Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy megbékéljen a lelked, Somogy is csak egy "falu ország", csak a munka és a Balaton itt az érdekes számomra, amúgy egy lepukkant vidék a belső területeken.
Engem egy kölcsön 636-os Kawával állítottak meg, A1 volt csak akkor, de jó fejek voltak, nem szarakodtak az ügyön.
Ahogy mondod!
Én hiába mosolyogtam
Félreértették
Motorteszt... fergeteges lehetett
Akkor Heves és Tolna is előrébb jár, mint Somogy, itt szíves türelmemet kérték, míg a kaposváriak visszaküldik a dokumentumot.
Villám beléjük vágjon.
Volt olyan is hogy meg állítottak. Jogsi akkor sem volt. Mondták huzzak haza. Erre elkeztem tolni erre kérdezték most mit csinálok? Mondom haza tolom.
Rendőr: Hááá indíccccsd be, üllj rá, oszt üennny már ugyan mindegy. DE holnap meg ne lássunk vele.
Ahogy én beszélek ilyenkor, abból mondom, az lenne, hogy a leggecibb vizsgabiztost küldik hozzám és újra vizsgáztatnak 4-5-ször. Ez egy hivatal, itt nincs mit tenni, várok, hátha tudnak mégis kettőt kattintani végre.
Többet motoroztunk akkor, mint most.
Már a szabadidő okoz nagyobb gondot.
Menj be, vagy hívd fel, vagy vmi. Ne szarakodj.
Valami felett elsiklottál, írtam, hogy itt a hatóság küldi. Siófokról Kaposvárra és onnan vissza. Ennyit nem óhajtok autózni azért, mert pár borjú irodista nem tud egy lapot iktatni és visszaküldeni.
A suli átlag 1-2 hetet mondott, hogy annyi alatt vissza tudják küldeni, úgy fest nem megy nekik.
Velem haza tolaták a mopedet és üzentek apámnak hogy fizesse be a büdös kölköt egy jogsira me csak az hiányzott a készletből.

Engem a 3 év alatt egyszer igazoltattak, de kb 2 naponta állandóan van velük kalandom. Meglátom őket, már előre mosolygok,mint a tejbe tök.
Az már eső után köpönyeg.
Amikor kb 4 kilométert tolatta a motor a rendőr velem, úgy, hogy hazáig kisért, eldöntöttem levizsgázok.
Nekem a yard kérvényeztette anno, hogy ideje lenne levizsgázni és úgy motorozni
Nekem külön kérvényeztették a jogsit motorteszt miatt. Nekem is vmi 2 nap volt.
Én nem most vizsgáztam de nekem is így volt. Kadták, másnap már vezettem. Rá 2 hétre már megvolt a papír.
Pár nap, és a jogsiba is benne volt és hivatalosan os motorozhattam.
Tolnában is nekem kellett bemenni a papírért, vagyis adták azonnal :)
Bécs megye?!