szóval úgy néz ki semmi nincs ami indokolná
nekem még egy android telefon se volt szar
még az ős sony z is kitűnően működik az a navi a kocsiban meg néha egy kis net
de se a huawei se a samsung nem volt szar a mostani sziamiau meg egyszerűen kitűnő
az asszony ace4 vagy mi a szar volt néha vicces de az gyerek telefon, oda is lett adva anyámnak hogy azon snapszerozik amikor pihen
mindegy mennyi az ára, nem kötelező megvenni.... a hasonlat meg hülyeség. ez egy szolgáltatás, ha kell kell, ha nem nem.
nekem elég egy is... stabilan működik, problémák nélkül, azonos op alatt
ha azt jelenti az apple buzi, hogy minden telóból, mobil eszközből sok volt már, és ez működik nekem, akkor igen... hogy a jövőben ez változhat-e... igen. nem ragaszkodom az apple-hoz, de jelenleg én nem tudok jobbat.ha az apple elfárad és nem fog minőséget gyártani, szembrebbenés nélkül váltani fogok...
nem az az 1 dollár a lényeg, hanem hogy egy kibaszottul túlárazott termékhez neked kell venni plusz pénzért olyan alap dolgokat aminek illene benne lennie
ez kb olyan dolog hogy veszel egy drága kocsit és akkor te többet fizetsz a parkolásért mint az f astra
amúgy látom hogy te egy 110%.is apple buzi vagy ( jó értelemben)
érdekelne 5 olyan dolog amit tud az apple és az android nem
szóval sorold fel légyszíves mi miatt ér az almás telefon annyival többet mint a "sima"
az id ki lett vesézve, szóval jöhet még 4-5 "jóság"
teszem hozzá, hogy itt még csak azt olvastam, miért kell másik androidos telót venni, mert így szar-úgy szar... az androidokat 1-1,5 évente dobáltam el én is... most veszek egy iphonet és 3-4 évig használom hiba nélkül, és csak azért cserélem le, mert úgy tartja kedvem, nem azért mert kell... az iphone 5s a mai napig hibamentesen szolgál unokahugomnál...
az ár nem lényeges, mert nem kötelező megvenni....
nem vernyákolni kell, használni.... HAndrás is nyünnyög mindig, de csak applet használ, nem más szarokat... nem találkoztam még olyan funkcióval, ami nem működik, de ha esetleg van és nem találkoztam vele, akkor meg semmi szükségem rá...
megtelt a felhő, aztán azt akarja vegyél még tárhelyet, valamit a képeivel kínlódott
amúgy androidnak is van "felhője" nekem a 2008as picasa képek is ott vannak a telefonomon amit pár hónapja vettem
szóval az android szinte mindent tud mint az almás, egyedül az apple id ami "jó" dolog hiszen ha ellopják és ha fel is törik akkor sem tud új id-vel bejelentkezni amíg a régivel nem jelentkezik ki szóval használhatatlan
Amilyen mocskosul draga jo is lenne.De a fele beepitett funkcio nem mukodik rendesen.
Legalabbis amenyit a Magyarosi meg a H.Andras vernyakol az apple miatt.....nem nagyon.
elég, ha be van kapcsolva a bt és wifi a legsérülékenyebb, nem kell kiadnod a kezedből sem minek összekötni? erre való az apple fiók, minden bejelentkezett készülék kezelhető... ha audio/video filet akar lejátszani ott az itunes, csak be kell kapcsolni az automatikus letöltést/szinkronizációt. minden egyébre ott az icloud. nem kell buziskodni az összeköttetésekkel, ez nem ms/android
Az Apple csak kihangosítót (fülhallgatóból. Hangszóró headset) enged bt-on kapcsolódni biztonsági okokból... többek között ezért van hogy az androidot egy ovis is megtöri
Röhögök a gyereken
A 240ezres almás telefon nem akar kapcsolódni a 300 ezres almás laptoppal
Nekem a 60 ezres "kínai szaron" egy tapintás és már a laptopon szól a muzsika....
Kezdem érteni hogy miért a nyomatékkulcs Lecsó vesszőparipája. Ha egy elvileg ezzel foglalkozó is ilyen béna, akkor tényleg kell a nyomatékkulcs mindenhova.
Nem tűzoltóságró volt szó!
Mentőt akart hívni.
Ott valamiért nem kapcsolták a békési ügyeletet.
(Nem értem miért?)
Nálunk bejelented a káresetet, befut Miskolcra vagy Szombathelyre, onnan kapcsolják az aktuális megyei ügyeletet akik pedig eldöntik, hogy hová melyik tűzoltóságot küldik. Én sem ismerek Heves megyében minden utcát ezért építették ki az autóinkban a "Pajzs" rendszert. Olyan mint egy navigáció, csak sokkal több rajta az infó. Pl: az adott utcában hol találunk tűzcsapot stb...
Véleményt nem írhatok
Röviden ennyi és remélem egyszerüen fogalmaztam.
Nem domew nem tudta hol van, hanem a 112.
domew a kórházban ült, és rendőrt akart hívni.
Nyilván nem tudta az utca házszámot, a biorobot a 112 vonalán meg csak ilyen űrlapot látott maga előtt.
Szerintem azért ilyen esetben nem a bejelentő dolga hogy nyomozzon, hanem a 112 félretolja a passziánszt elindítja a googlet, és ahogy te is, 1percen belül tudja. Arról már nem is szólva hogy lokalizálhatná is a mobilomat, hogy gyorsabban tudjon segítséget küldeni, abban a pillanatban amikor létrejön a kapcsolat.
Miért ne kéne tudnia? Bejelentem hogy kigyulladt a kórház és nem tud tűzoltót küldeni, ha nem mondom el hogy melyik utcánál merre kanyarodjon?
Értelek, de ebből is látszik mekkora baromság ez a rendszer, főleg ha két kattintással nem tudja megnézni a számítógépén a térképet.
nekem még egy android telefon se volt szar
még az ős sony z is kitűnően működik az a navi a kocsiban meg néha egy kis net
de se a huawei se a samsung nem volt szar a mostani sziamiau meg egyszerűen kitűnő
az asszony ace4 vagy mi a szar volt néha vicces de az gyerek telefon, oda is lett adva anyámnak hogy azon snapszerozik amikor pihen