Hogy megbékéljen a lelked, Somogy is csak egy "falu ország", csak a munka és a Balaton itt az érdekes számomra, amúgy egy lepukkant vidék a belső területeken.
Volt olyan is hogy meg állítottak. Jogsi akkor sem volt. Mondták huzzak haza. Erre elkeztem tolni erre kérdezték most mit csinálok? Mondom haza tolom.
Rendőr: Hááá indíccccsd be, üllj rá, oszt üennny már ugyan mindegy. DE holnap meg ne lássunk vele.
Ahogy én beszélek ilyenkor, abból mondom, az lenne, hogy a leggecibb vizsgabiztost küldik hozzám és újra vizsgáztatnak 4-5-ször. Ez egy hivatal, itt nincs mit tenni, várok, hátha tudnak mégis kettőt kattintani végre.
Valami felett elsiklottál, írtam, hogy itt a hatóság küldi. Siófokról Kaposvárra és onnan vissza. Ennyit nem óhajtok autózni azért, mert pár borjú irodista nem tud egy lapot iktatni és visszaküldeni.
A suli átlag 1-2 hetet mondott, hogy annyi alatt vissza tudják küldeni, úgy fest nem megy nekik.
Én nem most vizsgáztam de nekem is így volt. Kadták, másnap már vezettem. Rá 2 hétre már megvolt a papír.
Pár nap, és a jogsiba is benne volt és hivatalosan os motorozhattam.
Félreértették
Villám beléjük vágjon.
Rendőr: Hááá indíccccsd be, üllj rá, oszt üennny már ugyan mindegy. DE holnap meg ne lássunk vele.
Már a szabadidő okoz nagyobb gondot.
A suli átlag 1-2 hetet mondott, hogy annyi alatt vissza tudják küldeni, úgy fest nem megy nekik.
Engem a 3 év alatt egyszer igazoltattak, de kb 2 naponta állandóan van velük kalandom. Meglátom őket, már előre mosolygok,mint a tejbe tök.
Pár nap, és a jogsiba is benne volt és hivatalosan os motorozhattam.