország felé.Főleg kintről.
Örülj neki hogy neked jó ott.
Én meg hogy nekem jó itt.