Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rezgett, azert volt lassu. Hozzaertem eltelt felsec es akkor rezzent. Na meg akkor minden gombnyomasra rezgett. Nekem meg ne rezegjen ha írok.
Attol meg minden virtualis gombnyomasra rezeghet az android mobil.
Mai témaindító cikk:

https://divany.hu/eletem/2018/...
Biztosan ezért van, szerencsére te mindenhez is értesz de hát tudjuk te mennyire igénytelen egy ember vagy
Ahogy elnézem, a kert végében elföldelve.
Hol a kutya?
Én akkartam motorozni hétvégén. Se az idő sem a kutyánk nem engedte.
Az elöfordul mással is.
Tegnap tuloraztam.
Melytorkosat.
Mer mi történt?
Az élet szar.
Használat után így szokott lenni. Ja meg egyébként is!
Nem túl jó az idő errefelé. Motorozásra egyre kevésbé lesz alkalmunk. De remélem jövő hétvégén jó idő lesz,az Izsáki motoros találkozóra!
Mármint hogy ityeg a fityeg?
Kicsi, petyhüdt és balra lóg.....
Na mi a helyzet fiatalok?
PTS ember
Potentional Trouble Source. Bármihez nyulnak az vagy elromlik, vagy nem müködik
Az enyémen sincs fizikai gomb, viszont nyomásérzeny, tehát erösen kell nyomni azt pontot, és olyankor rezzen a telefon, tehát van visszacsatolás a nyomás beviteléröl.
Csak az nem mindegy mennyiért van az a melegvíz
Amúgy amiket leírsz az "Androidról" sosem tapasztaltam még
Pl bármelyik tapi gomb hibátlan volt
A Huawei egyszer csinált olyat hogy kivilágított a gomb és várt kb 0,5 másodperc mire reagált, de valami gagyi Nokia töltőn volt és amiatt volt bugos a telefon
Töltés után elmúlt az égés hülyesége
Szóval a hiba benned van hol a fehér ég be hol a gomb nem megy te valami anti ember vagy esetleg túl sok benned a női gén és azért vagy full szerencsétlen műszaki vonalon
Egyáltalán nem álmodozom ilyenről. Sőt, a 6s-nek a fizikai gombját kérem vissza. Nem kell a falrol falig kijelző, egy fizikai gonbot akarok megnyomni mert a sok adroidos szarnál egy negatív élmény volt hogy hozzáértem a gombhoz de nem történt semmi, nem tudtam hogy azért mert lassu a telefon vagy csak nem érzékelt. A fizikai gomb kattan és ha kattant akkor kell tortenjen valami.

Amugy is eztmar valami masik nevenincs gyarto megcsinalta, ugyhogy nem talaltak fel a melegvizet.
Ez egy ratyi, viszont a lánya szép!
Smartphone! Helyesen írd!
vagy a smartfon
A samu xy jobb.