a zsírból nincs maximum bevitel, olyan nincs hogy sok zsír
ha mégis többet eszik az ember a kelleténél akkor az úgy ahogy van kijön, jobb esetben alul rosszabb esetben visszaköszön ott ahol bejött
a sok zsírral nem tud mit kezdeni a szervezet, nem tudja a zsírt zsírként elratározni
persze ha valaki minden nap eszik egy kiló zsírt az biztos nem egészséges de annyit lehetetlen megenni minden nap
a cukorral vannak bajok, a sok finomított lisztes termékekkel is, de a legnagyobb baj a sok ízfokozóval van, azoktól is függővé válik z ember és minél többet szertene enni utána
amúgy az élelmiszeripar és a kaja reform legnagyobb hibája a zsír kivonása, ezzel egyidejúleg a szénhidrát bevitel növelése
amúgy én olvastam az eredeti mekis kajáról, az azért nem volt olyan szar összetevőkből megcsinálva, csak gondolom azóta párszor átdolgozták a receptet hogy költséghatékonyabb legyen
De ott még a grill csirke is jó,de ha későn érsz oda akkor éhes maradsz!! De ha ettél és még fér beléd akkor érdemes kicsit lejjebb menni egy jó fagyira!
Ha éppen nem hazait fogyasztunk akkor csülök. Biatorbágy viadukt után büfékocsi német tulaj, czimmer húsboltból a nyersanyag 2600ft egy csülök két férfi bőven elégedett,+kovászosuborka NO kenyér, na az igen.
Ne mondj ilyet. Teljesen természetes és jó minőségű kaja....leszámítva a zsemlét, a szószokat, a sültkrumplit...meg a húspogácsát
Azt néztem hogy még a salátában is több cukor és zsír van mint az ajánlott napi bevitel
nnnna megint adtam jó tanácsot az egyik autós márkafórumon... azt írta a srác s motorból huhogó hangot hall, mi lehet a probléma.... mondom baszd ki a baglyot a picsába
ha mégis többet eszik az ember a kelleténél akkor az úgy ahogy van kijön, jobb esetben alul rosszabb esetben visszaköszön ott ahol bejött
a sok zsírral nem tud mit kezdeni a szervezet, nem tudja a zsírt zsírként elratározni
persze ha valaki minden nap eszik egy kiló zsírt az biztos nem egészséges de annyit lehetetlen megenni minden nap
a cukorral vannak bajok, a sok finomított lisztes termékekkel is, de a legnagyobb baj a sok ízfokozóval van, azoktól is függővé válik z ember és minél többet szertene enni utána
amúgy az élelmiszeripar és a kaja reform legnagyobb hibája a zsír kivonása, ezzel egyidejúleg a szénhidrát bevitel növelése
amúgy én olvastam az eredeti mekis kajáról, az azért nem volt olyan szar összetevőkből megcsinálva, csak gondolom azóta párszor átdolgozták a receptet hogy költséghatékonyabb legyen