Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényegében az a gond hogy valakinek van pénze van akinek nincs hulyesegekre.
Vesszenek a gazdagok éljen a proletariatus.
nekem 2x volt a robogóban, 1 évet bírt jó esetben.... ráálltam az excide-ra, de nem javaslom, mert a bmw gyári akksija is az... igaz az enyémben 5 éve működik. a robogóban már többet bírt az excide, mint a varta. valszeg én már ennél maradok, bár a yuasaval is csak jó tapasztalataim voltak....
Öröm az efféle hangzásokat érezni....
http://youtu.be/xk3BvNLeNgw
A hangtál is remek
nem értem rá, most látom milyen qrva sok hozzászólás született... nem olvasom vissza megy még a fikázás, vagy már más a téma és beírhatok már ide a szaromról
Van általában lakóövezetekben csend rendelet. Nézz utána és hívd rá a közterest az alapján.
http://youtu.be/-0gED3rn2Tc komoly vízszerelő de jól nyomja!
Cöccö.
A motor az jo.
....ez kérdés?
Akkor a németek főnöke is cigány volt, nem csak a miénk az?
ne akksit,motort cserelj.
Há jah. Csak most vartat rendeltem azt meg itt jo le irtátok.
Faszom, ha nem bir ki 2 évet hisztis leszek.
Ha megellett akkor csere nincs mit tenni annyi van el is adnak. ez legyen a legnagyobb gebasz.
Nekem is olyan 5 évet birt
4 éve az van benne, szezonon kívül csepp töltve minden hónapban legalább egy hetet de van, hogy egész hónapban rajta felejtem....
Elvileg.
Gyakorlatilag meg nem.
Talan a gyariak,amit a motorral kapsz.
Nah ufy látom te is ezt érzed
Elvileg igen.
Meg a banner is elég jo. Az se olcso.Nem 10 ezer az biztos. Nekem a banner sokat birt.
Banner is jó.
Es bir 6 evet?
Jah. Bazhatod ha egyiknnap megy másik nap meg halott.
Olcsobb a faszt. 20 ropi a yossua.
Na az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a szomszédom télen, ha vasárnap reggelre esik hó, akkor már korán reggel brümmögteti a kis trakeszt amire fel van szerelve nyáron a fűnyíró, télen meg a hótúró!
Engem abszolút nem zavar, mert előttem is mindig előtúrja a havat! A járdán is meg a kocsi bejárón is!!
az osztrákok meg is érdemlik, köcsög banda
az a német nép cigánya