Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodtság, fel sem vettem egy felnőtt(nek tűnő) ember azon hisztizését, hogy miért akarok egy motort trailer helyett haza vezetni. Óriási probléma lehet ez az ő kis életében, én meg elszórakozok rajta.
Meg mindig itt tartunk? Engedjétek mar el a picsaba...
Tipikusan az az ember vagy, aki már az óvodában is bömbölve, ordítva ragaszkodott az igazához és képtelen befogadni a külvilág ingereit. Ez lelki szegénység, ostobaság, hogy vergődsz azon, ha valaki valamit máshogy gondol.
Szíved joga ilyen alul fejlett intelligenciával élni.
Néztem ilyeneket, durva hol van az ára egy patika állapotúnak.
Ne bántsd, csak nincs motorja és frusztrált szegény. Akinek pedig több van, arra irigy.
Igen,de még az 550-es is
Az
Lábon? Tolásra készülsz?
Jó reggelt!
Akkor most gondolkodj el azon, hogy elvileg felnőtt létedre milyen hiszti műsort és ostoba vagdalkozást rendeztél azon, hogy én lábon akarom haza hozni a motort. Szerintem vágd magad hasra és bömbölve csapkodd a padlót, amiért valaki nem értett egyet veled...óvoda.
Az
Akkor most olvasd vissza örökbecsű soraid ,ülj le egy csöndes sarokba és elmélkedj!
Jó éjszakát kivánok!
https://csajokamotoron.hu/maga...
A petős motorzáson egy kedves nővel kerültem kapcsolatba,vicceltünk nevetgéltünk megdöbbentően kedves és partner volt a csipkelődésben is....sokan köszöntek neki valami hirességgel kerültem kapcsolatba.gondoltam....jól gondoltam
De legalább volt mint csámcsogni!
Na, kíváncsiságból megkérdeztem 3 jó barátomat, bármelyik szívesen kivenne egy pénteki napot és jönne kirándulni, csavarogni.
Ezt adtátok elő akkora eposzi hőstettnek? Ezt bárki megcsinálja, ahogy Ini is írta.
Hehehehheheheeeee
Most nézd meg Pityu ezt a 2-3 nyomorultat, még én vagyok a szemét, mert nem baszom el a barátaim idejét. Igazi hiéna patkányok!
Ez az 1100 tehát ezzel a kasztnival volt 750 is ?
pont ezzel a bódéval szinnel szaggal volt 1100Dfi-m tankon a digit üzemanygjelző....stb
Etyek Alcsút közötti platános