Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem A1?
Papír zsebkendő, én azt használom
Amúgy ez a mi a2 így fotót vaku nélkül egy elég gyenge utcai lámpa fényében
Szerintem kurva jó kép
A fény és az optika minimális értéke mellett
Teljesen jó a LED.
Annyi a baja, hogy pontszerű fényforrás, ezért túl kemény a fénye. Tegyél elé egy vékony fehér papírlapot, az szórja a fényt, és lágyítja.
Persze mobilon ez elég nehézkes, de ezért szeretem a rendes fényképezőgépet :)
Azért sokat dob rajta a dupla kamera aztan a fekete fehér sokat segít a kontraszton
Plusz már a leggagyibb is nagyon jól össze rakja a pixeleket, a vaku a gyenge pontja ez a LED valahogy másképp világít mint a rendes vaku
Ja,bár mondom szinkronizálni kell.
Google képek.
Saját fiok.
Az gáz ha tele a mobil a genitaliak képeivel.
Ezt most nem értem.....illetve nem tudom, hogy jól értem-e? Tehát valami felhőbe gyakorlatilag azonnal eltárolja a gugli? ....a jókurvannyát leskelődjön a tetű....azonnal tiltom a funkciót.
A Google automatice fellovi a képek közé az osszeset ha szinkronizalva van a mobil.
Régen túrákon mennyi képet és videót készítettem......és soha nem néztem meg azokat legfeljebb a túra után 2-3 héten belül, de utána nem.......van egy csomó, de valahogy nem nyitogatom a mappákat, ezért minek vennék jó fotó gépet?
Valóban egész jó képeket tudnak lőni sötétben a jobb telefonok, de amiről szó volt a kínai telók pont ezen a területen gyengék.
És a dinamikában még mindig durván erősebb a Canon 30D-m...nem csak világosban.
Tegyük hozzá, hogy ez egy erősen fejlődő terület. Tehát egy 10 éves DSLR érzékelője simán lehet gyengébb, mint egy mai olcsó telefoné.
Nekem legalábbis van 10 éves DSLR-em és a cseppkőbarlangban vagy az esti bulin nem azzal állok le fotózni... nappal, jó objektívvel még elfogadható.
Telefonok érzékelői mind hulladék, csak nem mindegy mennyire és azt hogy kezelik le szoftveresen.
Gondold el mennyivel nagyobb egy APS-C érzékelő mérete. Na pont ennyivel nagyobb a dinamikája.
Az a fránya fizika nem hazudtolja meg magát, társulva nem kevés figyelmetlenséggel okoz gondot bőven.
Igen, biztosan felhasznaloi hiba ha automata modban beeg a feher, mig meleltte 2telefonon nem :)
A nagy vadász Széchenyi is írt anno indiáról
Ahhoz képest ez az utcai árus egész feljett higiéniás
A 30as években még a földön vagdostak mindent sokszor még a lábukkal is fogták
Vett a szakácsnak egy asztalt hogy azon dolgozzon aztán felment rá és ugyanúgy a lábával fogta a cuccot
Legalább húzzon kottont a kezére.
Egy 180 ezres telefonnál 99,9% hogy felhasználói hiba ha ég a fehér
Legalábbis én még szar telefont nem láttam évek óta ami ilyen 40+ezres volt
Egy akkor talán 180ezres telefonon automata modban nehogy már nekem kelljen állítgatni bármit is. Samsung, iphone tudja ezt.
Olyan vagy. Ez tradícionális kézműves streetfood Gasztrobloggerek majd megmagyarázzák jól
Nagyon ügyes kamionsofőrök:

http://youtu.be/bQnrdEtne5M
A p20 elég jo készülék. Gondolkodom néha én is rajta. A mostani huawei már nem a régi.
A p8- tól már elég jó képeket csinál
Ha beég a fehér akkor állítani kell rajta
A több milliós gépeken is beég a fehér ha béna a fotós
A ma estébe bízunk , egész héten nem jött a hal azt mondja a helyi ember
Szombat este 2 esélyes vagy jön vagy nem lehet kihozza őket a szél
Jelenleg nagyon ráfeküdtek,valami kibaszott szép képeket csinált a H.András éjszaka.Csak a clam miatt linkelem.

http://youtu.be/7HjtPiYCQO8
Háhhh, holnap jön a hidegfront, ha ma nem fogsz, a hétvégén már nem jön a ponty, a mély mederben fognak vegetálni a kurva front miatt.
Amikor a p20előtti nem tudom már milyen fantázia nevű über csúcs kamerás huawei megjelent, bementem a mediamarktba megnezni, ott volt mellette a samsung s8talán és az i7, hát közelébe se ért a prémiumnak a huawei akkor! A neonfényekkel nem tudott mit kezdeni a telefon az üzletben, be volt égve minden kép.