Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szogbelovovel, kb olyan szeles kapocs meg bele mint amivel a papirokat tuzik ossze.
Sziasztok! Van egy műanyag enduro ülésem amire gyárilag kapcsozva van a huzat. Milyen szerszámmal tudnám az új bőrt rákapcsozni?
A lényeg hogy hozzá közel legyen, minél kevesebbet kelljen a nép között tartózkodnia. Egy sztár nehezen viseli a középszerűséget.
Helló Neked is!!!!
Csernus az jó Szevasz Zsolt
Egy jó pszichológust esetleg?
Móricka is azt mondta a tanító néninek,hogy nekik már minden megvan
-Apukám hazajött részegen és belehugyozott a ruhásszekrénybe...erre anyukám azt mondta:
-Már csak ez hiányzott!
Már semmit nem érek az aranyhallal... Nincs olyan, amit nekem varázsolni tudna, mindent elértem, amit szerettem volna.
Majd azt akkor kívánjál,mikor kifogtad az aranyhalat!
Nem kívánok jó reggelt, remélem nem gond. Nem azért mert bunkó vagyok csak ez az üzenőfal, itt üzeni kell, a jó reggelt pedig kívánság.
Akkor ezentúl többször fogom.
reggelei pogikakifelcsinapcsiszélcsi
Én is a hajnali szánkózásra, vagy valami szerencsesütire gondoltam, de nem komplett. De mint kiderült a tőtöTT kifli nem vót.
Biztos elfogyott az akciós... Már csak késői szán van Amivel a Mikulás jön.... Jó reggelt amúgy!
Ja! Meg a privi üzenetet telón jelzi csak pöcön nem. Szia.
Csak tudnám mi a sz@rt jelent Szevasz koraszán! Ezt egy kolléganőm mondta állva a csokiautomata előtt: hát Pisti... ez a gép már nem árul koraszánt. Azt hittem betojok!
Adatlapja a delikvensnek,felhasznalo blokkolas,mukodik.
Ezt még soha nem írtad....
GP Pilot!
Who?
Hogy tiltottad?
Mi?
Ez komoly?
De te idiota ugy sem latod mert letiltottal
Annyira átlátszó vagy, szimplán csak bevédted a haverod.