Figyeld hogy hány ember fordul be meg ki a zárón... tegnap egy vénembert lebasztam és mrg neki állt feljebb... keresztbe az aztós meg motoros előtt, rászólók és ő van felháborodva.
Amúgy hamarosan lesz még egy ájfón 5s a házban
Az lesz a mobilnet szerver, ráragasztok egy CPU hűtőt az aljára hogy ne melegedjen és indulhat a buli ezerrel
Pl a z2 telefonon volt az a 2 csík meg egy vas közte aztán a mágneses töltő fej rátámadt egyből a vasra
Ja és az almás laptop sok évvel később ismét feltalálta ezt a mágneses csatlakozót
Szóval nem egy komplikált.
Sőt, ilyen induktív hurok sem kell. A régi PDAkon alapból volt két fémlap, és a dokkolóba beállítva egyből töltötte az usb csesztetése nélkül.
Lehet kapni egyes telefonokhoz amit az akku hátuljára ragasztasz és a nyák kivezetések a teló kialalkitott pontjaira csatlakoznak. Egy régebbi telefonomhoz vettem ilyet kiprobálás végett valami aprópénzért.
Mondjuk én mindig is aktivan használtam a telefont, igy amint autóba ültem már dugtam is töltőre hogy utólérje magát az akku. Igy van amikor napi tizensokszor is csatlakoztatva van.
A nagy kijelző valahogy nem hasznos ebből a szempontból. Utolsó kiugróan sokat biró akkus ttelefonom a nokia 6310i volt, az még nálam is elment 3-4 napot töltés nélkül.
Hát nem tudom, szösszel megtelik a lyuk de azt kitakritom neha fogpiszkaloval es hibatlan.
Szerintem a fő ok az alu ház volt. A 8-10meg újra üveg... legalább az elejét-hatulját lehet cserélni leesik.
Neem csinalok olyat. Jöttem lefelé a pihenőnél és az utolsó jobbosban jött szembe velem, megfordultam lent es mentem utana, fent amikor megfordultunk integetett hogy menjek előre. Igazából csak marquezesen ott voltam mögötte és stresszeltem
(Az enyém is f*s, na de nem ennyire...)