Asszonynak van ezer milliárd hajszál minden fele, gyerek hiába porszívózik akár heti 2x akkor is mindenhol ott úszik
Gondolkodom egy ilyen automata kütyün, 20+25 nm területe lenne
Ilyen szőnyegen nem akad fent?
Nem túl nagy. Egy jó marékkal.
Elsőre mikor végigküldtem kétszer kellet pucolnom.
Aztán most hogy naponta dolgozik, elég csak hetente, bár amikor vedlik a kutya akkor 3naponta.
Azért mire a karbiknál beáll a benzinszint a vákuumos csappal az idő.
Ha már jár a motor, bemelegedett és másnap is szarakodik akkor gondolkodnék komolyabb problémán.
De akkor is elsőre egy karbiszinkron meg pilotcsavar, ha ez sem jön be akkor jöhet a többi.
MAJDNEM EGY ÉVIG SZERELGETTEM MIRE JÓ LETT, csak akkor még 10 évvel fiatalabb voltam, és a kedvem is több volt. Most a lánc olajozás, az olajcsere és szűrőcserén kívül meg, hogy időnként letakarítom , másra nem igen van kedvem!
"Ezek a karbis vackok mindig úgy élednek hogy 1 henger nem indul csak késve? " azért nem ártana gyertyát, benzinszűrőt meg a motor alkotóelemeit ellenőrizni , mert lehet valami gond van!!! MIVEL AZ ÉN MOTOROM BENNE VAN A KORBAN , EZÉRT SAJÁT TAPASZTALATOMAT MONDOM! Az én "majdnem új," az idén alig 29 éves motoromban az ahhoz a hengerhez tartozó hidraulikus szelepemelővel kellett sexelnem egy ideig , mert késve emelt ! "nehezen volt "merevedése".
jÓ EGÉSZSÉGET!
Gondolkodom egy ilyen automata kütyün, 20+25 nm területe lenne
Ilyen szőnyegen nem akad fent?
Elsőre mikor végigküldtem kétszer kellet pucolnom.
Aztán most hogy naponta dolgozik, elég csak hetente, bár amikor vedlik a kutya akkor 3naponta.
Ha már jár a motor, bemelegedett és másnap is szarakodik akkor gondolkodnék komolyabb problémán.
De akkor is elsőre egy karbiszinkron meg pilotcsavar, ha ez sem jön be akkor jöhet a többi.
Biztos?
Itt lakunk a puszta szélén aztán van por rendesen
jÓ EGÉSZSÉGET!