Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt
Who?
A Yoshis barátod?
Meg fogom oldani! Majd teszek fel képeket a megoldásról!
Szar az ido.
A tobbit haggyuk.
Az már aprókaviccsal van tele.
Inkább tedd a kipufogóba,úgy jobban megy...
Rendben! Ő több milliárd dollárt szokott adni hetente nekem, csak egy cukkini kell a sárvédőre tennem és ennyi.
Ha esetleg a karakószörcsögi zöldséges,mint szponzor kérne igazolást,hogy foglalkoztál a rajongókkal,akkor aláírom neki....
ha viszed a huzatot szerintem egy ezresért feltűzi
haver xl hondáján 5 rugó volt az összes művelet, műbőr+varrás+felhelyezés
Szerintem már az alap kérdés is kissé problémás. Egy, azaz egy ülésről van szó. Miről beszélünk? El kell vinni kárpitoshoz, akinek van hozzávaló szerszáma, kapocs és felrakja rá. 5000-ért valószínű sz@r a tűzőgép, 12-ért meg sok, mert csak egyszer kell.
láttam olyat ahol 3as csavarokkal rögzítették, igaz ott fém volt az üléslemez, a maradék műbőrból csinált alátétet és úgy fogatta fel
végülis nem volt sokkal rosszabb mint a gyári (fülek voltak de többsége letöredezett) ha jól emlékszem oda is volt ragasztva
http://www.lidl.de/de/parkside...
Ez már nem 12 ezer...de hogy mire jó...
Nekem féltucatnál több motorom van, nem szoktam gondolkodni sokat szerszámvétel előtt. Főleg egy ilyen amit háztartásban is lehet használni. Csak példa keviért mutattam, hogy mivel lehet rendesen dolgozni. Esetleg lehet nézni használtat is, vagy megvenni, és utána eladni, ha már nem kell. Vagy kisgép kölcsönzőből egy napra kikölcsönözni...

Engem nem zavar ha valaki a saját útját járja, és maga akarja szerelni, javítani, felújítani a saját cuccait..., ha már "anyagi" okok miatt nem visszük szakemberhez, mert az biztos csak elbassza a mai "elfogadott előítéletek szerint", de akkor már ne pattintott kőszerszámokkal akarjunk mindent megoldani, már csak azért sem, mert legtöbb esetben hiába a sok befektetett idő és energia, ha úgy néz ki mint "bikán a hálóing".
Eddig sem tartózkodtam a plebsel. Itt is csak a szponzorok miatt vagyok, mert kérik, hogy foglalkozzak a rajongóimmal...
Az inkább nem neked és társaidnak kellene?!
Megérné megvenni a gépet kb. 12 ezerért, ha több ülést is csinálnék vele. De nekem csak egy üléshez kellene! Üléshuzatot ugyebár meg nem gyakran cserélünk!
Arra is gondoltam hogy kifúrom pár helyen, és szegeccsel rögzítek rá lemez füleket, mint amilyen a Simson/MZ lemez ülésein is van, és azzal fogatom rá a bőrt.
http://www.amazon.de/Novus-Ele...

Nekem ilyen van ülés visszakárpitozáshoz. Viszont nem csak a gép számít, hanem a "szög" is. A "D" típus 6 mm-es -t szoktam használni. Az "A" elég gyenge, és elgörbül, müanyagba nem megy bele az én tapasztalataim szerint.
Azt értem de, ha veszek egy kézit mondjuk 5 ezerért, és nem jó, akkor az kidobott pénz. 15 ért meg már veszek egy másik ülést.
És lehetőleg ne 5°C-on csináld a műanyag miatt .
Nem Te nyomod bele, hanem egy rugót feszítesz elő kézzel és az vágja be a kapcsot. De a motoros is csak 15 000 körül volt.
Én attól félek, hogy kézivel nem bírom belenyomni a kemény műanyagba!
Van olyan kárpitos kapcsozógép, kézi és motoros is amivel a megfelelő kapcsot be lehet "lőni", én pár éve vettem kézit mert a motoros elég drága lett volna bútorszövet cseréhez. Lehet kapni hozzá különféle hosszúságú kapcsokat, és remekül bevált műbőrhöz is.