Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy igaz
A szünetmentes akku csak akkor jó, ha nincs önindító, vagy nem használod azt.
az eredeti yuasa jó cucc, de van valami klónja ami annyira nem, én még nem láttam de olvastam valahol erről
kicsi áramfelvételhez pl robogó a szünetmentes akku is tökéletes
Én a GS500-ból megvételkor dobtam ki a 8 éves (gyári) sima savas Yuasát, és tettem bele pontosan ugyanolyat. Ez is már több, mint 3 éve bírja, télen havonta egyszer rátöltök az Aldi-s töltővel, és kész. (Ki sem veszem a motorból, ami kint áll télen egy akár mínusz 20 fokos fáskamrában - rendes garázs nincs)
havernak 2 varta is csak 1 évet bírt
nekem a yuasa 8 évesen is még olyan volt hogy ha reggel berúgtam a motort akkor napközben még be tudt indítani melegen
igaz az a yuasa 30 rugó volt vagy 3 éve....
Hétvégén kitoltam a retkemet. mondom jól van motorozzunk., Erre a gixer azt mondta most neeee, Fája a feje.
Elforgattam a kulcsot, kicsit zümmögött az AC pumpa,,, rányomta az indító gombra hát éppen elkezdte volna a tekerést azt abba is hagyta. Hááá mondom mi a gechhiii! Szerintem rottty lett a jó kis kínai (JP moto) aksi. 2 évet bírt.
13 V- ról egyből leeseik a feszültség 0.8 V ra ha ráadom a gyújtást.
A töltő is kidobja töltésből, szóval csak az lehet a hiba. Rendeltem bele VARTÁT, bár ha 2 évente cserélem érdemes lenne YUASA aksit venni oszt nem kell cserélgetni olyan sűrűn.
Szép hétvégém volt! Szép az idő! Szép vagyok!
Semmi értelme! Elmondta a srác a lényeget erről!
felfelé szokott lenni mindig sok hely.
a villamos drótja 5,8 méter, egy kis helyet kihagysz hogy ne nagyon szikrázzon és lehet menni bárhol
Csinálj 2 fordulót
Nem mondod.
Nyitott könyv vagy
Az IS!
Affene,gondolatolvaso is vagy?
Nem megyek pakolni, tornából felmentésem van
el se hívtá'? :(
Ráérsz?
Na de Te kemény vagy és nem adod be a derakad nyulam-bulam
Basszus, nincs nyitva a fagyizó
Már így is 180-as 160-as szélesség helyett.
A végén nem fogok beférni a raktárajtón.
Ismerős! Nálam is sokan erre vágynak!
http://youtu.be/sdH_6RO_eHA