Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én max a szombat-vasarnapot tudom bealdozni.
Ami most hétvégén volt azt nem hagyhattam ki.
És még függ attól is mit mond a doki.
nincs pontrendszer más ország motorosánál, én meg nem gyűjtök pontokat semmi... 250 kuna, olyan 11e Ft.... majdnem felröhögtem, mikor kimondta...
megkérdezte azt is, ki tudom-e fizetni? hivatalos papírt is írt róla. amúgy nagyon normálisak voltak, nem szívóskodtak, persze ehhez az kell, hogy természetesen rögtön elismertem és nem kezdtem el magyarázni a semmit... még beszélgettünk is angolul kb 10p-t, merthogy ott a rendőr így is tud...
Azóta korrigáltam.
Én is mennék, ha nem éppen erdély lenne a cél.
Horvatoknal pont? Turistaktol?
Ja, hogy kint volt? Az azért jobb.
Drága beszélgetés volt? Mondjuk ha megállítanak akkor nem a lé a lényeg hanem, hogy pont is szokott vonódni.
nem mertem elmondani, hogy nem az volt a napi rekordom... egy éles kanyar utáni egyenes végén álltak, így láttam meg őket... már lassítottam
normális voltam, normálisak voltak... lefelezte, így 250 kuna... vagy 11e Ft betudtam túraköltségnek volt nála egy jegyzőkönyv amibe vezette a büntetéseket, tele volt motorral
ja és nagyon jó, olcsó szállásokat is találtam... a legdrágább egy közvetlen tengerparti szálloda volt, svédasztalos vacsora-reggelivel kemény 12e Ft... még ingyen sörcsap is volt, annyit csapolhattál magadnak, amennyit akartál
És miben maradtatok?
Gyere a jövö héten
óriási volt... szinte zero turista, verőfényes napsütés.... 27-30 fok, tenger olyan 22-24 fok, zseniális... máskor is csak így szept 2. felében megyek... mondjuk jövőre
még a rend őreivel is beszélgettem a 8-ason, mert 96-al mentem a 60-as területen
Azért kell frissiteni, hogY menjen az a,sok szar rajta amit a play áruházbol letöltögetnek. Ha csak telefonálsz meg smsezel akkor sose kell frissiteni.
Polárszűrőt szedd le panoráma fotónál
Jó helyeken jártál
Samura jönnek frissitések, de a kisebb kategoriákra nem nagyon adják ki. S-re, note-ra kiadják még van amikor a harmadik op rendszert is. De egy s3 ra ne várj oreót.
Afenebe,mehettem volna ha..............
Csak újra kezdtük, mert gondoltuk téged ez érdekel
Te,horvatban,jo volt?
Esetedben nem szándékos volt, csak megijedt.
Engem is kapott meg, mert összekevert a másik kannal akinek a torkát akarta átharapni, de még az sem okozott ilyen sérülést. Persze a tasliját megkapta és nagyon "mitképzelt" :)
De hacsak meg nem veszik, az én kutyám előbb megdöglik mint hogy fogat emeljen rám.
4 napra elmentem és még mindig itt tartotok?
nnna, motorzni ki-hol volt?
a huawei telefont is leginkább a vaspor miatt adtam el igaz egy sűrű szövésű vászon tokban hordtam és tároltam a meló helyen(mit az a rongy szemüvegtok csak vastagabb)
hibátlan volt minden része de azért biztos beszedtt ezt-azt 1.5 év alatt eladtam fél év gari volt még rá, mondtam az embernek ha nem tetszik hozza vissza
eddig még nem hozta
Hasznalati targy,amugy van egy plusz kijelzom,meg egy amirol le kell fejteni a touch felet ed 1500 ert van uj ra ebayen,csak jonne meg a drot vegre es a B-7000 ragaszto.Kell meg egy uv lampa a LOCA glue-hoz.