Szerintem nem annyira paraszt , csak nézőpont kérdése ! Lehet defenzív , udvarias is ha abból indulunk ki , hogy kijelölt parkolóhelyre két db motor parkolhat , így ő eleve felajánlja egy esetleges másik mocinak a parkoló másik felét ! A paraszt akkor lenne ha középre baszná oda , de így ? Más kérdés ha ott soha más kétkerekű nem jár akkor akár elférhet bárhol akár fent a füvön , ha a közterületes meg nem találja , bár akkor meg a zöldeknek paraszt , mivel ott a parkoló ! Ezért jó ha az ember nem egyedül motorozik , mert így a parkoláskor is gondol a másikra ! A fagyizó elött hogy parkolod le a szarodat ? !
A felkevert vízben a tápanyag is felkeveredik, a küszök meg a keszegek bejárnak nappal a fürdőzők közé dézsmálni a lebegő cuccokat a vízben. Sőt, 2-4 kilós balinok is kijárnak az emberek közé portyázni a küszökre, szerintem a kis srác is balint akasztott.
Éjszaka még nagy harcsa is kijön néha a strandokra rendet vágni a keszegek közt, hallottam már 1-1,2-as strandi vízről éjszaka olyan harcsa rablást, hogy csak lestem.
Multkor az aranyparton voltunk, egy kissrác, lehetett talán 12éves, ott fárasztott egy kb 50centis keszeget, hát mondom ez meg honnan jött, fürdőzők mindenhol az meg sétáltatja a keszeget a fenekezővel. Ügyes volt a kisgyerek, szépen fárasztotta, nem törte össze a halat de azt már nem láttuk ahogy kiveszi.
Jött a polgárőr, ott akartam maradni megvárni mi lesz, mondom ha polgárőr belepofázik meg buziskodik a kisgyerekkel elküldök az anyjába de aztán kellett menni inni :/
A balatoni öreg pecás külön állatfaj, csorgó nyállal lopja a halat és születési előjogként jár neki a hely a mólón, plusz még köcsögösködik is, ha a közelben pecázol, mert az éhes pofája elől fogod ki a szent keszeget.
Éjszaka a kalácsot is bele fonhattad volna a csónakjába, max ráfogod a kóbor macskákra.
Én a Dunán szoktam evezni. Felfelé a Parthoz közel a legkisebb a sodrás, tehát ott megyünk. Viszont illik figyelni a zsinórokra, nem is szokott gond lenni.
Volt egy geci főnök a szakosztályban, aki ugyan úgy elvágott 3 damilt a kormánylapáttal, hiába integettek a horgászok. Persze még ő küldte el a picsába őket, mert úgysem tudnak utána menni. Ja csak este a kocsmában összefutott a 3 horgásszal...beszerzett néhány lila foltot
Pont ugyanúgy parkolom le mint te azt a vén kotvany postaládádat.
Éjszaka még nagy harcsa is kijön néha a strandokra rendet vágni a keszegek közt, hallottam már 1-1,2-as strandi vízről éjszaka olyan harcsa rablást, hogy csak lestem.
Jött a polgárőr, ott akartam maradni megvárni mi lesz, mondom ha polgárőr belepofázik meg buziskodik a kisgyerekkel elküldök az anyjába de aztán kellett menni inni :/
Éjszaka a kalácsot is bele fonhattad volna a csónakjába, max ráfogod a kóbor macskákra.
Én a Dunán szoktam evezni. Felfelé a Parthoz közel a legkisebb a sodrás, tehát ott megyünk. Viszont illik figyelni a zsinórokra, nem is szokott gond lenni.
Volt egy geci főnök a szakosztályban, aki ugyan úgy elvágott 3 damilt a kormánylapáttal, hiába integettek a horgászok. Persze még ő küldte el a picsába őket, mert úgysem tudnak utána menni. Ja csak este a kocsmában összefutott a 3 horgásszal...beszerzett néhány lila foltot