Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ott volt valamelyikőtök az Izsáki motoros találkozón?
De ugye lesznek képek Róla és Rólad is a fotóalbumban?
A laminált padlón mi az a keresztbe flexelés?
Na asszem irány szlovákia.
Egy 5e forintos hajvágógép megoldja, nem kell robotporszívó 100e-ért
Asszonynak van ezer milliárd hajszál minden fele, gyerek hiába porszívózik akár heti 2x akkor is mindenhol ott úszik
Gondolkodom egy ilyen automata kütyün, 20+25 nm területe lenne
Ilyen szőnyegen nem akad fent?
Igen. Pontosan. És tudja. Ennyl.
Akkor pont a szezon elejére leszel kész vele
na ezt vártam
Karbi szinkron co csavar együtt...
Nem túl nagy. Egy jó marékkal.
Elsőre mikor végigküldtem kétszer kellet pucolnom.
Aztán most hogy naponta dolgozik, elég csak hetente, bár amikor vedlik a kutya akkor 3naponta.
Azért mire a karbiknál beáll a benzinszint a vákuumos csappal az idő.
Ha már jár a motor, bemelegedett és másnap is szarakodik akkor gondolkodnék komolyabb problémán.
De akkor is elsőre egy karbiszinkron meg pilotcsavar, ha ez sem jön be akkor jöhet a többi.
Köszönöm szépen még építem, kb egy hét és kész
Már nem az a szár meleg van hanem jó hideg:)
Fúú, grat! Amúgy nagyon helyes leányka vagy!
Ma is mentem 157 km-t , csak még a motoros bőrruhában is elcsöpppent az orrom! A zsebkendőt kétszer is elő kellett vennem és megállni .
MAJDNEM EGY ÉVIG SZERELGETTEM MIRE JÓ LETT, csak akkor még 10 évvel fiatalabb voltam, és a kedvem is több volt. Most a lánc olajozás, az olajcsere és szűrőcserén kívül meg, hogy időnként letakarítom , másra nem igen van kedvem!
Azon kívül hogy egy kehes gebe ami feleve all?
Biztos?
Ebben mennyi retek fér el?
Itt lakunk a puszta szélén aztán van por rendesen
Nem csak hanem is
"Ezek a karbis vackok mindig úgy élednek hogy 1 henger nem indul csak késve? " azért nem ártana gyertyát, benzinszűrőt meg a motor alkotóelemeit ellenőrizni , mert lehet valami gond van!!! MIVEL AZ ÉN MOTOROM BENNE VAN A KORBAN , EZÉRT SAJÁT TAPASZTALATOMAT MONDOM! Az én "majdnem új," az idén alig 29 éves motoromban az ahhoz a hengerhez tartozó hidraulikus szelepemelővel kellett sexelnem egy ideig , mert késve emelt ! "nehezen volt "merevedése".
jÓ EGÉSZSÉGET!
Na de fekete felni?
Vmi készül...
ja.