Tivábbra is az a vélemlmyem, nogy az ár összefügg a telhesitménnyel, minöséggel.akinek nincs szüksége sokmimdenre annak alternativa az olcsobb eszköz. De az kompomisszumos, és nem szabad elvárni ugyanazt. Ha meg valaki igényeit teéjes mértékben kielégiti az olcsóbb mert csak annyira használja, annak jó választás az és teljesen feleslegesplusz pénzt kiadnia. Akinek meg többre vagy másra van igénye az ugyis megveszi a drágább dolgokat.
Ez nem igaz. Csak abbol se az 5ezer forintos kategoriát kell megvenni. Én már vagy a harmadik LG HBS fülest használom el, sajnos elöbb utobb eltörik a vezetéke. Reggeltöl estig de minimum 15 orán át mehet akár a zene akár a telefonálás, birja az akku. A hangzás meg egész jó, vagy harmann kardon vagy jbl a hangszoro
a gyárilag hozzáadott bt füles, vagy egy minőségi szépen zól és vígan kibír egy napot folyamatos használattal is....
sztem ez fordítva van... mindegy mennyire jó, mindig van mibe belekötni és a végső dogma, hogy drága... hát ne vegyétek, viszont akinek van, az meg ne fájjon, ha nem te fizeted...
de tudom, én vagyok a hülye, nekem vannak szar cuccaim, meg szar motorom.... stb. megvan a közös sátánotok, lehet üldözni... ez nagyon megy... most én vagyok a SOROS
Tudom hogy van kábeles meg az a kis vicces átalakító is
De a Bt füles nem szól szépen plusz nem is bír ki 18 órát
Amúgy kb olyanok vagytok mint a papok, az összes ferdítésre megvan a válasz
Csak nektek a végső válasz nem az hogy " ne kísértsd az urat" hanem az hogy nem kell megvenni
van neki kábeles fülhallgatója, ha kell vegyél, ma meg mindenki amúgy is bt-t használ, tehát felesleges és nem is kell átalakító.
nekem így is gyorsan másol, de amúgy sem nézek rajta filmet, nekem ez munkaeszköz... ha akarnék, akkor meg van 256GB tárhely, annyit másolok amennyit akarok, plusz van 50gb icloud drive tárhely a felhőben...
autóból sem veszek 5 ajtós corsat, és teszek tejesládát a tetejére, ha tudom, hogy kombi astrara van szükségem, majd mutogatok az astrasokra, hogy a corsa olcsóbb volt
nem tudtok ettől elszakadni.... de nekem hagy ne kelljen ezért lecserélni....
A Jack jó dolog
Utazik az ember Ausztráliába és vagy tölti vagy fülessel filmet néz
Plusz az a buzi átalakító az kb a kétezres évek szintje
SD kártya azért gyorsabban másol mint a telefon. Szóval ha felmásol az ember 128gb sorozatot nem mindegy mennyi idő
A mem ára ájfón körben ugye irreveláns pedig nem olcsó
itt se csinál belőle problémát az ember, ha nem reggeltől estig csinálja hétvégén folyamatosan... van olyan, hogy hétvégén meg kell csinálni vmit, de ha qrva nagy munka, ne bassza szét mások hétvégi pihenését, vegyen ki szabadságot és csinálja akkor.... amikor panelban laktam, akkor sem szólt senki, ha vki hétégén fúrta fel a polcokat, de amikor úgy gondolta, hogy hétvégén csinálja a felújítást, flexel és vésőkalapáccsal, azért már összehúztuk a szemöldökünket
van 3 sarokcsiszolom, de vhogy eszembe nem jut vasárnap hajnalban elővenni.... mondjuk a múltkor át kellet sétalnom egy utcával arrébb, mert reggeltől nem engedte el a paraszt a gombot szombati napon... délután 3-ig bírtam . Mondta mindjárt végezni fog, de szóltam hogy mar végzett mondjuk nálunk nem jellemző....
Jó nagy fosok ezek az ajfonok... ha találok még 6s-t, veszek is azonnal két darabot most már fixen cserélek mert nem odáig jutottam hogy nem tudok egyenes hsttal aludni... 20ezresnel meg nincs nagyobb pénzünk, de miért nincs ?
Én már ott tartottam hogy fizetek 250et is egy jó telóért és néztem a szifont is, de alapvető dolgokat nem tud ami nekem egyszerűen kell, és még drága is.
A sziamiau is versenyben volt de a kamerán és a hátlapi ujjlenyomat olvasón vesztette el a versenyt.
Egyedül a vezeték nélküli töltés hiányzik, amit minden Nokiám tudott, de annyit nem ér mint amennyiért mostanában adják ezeket.
Mert pont olyan konzumidióta mint te. Van egy szar rendszer es megmagyarázod hogy milyen jó, és még el is hiszed.
Dobnám is ki ha nem kapcsolódna bárhogy bármivel.
sztem ez fordítva van... mindegy mennyire jó, mindig van mibe belekötni és a végső dogma, hogy drága... hát ne vegyétek, viszont akinek van, az meg ne fájjon, ha nem te fizeted...
de tudom, én vagyok a hülye, nekem vannak szar cuccaim, meg szar motorom.... stb. megvan a közös sátánotok, lehet üldözni... ez nagyon megy... most én vagyok a SOROS
De a Bt füles nem szól szépen plusz nem is bír ki 18 órát
Amúgy kb olyanok vagytok mint a papok, az összes ferdítésre megvan a válasz
Csak nektek a végső válasz nem az hogy " ne kísértsd az urat" hanem az hogy nem kell megvenni
nekem így is gyorsan másol, de amúgy sem nézek rajta filmet, nekem ez munkaeszköz... ha akarnék, akkor meg van 256GB tárhely, annyit másolok amennyit akarok, plusz van 50gb icloud drive tárhely a felhőben...
autóból sem veszek 5 ajtós corsat, és teszek tejesládát a tetejére, ha tudom, hogy kombi astrara van szükségem, majd mutogatok az astrasokra, hogy a corsa olcsóbb volt
nem tudtok ettől elszakadni.... de nekem hagy ne kelljen ezért lecserélni....
Utazik az ember Ausztráliába és vagy tölti vagy fülessel filmet néz
Plusz az a buzi átalakító az kb a kétezres évek szintje
SD kártya azért gyorsabban másol mint a telefon. Szóval ha felmásol az ember 128gb sorozatot nem mindegy mennyi idő
A mem ára ájfón körben ugye irreveláns pedig nem olcsó
Szeretjük is jelentgetni egymást felfele.
Igen...
Minek?
Minek?
Képernyő tükrözés?
Sd kártát fogad?
3.5mmes jack?
Röhögj csak, én is ezt teszem
A sziamiau is versenyben volt de a kamerán és a hátlapi ujjlenyomat olvasón vesztette el a versenyt.
Egyedül a vezeték nélküli töltés hiányzik, amit minden Nokiám tudott, de annyit nem ér mint amennyiért mostanában adják ezeket.
Dobnám is ki ha nem kapcsolódna bárhogy bármivel.