Egy nagy fos amúgy, ez a hoki gomb egy vicc, nincs jack és nem tudja a külső tárolót meg a menoriakartyat ami jo lenne hogy a gopro videokat tudjam atmasolni.
Nincs valami wifis cucc amivel a goprorol egyenesen egy kulso tarolora tudom masolni a videokat ?
Az akku sem 5V-os, hanem általában egy cellás, 3,6-3,7. A telefonban (tabletben, fényképezőgépben) van feszültségátalakító elektronika, ami a szükségesre alakítja.
Bocs. De a Type-C csatlakozású mostani gyorstöltők is 9V-ot adnak ki magukból, ha a készülék képes azt fogadni (kommunikálnak a töltés megkezdése előtt).
Majd utánna nézek. A feszültség növelés célja csak az ázfolyo áram csökkentése a cél és tuti hogy az akku elött közvezlenül vissza alakul 5 voltra. Nincs az az 5 voltos akku ami kibir kilenc voltot.
Nekem semmilyen készülékem nem tudja a "hivatalos" gyorstöltés funkciót, de az égvilágon mindent (összes telefon, a kisebbik tablet, a két fényképezőgép, stb.) a Lenovo tablet 2,5A-es töltőjével töltök, immár évek óta.
Vettem volna én két 6s-t de hát 50pénz a difi ezért vettem egy 8-ast, apu meg még nem döntötte el hogy kel e neki 6s. A gyorstöltő meg ugye plusz pénz az ajfonnal de hat 32ezret nem adok érte, van nekem időm meg powerbankom
Nem egészen, mert pl. az említett 9V-os Samsung gyorstöltő is USB Type-C csatlakozású. Ha a töltő érzi, hogy a telefon "hozzá való", akkor vált át a 9V-os gyorstöltésre, ha nem, akkor sima 5V-os töltőként üzemel. Sajnos sokféle szabvány van: "igazi" gyorstöltés csak akkor lesz, ha a telefon és a töltő is "passzol" egymáshoz. Amúgy sima 5V-osként fogja csak tölteni. Vagy sehogy....
Nabassz,az oram papirjan az 500 mA-t ir elo.A regi nokiak is minimum 850 mA esek,a hazatfelforgattam mire talaltam egy nyamvadek fali toltot ami nem 2,1 A es.
amúgy most hogy van ez?
az ájfón fasza mindjárt venni is akarsz 2db hatost mert annyira jó de a töltőn már sóherkodsz?
vagy a töltő nem nyújtja azt az ájfónos életérzést? esetleg azt nem lehet mutogatni a plebsnek?
Áramból is annyit vesz csak fel, amennyi kell neki. Hiába van több. A feszültség a fontos, ami áthajtja az áramot. De aminek bármelyik vége usb, az mind 5 V
Igazából csak az áram nagyobb, nem ? Csak nembassza tönkre az akksit a 6-osomat rendszeresen a samsung nagyobb töltővel töltöm de nem tomlott a kapacitás, 82%-ot ír, kb 2havonta romlik 1-2%-ot így 2éves korára
Nincs valami wifis cucc amivel a goprorol egyenesen egy kulso tarolora tudom masolni a videokat ?