Akkor még nem volt aprilia sr. Csak jawa mustang. Igy nagyjábol tisztába voltunk a képességeivel
Viszont egy uj SB nagybetüs simo zöldszinbe ért annyit mint most egy bmw
engem sosem érdekelt, az ára meg rá van írva. nem vágytam soha ferrarira, villára a budai hegyekben stb. én azzal vagyok boldog, ami van. amikor semmim nem volt, akkor is boldog voltam. nem veszek hitelre autót, tv-t, telefont. ha nem tudom megvenni, nem veszem meg. de se nem irigykedem, se nem gyűlölködöm senkire, mert ötbbet-jobban csinált becsületes munkával, vagy okosabb-ügyesebb nálam. én a teljesítményt csak elismerni tudom.
az apple nagyon messze van a státuszszimbólumtól, nekünk drága csak, az elmaradott nyugaton ez aprópénz... ami kicsit többe kerül nálunk, rámondják, hogy státuszszimbólum és ezzel el is van intézve.... akkor a motor is az... de én boldog voltam a simsonnal is akkor és ott, abban a pillanatban...
telenor light csomaggal ami 2800ft 22 havi részletre 8600ft egy ájfón7
szóval havi 12ezerből van egy villantós telefon amiből még 70 percet el is tudsz beszélni
etőttől lehet vannak mégjobb ajánlatok is mert valami más díjcsomaggal 3000ft volt a telefon részlet, de már ellapoztam nem keresgélem vissza
szóval aki nem közmunkás szerintem simán ki tud izzadni havi 12 ezret ezért a magas szintű státuszért
Szükség. Különben nem létezne. Bár itt is meg van ugyanaz a kör, aki csak azért veszi mert trendi, (S8-S9). Az enyém Note, annak nincs akkora keletje, többnyire az veszi akinek igénye is van rá. Aztán elég eladhatatlan egy idő után, mert nem trendi, csak annak kell aki értékeli azt amit tud.
Van néhány válasz: mert....csak....miért ne?.....csakazértis....és lehetne még találni, nekem 2 fiatalabb lányom lett ájfónos és nem akarnak mást, asszony is szemezik vele erősen és én is annak ellenére, hogy racionális érvet nem tudok felhozni mellette mert hát tök elvagyok az eddigi androidosokkal is.
engem mindig is érdekelt minek miért annyi az ára mint amennyiért árulják
nekem erős a gyanúm hogy ez az almás telefon még mindig a hülyékre épít akik elhiszik hogy ettől aztán nekeik mennyivel jobb lesz az életük
kb mint a vallási szekták
de simán meggyőzhető vagyok ha tényleg tud valaki épeszű indokot is kitalálni, szerintem kb egy szavamba kerülne és megkapnám a gyerek ájfón7 telefonját sok-sok havi részletre és loholna a boltba egy újabbat venni mert az bizony nagyon faszaság
én ilyenektől nem vagyok boldog, csak érdekel miért ad ki némely ember 3-4x annyit érte
azért a 80 millás ferrari nem dacia ha nem is 20x annival jobb de 20x annyi muffot fel lehet vele szedni
még mindig az árcédula a kérdés? ferrariból meg van 80M-ért és nem annyival jobb, mint a dacia 3M-ért... értem....
nem kell megvenni és kész. de ha nektek ekkora fétis az androidisten, akkor a 60-ezres android sokkal jobb, mint bármely ájfon. mostmár boldogság van?
Viszont egy uj SB nagybetüs simo zöldszinbe ért annyit mint most egy bmw
az apple nagyon messze van a státuszszimbólumtól, nekünk drága csak, az elmaradott nyugaton ez aprópénz... ami kicsit többe kerül nálunk, rámondják, hogy státuszszimbólum és ezzel el is van intézve.... akkor a motor is az... de én boldog voltam a simsonnal is akkor és ott, abban a pillanatban...
szóval havi 12ezerből van egy villantós telefon amiből még 70 percet el is tudsz beszélni
etőttől lehet vannak mégjobb ajánlatok is mert valami más díjcsomaggal 3000ft volt a telefon részlet, de már ellapoztam nem keresgélem vissza
szóval aki nem közmunkás szerintem simán ki tud izzadni havi 12 ezret ezért a magas szintű státuszért
A 2-300 ezer forintos Samsung telefonokat vásárlókat viszont nem tudom megérteni. Szükség van a tudására? Mert menőnek nem menő - csak drága.
nekem erős a gyanúm hogy ez az almás telefon még mindig a hülyékre épít akik elhiszik hogy ettől aztán nekeik mennyivel jobb lesz az életük
kb mint a vallási szekták
de simán meggyőzhető vagyok ha tényleg tud valaki épeszű indokot is kitalálni, szerintem kb egy szavamba kerülne és megkapnám a gyerek ájfón7 telefonját sok-sok havi részletre és loholna a boltba egy újabbat venni mert az bizony nagyon faszaság
azért a 80 millás ferrari nem dacia ha nem is 20x annival jobb de 20x annyi muffot fel lehet vele szedni
http://youtu.be/iJulpNUTuRE
Mar nem
.Azert nrm adod el a szifont holnap ugye?
Ui:a qurva oram bszogat hogy sokat ulok,mozogjak mar.
Ugyhogy lemegyek egy kalapacsert.
nem kell megvenni és kész. de ha nektek ekkora fétis az androidisten, akkor a 60-ezres android sokkal jobb, mint bármely ájfon. mostmár boldogság van?