Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ennyire nem érdekel akkor miért akarod "kibaszni a szájukat"?
Neked kellett volna intézni és már motorozhatnál.
De ha téged ennyire nem érdekel, akkor magadra vess!
gyere hozzám

én is másképp terveztem a nyarat sajnos ismét motorépítés lett belőle , viszont sokat szereltem
Eddig volt három egynapos túrám, meg néha elmentem motorral dolgozni...meg vagy háromszor szerelőhöz :-)
Én nagyon mennék már. Ilyen szar szezonom még soha sem volt. Egyszerűen soha nincs idöm motorozni :-(
mostanában én is csak a 2. meg 17. kerben "szerpentinezem", bár szombaton voltam Szlovákiában
*most már*
Amúgy már elkéstem vele, két gyári(asnak kinéző) vétel ment már el mellettem, mert a jogsira várok, trailerezni még nem fogok.
Mondtam már igazából mindegy mikor lesz meg.
Nincs idö motorozni :-( bébiszitter vagyok :-(
Te Jánosom, ennyire magadra vetted a dolgot? Elárulom, Bács megyéből származok, ha valaki leputrizza, még csak meg sem érint, mert egy hatalmas, lapos tanyavilág az egész, meg alapból sem érint.
Ennyire ne told már a lokálpatriótát.
Van, csak nem korlátlan. De ilyen hatóságokkal nem is lesz, hogy 3 hete küldik a dokument...
Ismét el is ment a kedvem az egészről, szaros, semmit érő, semmire még nem tanító jogsira kell várogatni.
Akkor tisztában vagy a putri megyével???
De jótanács: menj be, kérd el és menj az oktatóhoz! Ma kikéred, holnap vezethetsz.
nincs A-s jogsid?
Somogy is egy nagy putri, de itt nem nekem kell a hatósághoz bemennem, hanem ők küldik vissza a papírt.
Szóval ennyi, az elmaradottnak mondott Heves megyében 1 hónap alatt lehet jogsizni, Somogyban 3...
Megetettem a teheneket!
Azon nem gondolkodtál, hogy te laksz putri megyében?
Mert itt a putriban 1 hónap alatt már korlátlan jogsit tudsz csinálni, ha nem vagy szellemi fogyatékos.
Azért az igazolásért neked kell bemenni, oda a tanyára ahol vizsgáztál, ott kiadják, és azzal mehetsz az oktatódhoz vezetni!
Ennyire egyszerű.
Hívd fel őket, nem szoktak ennyit szenvedni vele.