Nem vagyok beszélő viszonyban vele . Klinikai eset jobb elkerülni! Akasztón láttam a motoros bulin úgyhogy biztos ő róla van szó! Remélem jól megszivattad
Mondjuk nem kopik a csatlakozó a telefonban, nem is törik ha töltés közben hivnak és elszaladsz vele illetve helyhez kötött munka esetében folyamatosan töltödik. Kb ennyi.
Mint mondtam nem nélkülözhetetlen, de kényelmes dolog volt.
Csak szimplán nem értem miért nem tudják beletenni az összes telefonba alapból? Aztán ha valaki akarja akkor használja. Miért lett ez ilyen nagy prémium dolog? Pár dollárért lehetett kapni utólagos cuccokat amíg divat volt.
Az meg tök gáz, hogy pont az iPhone nem tudja
A kepeid kozott a barnás cbr egy magas gyereké? Nincs olyan nagyon sok cbr és egy ilyen színűvel motoroztam pár kört a mecsekpihenőnél és ő talán paksi
lehet hogyha lenne mas lenne a velemenyem de semmi okossagot nem latok benne, ugyanugy helyhez kotott, oke nem kell a madzag csak letenni, de eddig nem okozott nehezseget bedugni a kabelt es ugye a lightning a legjobb csati a vilagon
Kurvajó dolog. Nem kell vezetékkel vacakolni, meg a csatlakozót koptatni.
Simán leteszed és tölt. Lehet nélküle élni, de akkor is kényelmes.
Nokia gyorsabban töltött mint USB-ről, de nem tudom mekkora teljesítménye volt.
Manapság már nem nyírja ki.
Előbb kidobod a telót minthogy gondot okozzon.
Meg ugye ez úgy működik hogy az akku nem tud többet felvenni mint ami gondot okozna neki.
Manapság csak a melegedés nyírja az akkukat. 40 fok felett nem szeretik a hőmérsékletet, de 50fok felett kritikus...60foknál meg ki is gyulladnak :)
Vezeték nélkül gyorsan? Nem tud, szerintem egyik sem tud gyorsan tolteni vezetek nelkul. De igen, van benne vezetek nelkuli toltes ami egyebkent szerintem egy tok felesleges dolog.
Amugy kinaban mindenre IS van megoldas.
http://youtu.be/YY5R-7dgbEA
Csak szimplán nem értem miért nem tudják beletenni az összes telefonba alapból? Aztán ha valaki akarja akkor használja. Miért lett ez ilyen nagy prémium dolog? Pár dollárért lehetett kapni utólagos cuccokat amíg divat volt.
Az meg tök gáz, hogy pont az iPhone nem tudja
Miért idióta? Bevállalós, bele lehet hajtani a hülyeségbe
Simán leteszed és tölt. Lehet nélküle élni, de akkor is kényelmes.
Nokia gyorsabban töltött mint USB-ről, de nem tudom mekkora teljesítménye volt.
Előbb kidobod a telót minthogy gondot okozzon.
Meg ugye ez úgy működik hogy az akku nem tud többet felvenni mint ami gondot okozna neki.
Manapság csak a melegedés nyírja az akkukat. 40 fok felett nem szeretik a hőmérsékletet, de 50fok felett kritikus...60foknál meg ki is gyulladnak :)