Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menekült az asszony meg a fűnyírás elől?
egy ismerőssel elmentünk délután 1 kor autót nézni és este 8kor értünk haza és meg sem vette mert nem tetszett neki.......
és még nem is barát csak egy volt munkatárs látom havonta 1x
szóval kb bárki megtenné hogy elvisz ha nem utálja az arcod
Jajjjj, kérlek ereszkedj le a magas lóról. Rég eltértünk a tárgytól és tök máson rugózol...
Nem fogod tudni megértetni vele valamiért.
Mint ahogy mindenki más is, csak én nem kérek ilyet. Főleg családos embereknek nem játék a szabadnapokkal vagy hétvégékkel dobálózni holmi motornézegetés miatt. A barátaim vagy kisgyerekesek, vagy maszekolnak, én is, szóval nem kérek ilyet és ők sem nagyon, drága kincs a szabadidő.
De már rég eltértünk a tárgytól.
Igen bármikor megkérem azt a pár igazán jó barátomat bármire!
Ahogyan én is segítek nekik ,ha kell hajnal 2-kor is!
Legyen az hétköznap vagy hétvége!
Erről (is) szól a BARÁTSÁG!
Erről szólt tizenévesen is és erről szól most ,közelebb az ötvenhez is!!
Belátom reménytelen.
Sajnálom.
Egyébként ilyen kérésre bármikor ugrok bármelyik barátomnak.
Mint ahogy már többször tettem is és fogom is.
Legfeljebb kirándulunk egyet, nem hülyeségnek fogjuk fel.
Mi amúgy teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Ha 350 km-t autózok, ismét írom, hátha megragad, jogsival a kezemben, hogy haza is hozhassam, de úgy adódik, hogy élőben egy retek a gép, akkor nem hozom el, ennyi. Nem értem miért azon rugózol, hogy hogyan döntöm el monitorról, hogy jó e...sehogy, csak kép alapján jónak tűnik, aztán majd élőben kiderül.
háááááát, qrvára egyetértünk magam sem fogalmazhattam volna szebben.....
Most is mást beszélsz. A gép elől hogy döntöd el, hogy induljatok vagy sem?
Mert ha nem indulsz, soha nem lesz motorod, ha elindulsz és rossz vétel, akkor a barátoddal öri-hari.
Akkor hogy lesz motor?
Ti amúgy odaállítotok egy családos, dolgozó barátotok elé, hogy csessze el egy szabadnapját a ti hülyeségetekre? Ahhoz azért bőr kell, szerintem. Ha csak nem hétvégén mentek, de akkor meg mindenki a családdal lenne, nem 18 évesek vagyunk már.
Majd a 4.-5. után már menni fog.
Vagyok annyira nagylelkű barát, hogy dolgozó embertől nem kérek feleslegesen elbaszott szabadnapot, én innen közelítem meg. Amúgy igen, jó vétel ritkán van segg alatt, ráadásul két típusra vagyok rámozdulva, ez nem olyan, mint szoci motorokat venni, hogy egy megyében megnézek egy nap 6-ot.
Vagy 20 éve nem írattam át magam a sok jűrmű közül egyet sem, veszem, másnap eredet és uhyanők általában 4-5 rugóért lepapírozzák délutánra, nekem ennyit eddig megért a kényelem.
Én sem értem.
Nincs megoldás
Igen, sikerülni fog.
Téged már én sem értelek.
Vettem már néhány motort életemben a következő képpen.
Kinéztem,szerencsés esetben többet nagyjából ugyanabban az irányban, elindultam nézegetni,amelyik megtetszett azt kifizettem,hazahoztam s itthon elintéztem a papirokat (többnyire odadtam egy átírósnak oszt csók).
A hazahozatal történt már lábon futón.
Ez mindig az adott motortól s időjárástól függött,de makacskodni a saját jogsi miatt szerintem nem okos dolog.
Lukra futni is sikerült már,szerencsére nem sokszor,de ez benne van a használt vételben!
A jó bringák pedig mindig qrva messze vannak
Olyan barátja pedig mindenkinek van aki szó nélkül elvisz motort venni!
Akinek nincs ,az akassza fel magát
Autó esetén is sikerült, köszönöm.
Ahaaaaa értem.
Igazad van. Hát sok sikert ezzel a gondolkodással.
Biztos sikerülni fog.
Semmiben, ha oda telefonálok az ügyintézés miatt, időpontot foglalok, mindent leszervezek, a nyugdíjas haverom meg beül mellém a kocsiba és kézben van az A korlátlan jogsim, akkor én ezt is letekerem 1 munka nap alatt és úgy indulok haza a motorral, hogy mindent, de mindent lezongoráztam, teljes tulajdonban van, mögöttem meg jön a haver a kocsimmal.

De a jogsi volt a kérdés, nem az, hogy ha kézben van, haza tudom a hozni a gépet. :)
Azt meséld már el, hogy a motor ügyintézés miben más?
A kocsit 3 éve intéztem, mindennel meg akartam lenni egy füst alatt, nem holnap, nem majd, hanem ott. Úgy hoztam el a kocsit, hogy minden le volt rendezve.
Igy kell csinálni, de nem tudom meggyőzni.