Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyau
Na, ez volt a gyenge!
Én elvagyok.
Adtán egy csontot a népnek cserébe mélytorokra vetted a brét
Na mentem, ma is adtam nektek kutyacsontot! Összegezve kb. 2-en tudtak érdemben válaszolni, MuZ kicsi agya elfüstölt, buta mint a segg, levi meg csak a szokásos szarrágást tolja.
Jól be lehetett pörgetni titeket.
Erre IS!
Tudtam én, erre indulsz be!
Jajjj de gyenge volt...
Igen na probalkozz még
Bocsáss meg, de ezt kikérem magamnak!
SOHA nem személyeskedem!
Én kérlek tényeket közlök!
János, te komolyan átugrod MuZ bácsi ostoba és olcsó személyeskedését és rám terelsz? Ez olcsó ellenszenv, semmi több. :) Írt valaki olyat, hogy putriban laksz?
A feltételezgetésed a nagyon gáz Te most a seggedbe dugott ujjaddal élvezkedsz a gép előtt, hogy ismét van min rágnod a szart
Irod, hogy nem te kezdted az illetlen jelzőket. Ez nem ovi!
Utána meg írod, hogy mennyire kiborultam a putrizáson. Akkor én indítottam el?
Egyébként nem borultam ki, csak nem putriban élek.
Most megint beleforgatod magad.
Hagyjad az egészet, ne merűlj tovább!
Mesélj inkább a leendő motorodról, terveidről!
Jön a kicsinyítőképző szedd már össze magad, nagyon gáz
Ó jajj, mi lesz most. Igazából magadat hergelted be egy egyszerű témán, úgy kell neked.
Sőt, a vérvörös szemem mellé még idegrángás és emésztési zavarok is társulnak, doktor levike!
Én nem emlékszem, de ha mindig ilyen idegesítő vagy akkor lehet.
Csak a normálisokkal viselkedem intelligensen, a hülyéket leszarom
Aha, értem én mi meg röhögünk rajtad hogy mindenkinek visszállsz vérvörös szemekkel
Ezt bármelyik oldalra rá lehet mondani, értelem szerűen a gyerekes, dedós ellenszenved miatt te rám mondom, én mégis jót szórakozok, hogy Jani kiborult a putrizáson, MuZ meg bizonygatja, hogy a barátai egyetlen csettintésre ugranak.
Azt észre vetted, hogy az illetlen jelzőket nem én kezdtem? Miért is nekem írod ezt, ha MuZ szegénységi bizonyítványa borult ki?
Akárhányszor azt mondod hogy te szivod más vérét meg te jol szorakozol, kivulrol ez mindig ugy tűnik hogy inkább trged szopat mindenki, te meg mélytorokra is veszed
Zene is legyen. A csavarokst meg lakkfilccel jelold melyiket húztad meg, ha sok a sörike. Elfelejti az ember.
Lehet okosan egymás vérét szívni, arra viszont figyelni kell, hogy senkit ne bánts meg illetlen jelzőkkel!
Az lavinát indít benned, bennem, ahogy másokban is.
Pedig megígérted, hogy nem fogod újrakezdeni a motorozást!
Hazug!
Ezért tanultál annyit?