Akkor te jogosítvánnyal a kezedben se fogod megkérni egyetlen barátodat sem, mert tiszteletben tartod a szabadidejüket?
Mert ezt írtad.
Akkor kivel fogsz elmenni, és mikor és miért?
Nálad is csak pislákol a fény a toronyban. Ha megkérem, úgysem mondják vissza, de van jobb dolguk is. Mi a fontosabb, motort nézegetni vagy csinálni a maszekot, vagy családozni?
Én is fogom hazahozni, már el van döntve a dolog. Ez a nagy hősies barátosság nem mozgat, úgy beszéltek, mintha ez lenne a világ netovábbja...
Én is segíttettem már megannyit megannyi embernek, na és? Mi van akkor? Eszem megáll...
Mondjuk ha neked körülményeskedés és álmodorosság az, hogy ne szándékozom elbaszni egyik barátom napját sem holmi motornézegetésre, akkor valami mégis nálad van eltájolva. A fb ismerősök is bazki, hogy jönnek ide? Mit tudtok még ebbe a sztoriba belekeverni?
Arra emlékeztek, hogy annyit írtam, hogy a jogsira várok, hogy lábon hozhassam haza? Na, ennyi lett volna...
Nagyon nem érted...meséltek itt nekem erről a baráti mizériáról, holott ez nem függvénye a dolognak nálam...komolyan kérdezem, hogy miért rugóztok ezen?
Vagy szolj a motor tulajanak vegyen ki szabit es hozza elca kinezett motort hozzád. Ha jo megveszed.
Helybe jonne a gep. Ha nem tetszik elkuldod a picsaba.
Te hozod fel ezeket a tök lényegtelen dolgokat!
Nem akarlak megsérteni de ez a körülményeskedés meg álmodoros pipiskedés nagyon idegesítő tud lenni és eléggé életidegen is!
Fogadok,hogy van jó pár ismerősöd a faszbukon,nekem profilom sincs,de engem a hét bármelyik napján elvinnének ahogyan már elő is fordult jópárszor és viszont!
A papirozást meg tök fölösleges a helyszinen intézni .
Vettem már eldugott bakonyi kisfaluban is vasat,azt sem tudtam,hogy merre van az arra,nem mellesleg 900 km-t mutatott a napi számláló mire hazaértem!
Ha akarsz motort venni akkor kinézed,megnézed oszt csókolom,legyen az bárhol!
Ha meg csak vakarózni akarsz meg a sültgalambot várni ,akkor tedd azt nem igazán tartozik rám,csak beleugattam egy nyilvános fórumba!
Bocsánat érte!
Mert ezt írtad.
Akkor kivel fogsz elmenni, és mikor és miért?
Kérd meg apádat, jaaa hogy a szűlő se segítsen
Én is segíttettem már megannyit megannyi embernek, na és? Mi van akkor? Eszem megáll...
Mi a fontosabb?
Legyen egy fasza motor,vagy "én akarom hazahozni a lábán"???
Arra emlékeztek, hogy annyit írtam, hogy a jogsira várok, hogy lábon hozhassam haza? Na, ennyi lett volna...
Egy métert nem mennek érte.
A jogsira várok, nem a csodálatos barátra...
Ha elakarja adni a paraszt ugy is elmegy 500 kmerre is. Meg haza megy esőbe.
Helybe jonne a gep. Ha nem tetszik elkuldod a picsaba.
De ha kell eljössz értem és hazahozom a lomot.
Nem akarlak megsérteni de ez a körülményeskedés meg álmodoros pipiskedés nagyon idegesítő tud lenni és eléggé életidegen is!
Fogadok,hogy van jó pár ismerősöd a faszbukon,nekem profilom sincs,de engem a hét bármelyik napján elvinnének ahogyan már elő is fordult jópárszor és viszont!
A papirozást meg tök fölösleges a helyszinen intézni .
Vettem már eldugott bakonyi kisfaluban is vasat,azt sem tudtam,hogy merre van az arra,nem mellesleg 900 km-t mutatott a napi számláló mire hazaértem!
Ha akarsz motort venni akkor kinézed,megnézed oszt csókolom,legyen az bárhol!
Ha meg csak vakarózni akarsz meg a sültgalambot várni ,akkor tedd azt nem igazán tartozik rám,csak beleugattam egy nyilvános fórumba!
Bocsánat érte!
Mindenki szembe jön az autópályán???