Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi
Jó pénzért hegesztenék rá egy keretet ami szélesebb és hosszabb
Mint amikor bálát hord a paraszt, ott is ki van a pót vendég oldallal rakva
2 féle vadkender van egyik az amit ismerünk a másik meg egy vékonyabb levelű sokkal ritkábban talalni de sajna abban sincsen csoda anyag. Felénk is van olyan, volt teszt de nem hatott
Ez elég jól bírja már évek óta
Annyi a trükk hogy ilyen buzi pink színű volt 60% akcióban és vettünk egyet pót alkatrésznek
De még nem kellett belőle semmi
a régi fejhallgatók többsége kábel hibásak voltak örökké forraszthattam bele másik vezetéket
Indiai kender, vadon az erdőben ? Ne kúrjál fel... az sima vadkender lesz amiből köbmétereket szívhatsz hogy valamit is érezz...
Akkor le kell darálni, és őmlesztve kiszállitani.
Már szekrény formában van.cseszhetem.
Azt könnyü. Egymásra rakod és kész.
Nálunk a helyi tüzépes is megoldja - na, többek között ezért fűtök gázkazánnal.....
Cseszhetem,ez bútorlap.
Hívj egy tűzifa árus cigányt, azok könnyedén megoldják.
Próbáltam, de az Angol Perjétől csak köhögök
Viszont jó helyen lakok, mert nálunk az erdőben vadon növekszik az indiai kender ...kár hogy nem élek vele.
Affasz kivan,mondjatok hogy tudnék 7 köbméteres autóra 15kobmetert felrakni,asse érdekel ha a szifon mondja meg a tutit.
Egyszer vettem 30ezres Denont. Szépen szólt, de az is tönkrement ugyan annyi idő alatt mint a legolcsóbbak.
Most pár ezerért veszek JBL-t azt kidobom ha baja van. Hangminősége meg csak észrevehetetlenül gyengébb.
Van BT fülesem is, az is ugyan az a típus, 10ezerért. Bőven jó a hangminősége, kiír egy napot folyamatos zenével is, de macerásabb. Csak motoron szeretem, vagy más helyen ahol a vezeték útban lenne.
Ez az, hogy a drága nem tudja teljesíteni az igényeimet. Illetve tudja, csak nem az iPhone. Ezért tartom egy túlárazott gagyinak.
Ugyan annyiért nagyságrendekkel jobb telefonok vannak. Ezért is kellet fél millára emelni az új iPhone árát, mert tarthatatlan hogy a konkurencia ugyan annyiba kerül
Vegyed csak, de itt vergődsz hogy mennyivel jobb, pedig még mindig nem tudtál valós érveket felsorolni.
Tudom munkaeszköz. Arra a 100Mhz-s Compaq PDA is tökéletesen alkalmas volt már
A füvet nem nyírni, hanem szívni kell - utána sokkal jobb hangulatban lehet flexelni.
Szar helyen laksz.
Nálunk mindenki flexel, motoros kaszál, ágat aprít, láncfűrészel, vagy füvet nyír, szóval itt nem jelentgetjük egymást
-Mert nekem kell
-Csak ezt nem tudta bemutatni kolléga hogy így is van, nekem 2 másodperc alatt csatlakozok bármelyik okostévéhez.
-Mert nekem kell
-Mert nekem kell

Következtetés. Iphone kevesebbet tud a nekem szükséges szolgáltatásokból és jóval drágább. Lehet hogy van valami mesterséges presztízse, amire nekem pont nincs szükségem de már régen nem kiemelkedő a tudása, megbízhatósága, kompatibilitása és a szolgáltatásai....és még ronda is ezzel a képernyőbe belógó szarral
Ez retTENET!
Utólagos tetőszigetelés befúvással... Készen állok
Na hát a motorod tenyleg nem való europába
Erre rá lehet mondani hogy szépen szól
https://edigital.hu/mikrofonos...
Legalábbis ebben az ár kategóriában
Az a kis Bt füli Ben szépen szól max az asszony nyávogása lehet szép vele

Amúgy egyedül a régi Samsung telefonok gyári fülesei szólnak szeoen, pár fülessel volt teszt de mindent vitt még a Sony 15+ ezres fülesei sem szóltak úgy
Sajnos a lapos kábellel szereltek már nem voltak olyanok mint a régi s3-s4 fülesek
Erre rá lehet mondani hogy szépen szól
https://edigital.hu/mikrofonos...
Legalábbis ebben az ár kategóriában
Az a kis Bt füli Ben szépen szól max az asszony nyávogása lehet szép vele

Amúgy egyedül a régi Samsung telefonok gyári fülesei szólnak szeoen, pár fülessel volt teszt de mindent vitt még a Sony 15+ ezres fülesei sem szóltak úgy
Sajnos a lapos kábellel szereltek már nem voltak olyanok mint a régi s3-s4 fülesek