Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy nagy fos amúgy, ez a hoki gomb egy vicc, nincs jack és nem tudja a külső tárolót meg a menoriakartyat ami jo lenne hogy a gopro videokat tudjam atmasolni.

Nincs valami wifis cucc amivel a goprorol egyenesen egy kulso tarolora tudom masolni a videokat ?
Az akku sem 5V-os, hanem általában egy cellás, 3,6-3,7. A telefonban (tabletben, fényképezőgépben) van feszültségátalakító elektronika, ami a szükségesre alakítja.
Na király, itt kb azt írják le pontosan amit akartam, mennyivel egyszerűbb itt feltenni egy kérdést mint guglizni
Köszi!!
Az elv akkor is ugyanaz. Az akku 5 volttal tölt. A szállitás megy 9 volton. Kisebb keresztmetszet a vezetökön.
Ooooo nem, megy az bármiről
Bocs. De a Type-C csatlakozású mostani gyorstöltők is 9V-ot adnak ki magukból, ha a készülék képes azt fogadni (kommunikálnak a töltés megkezdése előtt).
Majd utánna nézek. A feszültség növelés célja csak az ázfolyo áram csökkentése a cél és tuti hogy az akku elött közvezlenül vissza alakul 5 voltra. Nincs az az 5 voltos akku ami kibir kilenc voltot.
Nekem semmilyen készülékem nem tudja a "hivatalos" gyorstöltés funkciót, de az égvilágon mindent (összes telefon, a kisebbik tablet, a két fényképezőgép, stb.) a Lenovo tablet 2,5A-es töltőjével töltök, immár évek óta.
Aaaaa fos szar az összes
Ez a samsung adapter a 9V-tal egy s6-é az meg akkor készült amikor még nem is volt usbc
Minimum 500 kell neki külünben nem tölt gel a meghatározott idö alatt. De ma már mind többet tud
Vettem volna én két 6s-t de hát 50pénz a difi ezért vettem egy 8-ast, apu meg még nem döntötte el hogy kel e neki 6s. A gyorstöltő meg ugye plusz pénz az ajfonnal de hat 32ezret nem adok érte, van nekem időm meg powerbankom
Nem egészen, mert pl. az említett 9V-os Samsung gyorstöltő is USB Type-C csatlakozású. Ha a töltő érzi, hogy a telefon "hozzá való", akkor vált át a 9V-os gyorstöltésre, ha nem, akkor sima 5V-os töltőként üzemel. Sajnos sokféle szabvány van: "igazi" gyorstöltés csak akkor lesz, ha a telefon és a töltő is "passzol" egymáshoz. Amúgy sima 5V-osként fogja csak tölteni. Vagy sehogy....
Nabassz,az oram papirjan az 500 mA-t ir elo.A regi nokiak is minimum 850 mA esek,a hazatfelforgattam mire talaltam egy nyamvadek fali toltot ami nem 2,1 A es.
Ez Így van!
De az meg nem usb.
A 9V miatt.
A nagyobb amper miatt tud gyorsabban tölteni, de ehhez kell egy megfelelö töltöáramkör is ami lekezeli.
amúgy most hogy van ez?
az ájfón fasza mindjárt venni is akarsz 2db hatost mert annyira jó de a töltőn már sóherkodsz?
vagy a töltő nem nyújtja azt az ájfónos életérzést? esetleg azt nem lehet mutogatni a plebsnek?
Áramból is annyit vesz csak fel, amennyi kell neki. Hiába van több. A feszültség a fontos, ami áthajtja az áramot. De aminek bármelyik vége usb, az mind 5 V
32 ezer
mert az ájfónos megérdemli
Az ajfone 5V-1A
Samsung sima 5V-1,55A
Samsung gyors 9V-1,67A vagy 5V-2A

A 9V miatt gyorstöltő? Nem a magyobb amper miatt ?
el tudom képzelni erről a buzi ájfónról hogy kinyíratja magát ha mással van töltve
csak hogy vegye meg mindenki az iszonyat árakon kínált szarjait
Igazából csak az áram nagyobb, nem ? Csak nembassza tönkre az akksit a 6-osomat rendszeresen a samsung nagyobb töltővel töltöm de nem tomlott a kapacitás, 82%-ot ír, kb 2havonta romlik 1-2%-ot így 2éves korára