Azok megvanak,valami GO is,de ez erdekesebb,a szinkronoknal valami bypass szepepet emleget,de az turboknal meg vizvezetekeknel van nem inyektorban.
De speciel most a dopeman-t neztem.
Furcsanyrol dumalt.
Meg Andor is tett fel videot.Elvagyok teve nelkul.
Nem szoktak nyolc előtt itt sem!
Van a város szélén egy műanyag üzem, de a közigazgatási határon már kívül. Mellette szintén kijjebb meg egy ház, jó nagy területtel. Kábé ötven hatvan méterre, amit egy buzi osztrák vett meg! Na az mindig csinálja a műsort, mer hogy őtet zavarja az éjszakai műszak! Állandóan óbégat a melósokkal a kerítésen kívülről! Azok meg mondták neki, hogy ha itt ordibál akkor még ők sem tudnak aludni!
tegnap pl 10 felé nekiálltam a hátsó kertet megrotálni, ebédig végeztem aztán nyugiban voltam
igaz szombaton akartam, de közbejött a cserepezés és elmaradt a szombati itthoni program
amikor valami foci mizéria volt akkor a szomszédban mindig összejött egy kis csapat és ordibáltak fél éjjel
na ilyenkor jött az én kis benzines fűszegélynyíróm és hajnalban elkezdtem nyekergetni az árokparton előttük
utána leszoktak a hosszan tartó nyivákolásról
Ezt az egyik régi szomszédunk is így látta aki az utcán nyitotta meg a kasztnis műhelyét és ott darabolt miegymás és soha sem kezdett 9 előtt....kár, hogy este kilenc előtt és nem hagyta abba reggel hatig. ....mondjuk kiérdemelt egyik éjjel 3 kollégától pár sallert amitől bordatörést is kapott.
mondjuk én simán széjjel vágnám azt aki pl vasárnak reggel 6 kor nyekergeti a betonkeverőt
várjon már 8ig az ősparasztja.......
én sosem csinálok semmit sem 8 előtt, de ha hangos amit akarok csinálni várok 9ig is
Itt nálunk sem probléma, de azért már városiasodóink mert vasárnap délután már ritkábban visít a flex! De délelőtt még szól minden ami hangos! Télen még hozzájön a láncfűrész is! Mondjuk az is sokat szól bármikor!
Viszont az osztrákoknál, és a németeknél már nyűglődnek! Már azért is, ha vasárnap délben a redőny hangosabban van leengedve!
sose tudni mi jön be
én "ismerek" nem egy elvetemültet aztán megy a szekér nekik pedig az előállított termékük egy nagy nulla
pl a dagadt molnár krisztián, vagy a zakkant herby a sok beauty csatorna stbstbstb
Ezt az idiotat... ktm tali utan is ilyen szoveget lenyom a videoban hogy utolag ne zaklassa senki hogy ott volt ő is meg stb. Nezd majd meg.... Hát kinek hiszi ez magát?! Ego van szépen aztán sok tartalom nincs mögötte. Tökéletesen tükrözi a nézőszám hogy mennyire buta a magyar.
az indító áramot kell nézni, minél nagyobb annál jobb
mert ugye minden évben veszít egy kis teljesítményt és ha 50amper kell az indításhoz és megveszi az ember a 70 amperes akkut akkor vásárláskor jól indít de ha veszít 30% akkor ki lehet dobni
de ha 130amperst vesz az ember akkor ha 50% veszít még akkor is beindítja, és a jobb akuk kevesebbet is veszítenek mint a gagyi fosok
itt csak az a kérdés mi a jó akku....... mert sajnos a márkás cuccok is kezdenek gagyikká válni pl a varta
A varta 6 hónapos volt mikor kipurcant nálam ! Azért vettem mert nehogy kínai legyen már ebben a szép motorban . Hat hónap kihagyás után vissza tettem a kínait ez volt 2 éve !
asszony robogójába vagy 10 éve van egy ilyen akku
az a fő poén hogy a rendszergazda már kidobta a szünetmentesből mert nem tetszett neki
és minden téle leseggel úgy az akku hogy nem csinál semmit még az olajlámpa se világít, utána első használat után teli lesz energiával és egész nyáron működik
utána ismét lehibernálja magát
szóval a robi indul vele már jó sok éve
De speciel most a dopeman-t neztem.
Furcsanyrol dumalt.
Meg Andor is tett fel videot.Elvagyok teve nelkul.