Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs ám.
1,8 tonna szivoszal és hurkapalca elég erős lehet szóval nincs gond.
Gyerekkori barátom a cégnél dolgozik már 17 éve. Azt mondja nem venne hurkapálcából meg szívószálból van az összes. Nincs menet hanem önmetsző csavarokkal rakják össze őket. Bár már az összes márka így készülhet nagyjából.
Sötét van!
Így van, mivel én nem kaptam támogatást senkitől abba is hagytam.
Nem akartam márkát írni, de pont erre volt szerződése az egyik gumisnak a szemereivel, hogy az elsőt is vágták.
Szerintem kár ezen háborogni.
https://transport.michelin.hu/...
Túl racionális a gondolkodás :)
...szóval nincs rá mentség...

Ha a fuvarozás nem termeli ki a biztonságos, új abroncs árát (meg a biztonságos állapotú teherautóét) akkor nem kell csinálni, és kész.
Újnak biztos nem, de 3 éves, alig használtnak esetleg rásózhatják egy palimadárra...

Amúgy nem hiszem, hogy manapság a gumigyárak "fölösleges anyagot" építenének egy abroncsba - szóval szerintem hogy van rá mentség vágott gumit használni. A mai brutális forgalomban egy durrdefekt nem csak az adott teherkocsi vezetőjét sodorja bajba, hanem esetleg rengeteg ártatlan, egyéb közlekedőt is.
ez egy sima promo rengeteg kamuval...........vágott gumit senki nem tud senkinek újként eladni legfeljebb vakoknak ellenben semmi gond nincs vele ha jól csinálják, igaz szgk-nál rég nem szokás és kevés is a hús, hogy könnyen jól lehessen vágni és vágástól még nem robban szét a gumi, a vicc, hogy többnyire az új gumik robbannak szét nem a használtak azok legfeljebb szálszakadtak lesznek viszont azt elég hamar észrevenni. Nagygumiknál pl. ha rá van írva, hogy regroovable akkor az vágható akár első guminak is, ezt több nagy gumisműhely nagy fuvarozó cégeknek évekig csinálta teljesen legálisan, ma már nem annyira csak a csóróbbaknak, de ettől még nem gáz, teljesen legális, számlaképes történet. Évekig használtam vágottakat és magamnak is vágtam elég sokat, soha nem volt baj velük.
Reggelire a feleségem zabpelyhet adott, kíváncsi vagyok , és majd figyelni fogom, hogy egy néhány ilyen zabpehelyevés után el tudom-e a legyeket kergetni a hátamról a farkammal???!
Mert a barátom lova igen!
Tapolcán, ( a Badacsony-mellett) az előbb még esett , most pedig teljesen beborult , (mint a kezdő motoros az árokba)
Egyébként jó egészséget nektek , illetve mindenkinek!!!
Süt a nap!
2:0 a halaknak
Mindketten elbasztunk egy uszonyost
Az enyém húzott úgy hogy letekert minimum 50 métert mire el lehetett kezdeni a játékot de talált egy karakteresebb hínármezőt aztán megszökött
Most meg eléggé hullámos a víz fel lett függesztve a buli pár órára
jah,ezert tervezem az A2-t.
Most van időm baszakodni mert nincs hal
Szerintem tök jól fotóz evvel a 2 mákszem kamerával
Vakuval zajos ha kicsit messzebb fotózok, bár elég párás a levegő a fejlámpa is húzza a csíkot
A fu csak a szomszednal zoldebb.
Az csak mellement az ujjam
Ja és ellenfényben...
Ha állítok kicsit rajta még a fű is zöld lesz