Az enyémen sincs fizikai gomb, viszont nyomásérzeny, tehát erösen kell nyomni azt pontot, és olyankor rezzen a telefon, tehát van visszacsatolás a nyomás beviteléröl.
Csak az nem mindegy mennyiért van az a melegvíz
Amúgy amiket leírsz az "Androidról" sosem tapasztaltam még
Pl bármelyik tapi gomb hibátlan volt
A Huawei egyszer csinált olyat hogy kivilágított a gomb és várt kb 0,5 másodperc mire reagált, de valami gagyi Nokia töltőn volt és amiatt volt bugos a telefon
Töltés után elmúlt az égés hülyesége
Szóval a hiba benned van hol a fehér ég be hol a gomb nem megy te valami anti ember vagy esetleg túl sok benned a női gén és azért vagy full szerencsétlen műszaki vonalon
Egyáltalán nem álmodozom ilyenről. Sőt, a 6s-nek a fizikai gombját kérem vissza. Nem kell a falrol falig kijelző, egy fizikai gonbot akarok megnyomni mert a sok adroidos szarnál egy negatív élmény volt hogy hozzáértem a gombhoz de nem történt semmi, nem tudtam hogy azért mert lassu a telefon vagy csak nem érzékelt. A fizikai gomb kattan és ha kattant akkor kell tortenjen valami.
Amugy is eztmar valami masik nevenincs gyarto megcsinalta, ugyhogy nem talaltak fel a melegvizet.
https://divany.hu/eletem/2018/...
Melytorkosat.
Kicsi, petyhüdt és balra lóg.....
Potentional Trouble Source. Bármihez nyulnak az vagy elromlik, vagy nem müködik
Amúgy amiket leírsz az "Androidról" sosem tapasztaltam még
Pl bármelyik tapi gomb hibátlan volt
A Huawei egyszer csinált olyat hogy kivilágított a gomb és várt kb 0,5 másodperc mire reagált, de valami gagyi Nokia töltőn volt és amiatt volt bugos a telefon
Töltés után elmúlt az égés hülyesége
Szóval a hiba benned van hol a fehér ég be hol a gomb nem megy te valami anti ember vagy esetleg túl sok benned a női gén és azért vagy full szerencsétlen műszaki vonalon
Amugy is eztmar valami masik nevenincs gyarto megcsinalta, ugyhogy nem talaltak fel a melegvizet.