Ha ennyire nem érdekel akkor miért akarod "kibaszni a szájukat"?
Neked kellett volna intézni és már motorozhatnál.
De ha téged ennyire nem érdekel, akkor magadra vess!
Amúgy már elkéstem vele, két gyári(asnak kinéző) vétel ment már el mellettem, mert a jogsira várok, trailerezni még nem fogok.
Mondtam már igazából mindegy mikor lesz meg.
Te Jánosom, ennyire magadra vetted a dolgot? Elárulom, Bács megyéből származok, ha valaki leputrizza, még csak meg sem érint, mert egy hatalmas, lapos tanyavilág az egész, meg alapból sem érint.
Ennyire ne told már a lokálpatriótát.
Van, csak nem korlátlan. De ilyen hatóságokkal nem is lesz, hogy 3 hete küldik a dokument...
Ismét el is ment a kedvem az egészről, szaros, semmit érő, semmire még nem tanító jogsira kell várogatni.
Somogy is egy nagy putri, de itt nem nekem kell a hatósághoz bemennem, hanem ők küldik vissza a papírt.
Szóval ennyi, az elmaradottnak mondott Heves megyében 1 hónap alatt lehet jogsizni, Somogyban 3...
Azon nem gondolkodtál, hogy te laksz putri megyében?
Mert itt a putriban 1 hónap alatt már korlátlan jogsit tudsz csinálni, ha nem vagy szellemi fogyatékos.
Azért az igazolásért neked kell bemenni, oda a tanyára ahol vizsgáztál, ott kiadják, és azzal mehetsz az oktatódhoz vezetni!
Ennyire egyszerű.
Neked kellett volna intézni és már motorozhatnál.
De ha téged ennyire nem érdekel, akkor magadra vess!
én is másképp terveztem a nyarat sajnos ismét motorépítés lett belőle , viszont sokat szereltem
Mondtam már igazából mindegy mikor lesz meg.
Ennyire ne told már a lokálpatriótát.
Ismét el is ment a kedvem az egészről, szaros, semmit érő, semmire még nem tanító jogsira kell várogatni.
De jótanács: menj be, kérd el és menj az oktatóhoz! Ma kikéred, holnap vezethetsz.
Szóval ennyi, az elmaradottnak mondott Heves megyében 1 hónap alatt lehet jogsizni, Somogyban 3...
Mert itt a putriban 1 hónap alatt már korlátlan jogsit tudsz csinálni, ha nem vagy szellemi fogyatékos.
Azért az igazolásért neked kell bemenni, oda a tanyára ahol vizsgáztál, ott kiadják, és azzal mehetsz az oktatódhoz vezetni!
Ennyire egyszerű.