Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az volt. Metálkék. 5 sebesség meg rigakormány
Jawa cseptankkal nagyon szép volt a /1
Nekem közbejött egy pereggyes, az is jó volt.
Jobb volt az 50 es gyujtasa át lett szerelve . Alapokat az általános iskola megadta a riga 12 vel ! Utána egy Simson az álom volt és rakéta :) Csak ugye semmi se tart örökké 86 ba volt simo egy évre rá 250 ETZ !
Attól jó volt az, lehet csak kondit kellett volna cserélni
S51B piros volt egy évet bírt nálam ócska volt a gyujtasa állandóan beéget a megszakító :)
Nem is volt szinte senkinek aki hobbiból nyomta. Nagyon gané egy szerkezet volt. Meg ronda is. Szép mustársárga volt a legtöbb.
Ez a fu nagyon jo.Nalunk a hulye foxi annyi lukat asott mar mintha az omaha parton setalnek 45 ben.
Meg van mindefele cuccok.Neki kene allni kitakaritani es felujitani.Meg levagni a kutya labait.
2 perc es csak a farka latszik ki a lyukbol.Es az aktualis hely mellett elment minimum 10ezerszer.
ez a jawa mustang volt még egy furcsa ipari melléktermék...
Én csak irigykedve nézegettem, a faluba volt egy ilyen az agronomusnak, meg egy sárga a tsz elnöknek. Nekem meg egy piros sb 50, nagytankos.
és csak ott, ahol már le van nyírva a fű... praktikus
Baszki ez összevissze megy, ráadásul néha ugyanott
Ettöl nagyon hülyén nézne ki az udvar
Ilyen volt az első motorom
jo lenne.
az nincs... de azzal úgyis csak a baj van... minek nézegetni?
Kell az a kis mozgás. Így is keveset mozgok. Volna aki megcsinálná de inkább én.
Ahogy nezem nincs vizhofok,ra kene kotni a hulye benzinszint helyere.
No kell egy honero is.
vegyel egy robotfunyirot.
Fűnyírás megvolt. 2 órán keresztül brümmögtem a ház körül.
Az elso allohengeres minarellis 92 es volt.Es maig mennek kibaszott hanyag gazdakkal apropenzbol.
Majszolsz...
Most is még valami 4 napos déli részen gondolkodok én is. Montenegro meg ilyesmi, de kérdéses.
amennyibe kerül nem lesz pénzkidobás...
Apropo ezt mennyire jo otlet megvenni?
Nem draga,a cbr muszere meg hat talan fordulatszammero rangatva jar,meg van ures jelzo,km ora tuti nem lesz,a hornet blokkon nincs kifurva a jelado furata,a legidegesitobb hogy sose volt vizhofok merom,es csak gyanitom hogy valami nem jo.Vagy levegos vagy rosdzul kotottem at,volt pici varia mert nem egyforma a ket blokk ezen a teren.Kene tesztelnem.
Viszont a gyari muszerfal akadaly a brembo radialis fekmunkahengernek.
Ez jo lenne minden nyugre ha mukodne.

https://www.aliexpress.com/ite...