Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "gyorsan feltölt" meg a kimondottan "gyors töltők" között van némi különbség. A Samsung töltőd szerintem sima 5V-os, a gyorstöltők meg nem.
várjuk csak
a micro usb-lightning átalakítóval bármiről töltött az 5ös is , szóval jó eséllyel a saját kábelével menne más töltőről is
A 6-osom gyorsan feltolt a samsung 1,55-ös töltőjével és a gyári kábellal, de nem tudom hogy a 8-ashoz kell e külön venni gyorstöltőt vagy azt is fogja tudni a samsung trafo tölteni
A samu nagyobb töltöárammal megy, de sok tölti a szifont is, próba.
Itt most a gyorstöltésről volt szó, a 4 ilyet nem tudott.
a 4es ment mindennel, a többit nem tudom, csak a telefonba dugható vége volt más
tobbfele szabvany, van,qualcom quickcharge,az apple lightning vagy mi.

Iphone hoz csak a gyari javasoltat.A gyorstolto chip mast nem tamogat.
Nem, iPhone-hoz tudtommal kizárólag a hozzá tervezett töltők működnek.
Mr mindenez IS értők, telefon gyorstöltő kérdés.
Csak annyiban különbözik hogy nem 1A hanem több amperral tölt ? Ajfonhoz jó lehet a samsung is ha a W egyezik ?
Ez a vélemény nyilvánítás,nem a Handrás féle kőbányaizás.
"Nem sportautó az i8, legalábbis nem úgy: azoknak sportautó, akiknek hamarabb volt iPhone-juk, mint jogosítványuk."
nagyon nem mentem mélyre, de a ch a főgonosz......a többi csak "úgy van"
ja bocs nem hempergünk akkor csak így natúran:
Perfektö
Úgy volt
bonyolult ez az egész, sokat olvastam erről már
igazándiból a sok ch ami a legnagyobb baj, és az hogya "temészetes" kaják már nincsenek
én ha száműzöm a cukrot és a lisztet havi 1-2 kilót simán fogyok úgy hogy szinte semmibóvel sem eszek kevesebbet
pl egy vacsorám fél kiló túró meg hozzá vagy 20 deka tejföl hogy ne legyen száraz a cucc
a mogyorót kilószám eszem ráadásul mazsolával( ez az egyetlen édes nasi) tojást tizesével stbstb
a fő ch forrás a rizs és a mogyoró, a rizs mértékkel eszem
a mogyoróban rengeteg a rost, így nem kell annyi gizgazat enni(utálom a zöldségek 90%-át)

amúgy ez a kibaszott csirke-rizs-zöldség a legjobb testsúlycsökkentő csak már utálom a csirkét aztán alig tudom megenni
évi -10kg az előirányzott csökkentés, az idei már megvan szóval lehet egy kicsit "bűnözni" de végülis elvagyok az édességek nékül, bár hiányzik minden percben
Hi!
Úgy,hogy mindennek az alapja a szén(C),oxigén(O)és a hidrogén(H).A zsíroknak is a cukroknak is és a fehérjék alkotóelemeinek is(aminosavak).
Nem kívánok tudálékoskodni,de elég magas fokon tanultam a test működését.
Mielőtt kiteszed a hempergős kis figurát,guglizz utána,már,ha érdekel.
Bár szerintem érdekel,szoktam olvasni a hozzászólásaidat több topikban is,és voltak ilyesmi kérdéskörökben jó hozzászólásaid.
Ha eleget iszol akkor semennyit, mert úgy is kihányod
Van ilyen elmélet is.
Célszerű egy kiegyensúlyozott tápanyag bevitelre törekedni. Magyarországon a szükséges zsír és szénhidrát mennyiségét nagyon könnyű többszörösen túlszárnyalni, viszont a fehérje bevitelt meg nehéz elérni.
Én a zsírszegény étrenddel tudtam fogyni, mivel cukrot amúgy sem ettem túl sokat, ennél elég volt a pár dolgot elhagyni.
azt azért megnézném hogy csinál testzsírt a fehérjéből
Hi!
Valahogy az az érzésem,hogy a dszimbim érdekel
Rá kell legyen írva a címkéjére.
Azt szeretném kérdezni a whisky mennyi kalóriát tartalmaz:)
Hi!
A dolog ennél kicsit bonyolultabb.
A szervezet energiaként kizárólag szőlőcukrot(glükóz , C6H12O6t )tud felhasználni.Emésztés során minden emészthetőt elemeire bont,és azt rak össze belőle,amire szüksége van.
Ha a bevitt étel(tök mindegy,hogy hús,zöldség,zsiradék,gyümölcs,vagy cukor)energiatartalma(kcal) meghaladja a felhasznált energiát,a maradékot zsírként elraktározza.
Ez a folyamat azonban függ az adott ember testtípusától:ektomorf,mezomorf,endomorf.
Tovább nem ragoznám.
pecsenyehús, só-bors-paprika szórással
A régi cimkés pepszis flakon!!!!