az eredeti yuasa jó cucc, de van valami klónja ami annyira nem, én még nem láttam de olvastam valahol erről
kicsi áramfelvételhez pl robogó a szünetmentes akku is tökéletes
Én a GS500-ból megvételkor dobtam ki a 8 éves (gyári) sima savas Yuasát, és tettem bele pontosan ugyanolyat. Ez is már több, mint 3 éve bírja, télen havonta egyszer rátöltök az Aldi-s töltővel, és kész. (Ki sem veszem a motorból, ami kint áll télen egy akár mínusz 20 fokos fáskamrában - rendes garázs nincs)
havernak 2 varta is csak 1 évet bírt
nekem a yuasa 8 évesen is még olyan volt hogy ha reggel berúgtam a motort akkor napközben még be tudt indítani melegen
igaz az a yuasa 30 rugó volt vagy 3 éve....
Hétvégén kitoltam a retkemet. mondom jól van motorozzunk., Erre a gixer azt mondta most neeee, Fája a feje.
Elforgattam a kulcsot, kicsit zümmögött az AC pumpa,,, rányomta az indító gombra hát éppen elkezdte volna a tekerést azt abba is hagyta. Hááá mondom mi a gechhiii! Szerintem rottty lett a jó kis kínai (JP moto) aksi. 2 évet bírt.
13 V- ról egyből leeseik a feszültség 0.8 V ra ha ráadom a gyújtást.
A töltő is kidobja töltésből, szóval csak az lehet a hiba. Rendeltem bele VARTÁT, bár ha 2 évente cserélem érdemes lenne YUASA aksit venni oszt nem kell cserélgetni olyan sűrűn.
kicsi áramfelvételhez pl robogó a szünetmentes akku is tökéletes
nekem a yuasa 8 évesen is még olyan volt hogy ha reggel berúgtam a motort akkor napközben még be tudt indítani melegen
igaz az a yuasa 30 rugó volt vagy 3 éve....
Elforgattam a kulcsot, kicsit zümmögött az AC pumpa,,, rányomta az indító gombra hát éppen elkezdte volna a tekerést azt abba is hagyta. Hááá mondom mi a gechhiii! Szerintem rottty lett a jó kis kínai (JP moto) aksi. 2 évet bírt.
13 V- ról egyből leeseik a feszültség 0.8 V ra ha ráadom a gyújtást.
A töltő is kidobja töltésből, szóval csak az lehet a hiba. Rendeltem bele VARTÁT, bár ha 2 évente cserélem érdemes lenne YUASA aksit venni oszt nem kell cserélgetni olyan sűrűn.
a villamos drótja 5,8 méter, egy kis helyet kihagysz hogy ne nagyon szikrázzon és lehet menni bárhol
A végén nem fogok beférni a raktárajtón.
http://youtu.be/sdH_6RO_eHA