Veled már volt asszem pont ilyen "komoly" horderejű nézet eltérésem, akkor sem bírtál intelligens ember módjára viselkedni, ott is jött a kitalációs játék, hogy te biztos így meg biztos úgy.
Miért fáj neked, hogy nem baszom el az akár milyen jóbarátom szabad idejét?
Az amúgy eljut a tudatodig, hogy nem mindenki motorozik csapatban? Nekem jobban tetszett egyedül menni, nem kell senki kibaszott cigizésére, kávézására, telefonálgatására várni.
Veled csak szórakoztunk, de a papírozási részét jól meg is beszéltük. De MuZ tényleg ilyen buta és nem akarja megérteni, hogy attól mert fiatalabb vagyok, nem fb huszár vagyok. Ő egy igazi terapeuta és pszichológus egyben, plusz hibátlan ember ismerő monitoron keresztül is, szakadok a vagdalkozásán.
Most fenyegess meg, hogy 30 kilóval nehezebb vagy és megölsz, ez ám az értelem! Jól felhúztad magad azon, hogy veled ellentétben nem kérek ilyet senkitől.
Te ostoba szardarab...a fb-os okfejtésed nem talált, de még a többi sem. Ha engem kérnél, hogy basszam el egy szabadnapomat a hülye motor nézegetésedre még ki is röhögnélek.
Kezdődjön a buli!
Azt magyaráztad félre, te agyatlan, hogy a barátos témába mentél bele, holott annyit írtam, a jogsira várok.
Mit magyaráztam félre te kretén?
Buziskodsz itt a gyerekes hétvégével, meg a maszekolással.
Motorozni kivel fogsz, okoska?
A faszbukot pedig példaként hoztam fel, mert a hozzád hasonló mimózak ott élik az életüket, de igazi barátjuk, akire számítani lehet nincs.
Nem bírom az ilyen körülményes picsogókat!
Csak szívom a vérüket, ha már nem képesek felfogni, hogy nem a csoda-barátra várok, hanem a jogsira...de valamiért nagyon rászívódtak erre, itt mindegyiknek a Rettenthetetlen című filmből maga Mel Gibson a barátja, aki egyetlen kérésükre kiűzné az angolokat Skócia szent földjéről!
Amint kézben a jogsi, majd hozok motort, nincs szükségem félmegoldásokra meg trailerre, de kedves a felajánlásod.
a másik, hogy én bizony Tibi barátommal mentem az X11-ért, az ő autójával és futójával hoztuk el anno Debrecenből, az azévi egyetlen hóesésben és fel sem merült kérdésként hogy megkérjem-e, megkértem. nem kérdezett vissza, azonnal igent mondott és jött... mondjuk ő benne van a telefonomban, a kevesek között, akik éjjel is fel tudnak hívni és azonnal ugrok/ugranék én is
amúgy ezek a barátok is sokat tudnak segíteni..... amikor a gsr-t adtam el, rögtön bejelentkeztek egy csomóan, hogy jönnének, egymás után beszerveztem őket szombatra, de az első aki felhívott egy balatonon túli delikvens volt és ő lett az első a sorban, ha már megígértem. óránként tettem egy jelentkezőt és megígértem mindenkinek, hogy ha elmegy a motor , felhívom, hogy ne jöjjön hiába . meg is érkezett reggel a barátjával. mondom srácok tietek az első indítás. bendítottuk és a gsxr blokk bizony hidegen kicsit halkan zörög 10-20 mp-ig a vezérlés fesz rugó elgyengülése miatt, kicseréled 1000km után uolyan, nem is cserélgeti senki. jár a motor, el is hallgat, látom nagy az összesúgás. mondom mi van srácok? azt mondja a barát, hogy ő bizony motoros mert 1 éve van vmi bokorugrója és ennek a motornak bizony szelephangja volt ő ezt tisztán hallotta. mondom ez biztos? azt mondja 1000%. mondom jóbarát isztok egy kávét vagy egy üdítőt mielőtt hazamentek? mondja ők a motorért jöttek. mondom lehet, de ez a motor nektek nem eladó. a srác is megugrott, hogy ők bizony qrva sokat autóztak. mondom pont uennyi lesz hazáig is, szevasztok. jött a következő vevőjelölt, elmeséltem a sztorit, nevetett majd letette a pénzt alku nélkül és boldogan elmotorozott csak úgy, mert eszembe jutott ez a sztori a baráttal megyünk motort nézni mizériáról...
Miért fáj neked, hogy nem baszom el az akár milyen jóbarátom szabad idejét?
Az amúgy eljut a tudatodig, hogy nem mindenki motorozik csapatban? Nekem jobban tetszett egyedül menni, nem kell senki kibaszott cigizésére, kávézására, telefonálgatására várni.