Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huha minnyá jön Levi és megmondja a tutit.
Volt egy raeros oram, gondoltam mulatok kicsit, rad mindig lehet szamitani most mar megyek is, te is ird meg a lecket hetfore
Te vagy az én rajongóm, most is te kezdted, igényled a figyelmem.
Csak javitottak, mert a ruha nem birta olyan jol az aszfaltot, mint en gyenge rajongom vagy, nem figyelsz a reszletekre..
Nem te vagyok, aki összecsokizta az alpinrucikáját egy kis eséstől utána pedig elküldte katayungának takarítani.
Téged tanítani sem lehet, a motorozáshoz vagy van érzéke vagy nincs az embernek. Neked nincs!!!
Biztos hallani akarta h hugyozod ossze magad eloben
Koszi, tudom, szeretnek toled tanulni, hogy meg legyen az 5. is
Csak az a baj a legendák nem öregszenek.
Az duma, pont ő kussolt, akarom mondani fülelt...
Nincs, de ha öreg leszek akkor lehet lesz.
GP! Már mondtam, hogy nem a gyógypedagógus barátocskád vagyok, tehát több tiszteletet! Nem csak a rendszer miatt, tudod a tudás, ami neked nincs, mert eltaknyoltál már a 4. körben. Pesze te pro vagy és kell az ezres sőt tuningolni kell a nem létező tudásodhoz.
Figyelek, azt mondta ott mentel el elotte behugyozva, de azt nem mondta mivel
Ami nekem kéne - de tényleg nincs rá pénzem - olyanod neked sincs: az új Africa Twin.
Olyan is van és olyan is amire neked soha nem lesz pénzed.
na jo, bocsi GyP Pilot, de csak mert rendszer van rajta!
Mert beteg elmék és ugye ratyik + ne magadból indulj ki... Van, több is.. Killerke látta is... Így figyelsz te is, annyi az eszed, mint P. Gáborkának.
VAN motorja. Légy szíves, ne nézd le a jó kis Babettát.
Neked igertek mar be paran h megbasznak, tudjak mit szeretsz Jut eszembe motorod mikor lesz?
Nevethetsz, a helyedben elsüllyednék szégyenemben.
A ratyiknak, mert nekik ez ugye nem opció máshol...
Persze, hogy nem veletlen, direkt csinaltak ilyenre
Ez van, ha a trollok beszabadulnak és ezek motorosok, már ha van nekik, kétlem.
Uhh.