Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veled már volt asszem pont ilyen "komoly" horderejű nézet eltérésem, akkor sem bírtál intelligens ember módjára viselkedni, ott is jött a kitalációs játék, hogy te biztos így meg biztos úgy.
Miért fáj neked, hogy nem baszom el az akár milyen jóbarátom szabad idejét?
Az amúgy eljut a tudatodig, hogy nem mindenki motorozik csapatban? Nekem jobban tetszett egyedül menni, nem kell senki kibaszott cigizésére, kávézására, telefonálgatására várni.
Én már iszom bekapcsoltam a diszkó fényeket is, ma a nappaliban szerelek
Pedig agyra kellene várnod!
Veled csak szórakoztunk, de a papírozási részét jól meg is beszéltük. De MuZ tényleg ilyen buta és nem akarja megérteni, hogy attól mert fiatalabb vagyok, nem fb huszár vagyok. Ő egy igazi terapeuta és pszichológus egyben, plusz hibátlan ember ismerő monitoron keresztül is, szakadok a vagdalkozásán.
Azt hittem estig kibirjátok mire sörhöz jutnék, de ugylátom hamar belekezdtetek a lecsoba.
Szívják a véredet. Vedd már észre!
Most fenyegess meg, hogy 30 kilóval nehezebb vagy és megölsz, ez ám az értelem! Jól felhúztad magad azon, hogy veled ellentétben nem kérek ilyet senkitől.
Te ostoba szardarab...a fb-os okfejtésed nem talált, de még a többi sem. Ha engem kérnél, hogy basszam el egy szabadnapomat a hülye motor nézegetésedre még ki is röhögnélek.
Kezdődjön a buli!

Azt magyaráztad félre, te agyatlan, hogy a barátos témába mentél bele, holott annyit írtam, a jogsira várok.
Mit magyaráztam félre te kretén?
Buziskodsz itt a gyerekes hétvégével, meg a maszekolással.
Motorozni kivel fogsz, okoska?
A faszbukot pedig példaként hoztam fel, mert a hozzád hasonló mimózak ott élik az életüket, de igazi barátjuk, akire számítani lehet nincs.
Nem bírom az ilyen körülményes picsogókat!
Csak szívom a vérüket, ha már nem képesek felfogni, hogy nem a csoda-barátra várok, hanem a jogsira...de valamiért nagyon rászívódtak erre, itt mindegyiknek a Rettenthetetlen című filmből maga Mel Gibson a barátja, aki egyetlen kérésükre kiűzné az angolokat Skócia szent földjéről!

Amint kézben a jogsi, majd hozok motort, nincs szükségem félmegoldásokra meg trailerre, de kedves a felajánlásod.
Most komolyan elhozzuk azt a motort, segítsünk? :)
A kacsa nem tud úszni és még a víz a hülye.
Cudar világ
Meg a későn kezdőkkel!
Vigyázzatok az újrakezdőkkel!
Ahhoz képest mégis félre magyaráztad és a fb-ot is ide keverted
Csak keményen, ezazz!
Leszarom!
Na még mindig itt tartunk?
nem baj, ha szakért, csak tegye azt, ne beszéljen hülyeséget
a másik, hogy én bizony Tibi barátommal mentem az X11-ért, az ő autójával és futójával hoztuk el anno Debrecenből, az azévi egyetlen hóesésben és fel sem merült kérdésként hogy megkérjem-e, megkértem. nem kérdezett vissza, azonnal igent mondott és jött... mondjuk ő benne van a telefonomban, a kevesek között, akik éjjel is fel tudnak hívni és azonnal ugrok/ugranék én is
A barát a kocsit hozza haza a vétel után, nem szakért...
amúgy ezek a barátok is sokat tudnak segíteni..... amikor a gsr-t adtam el, rögtön bejelentkeztek egy csomóan, hogy jönnének, egymás után beszerveztem őket szombatra, de az első aki felhívott egy balatonon túli delikvens volt és ő lett az első a sorban, ha már megígértem. óránként tettem egy jelentkezőt és megígértem mindenkinek, hogy ha elmegy a motor , felhívom, hogy ne jöjjön hiába . meg is érkezett reggel a barátjával. mondom srácok tietek az első indítás. bendítottuk és a gsxr blokk bizony hidegen kicsit halkan zörög 10-20 mp-ig a vezérlés fesz rugó elgyengülése miatt, kicseréled 1000km után uolyan, nem is cserélgeti senki. jár a motor, el is hallgat, látom nagy az összesúgás. mondom mi van srácok? azt mondja a barát, hogy ő bizony motoros mert 1 éve van vmi bokorugrója és ennek a motornak bizony szelephangja volt ő ezt tisztán hallotta. mondom ez biztos? azt mondja 1000%. mondom jóbarát isztok egy kávét vagy egy üdítőt mielőtt hazamentek? mondja ők a motorért jöttek. mondom lehet, de ez a motor nektek nem eladó. a srác is megugrott, hogy ők bizony qrva sokat autóztak. mondom pont uennyi lesz hazáig is, szevasztok. jött a következő vevőjelölt, elmeséltem a sztorit, nevetett majd letette a pénzt alku nélkül és boldogan elmotorozott csak úgy, mert eszembe jutott ez a sztori a baráttal megyünk motort nézni mizériáról...
Levi, útba esel az egyik motor felé, van autó jogsid? Eljössz? Össze haverkodunk útközben, meglátod!